Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20230823_135645.webp

Bence Zahada da aynı hikaye olacak.MT arasından sonra bizi sırtlayacağını düşünüyorum.İcardi'nin geçen seneki hikayesi gibi olacağını hem düşünüyorum hem de umut ediyorum.
Zaha’yı o kadar tanımıyorum da kendisine daha iyi bakan birisi gibi, ekime kalırsa Zahasızlıktan çıldırı muhtemelen taraftar

Molde'de büyük takimlarin yakindan izledigi Mannsverk diye bir genc OS var. Bakalim nasil bir oyuncuymus. Iyi cikarsa belki Adana Demirsporun basgani gibi, Erden Timur sahaya inip cocugu mactan sonra orda ayarlar

Zorlanabiliyorsa Guenduizi zorlayalım. Ciddi katkı sağlardı bize. Ama bonservis fiyatı 20lerdeyse zor

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Molde'de büyük takimlarin yakindan izledigi Mannsverk diye bir genc OS var. Bakalim nasil bir oyuncuymus. Iyi cikarsa belki Adana Demirsporun basgani gibi, Erden Timur sahaya inip cocugu mactan sonra orda ayarlar
O neydi öyle yaa.sahne aklımdan çıkmıyor.manavdan kavun alıyor sanki.dilde yok.don arkanı numarana ismine bakacagim diyor çocuk anlamıyor.menejeri var klubu var varda var seçmece bunlar:)))

Fofana gelse mükemmel olur
Bence aradığımız profil
Dribbling, çalım, pozisyon yaratıcı pas, top kapma, savunma her şey var

Taliscaya hayır ramosa evet dedim, ramos anketinde taliscadaki gibi bir fark olmayacak bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt