Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.191
- 2.308
Marsilya çok yükseklerden uçuyor gördüğüm kadarıyla. 12 milyona Dominguez alabilme şansım varsa ben başka biriyle uğraşmazdım şahsen.hocam gunduzi de 24 yaşında.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marsilya çok yükseklerden uçuyor gördüğüm kadarıyla. 12 milyona Dominguez alabilme şansım varsa ben başka biriyle uğraşmazdım şahsen.hocam gunduzi de 24 yaşında.
Zaha’yı o kadar tanımıyorum da kendisine daha iyi bakan birisi gibi, ekime kalırsa Zahasızlıktan çıldırı muhtemelen taraftarBence Zahada da aynı hikaye olacak.MT arasından sonra bizi sırtlayacağını düşünüyorum.İcardi'nin geçen seneki hikayesi gibi olacağını hem düşünüyorum hem de umut ediyorum.
Fofana direkt Ndombele gibi topu taşıyabilen oyuncu gibi duruyor. Güzel olurdu da 15 milyon vermişler bonservisine biz nasıl alacağız ki bu adamı.
Ramos anketine '' nelsson giderse evet'' seçeneği konulmalı.
Zaten 30-35 istiyorlar diye haberler geciyordu. Nasil aliriz? Bence mumkunati yok.Fofana direkt Ndombele gibi topu taşıyabilen oyuncu gibi duruyor. Güzel olurdu da 15 milyon vermişler bonservisine biz nasıl alacağız ki bu adamı.
Beni niye banladın o kaşar için o zaman adminimKimi kandırdı lan fake olduğu ilk dkdan belliydi
O neydi öyle yaa.sahne aklımdan çıkmıyor.manavdan kavun alıyor sanki.dilde yok.don arkanı numarana ismine bakacagim diyor çocuk anlamıyor.menejeri var klubu var varda var seçmece bunlarMolde'de büyük takimlarin yakindan izledigi Mannsverk diye bir genc OS var. Bakalim nasil bir oyuncuymus. Iyi cikarsa belki Adana Demirsporun basgani gibi, Erden Timur sahaya inip cocugu mactan sonra orda ayarlar
Duyumcumuzu küstürmeyelim
Lugano kim agaLan yeni gördüm bu mesajı.
Ramossssssssssssssss
Vay Uçakların Efendisi konuşmuş.
Sergio Ramos H.O.
Bizim Lugano olur. Sahadaki Şef olur.
Severim böyle agresif badboylari