- 18 Temmuz 2009
- 83.084
- 243.756
- 5.263
Kız gelse ilk dkdan saracaksınız demekki diyeBeni niye banladın o kaşar için o zaman adminim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kız gelse ilk dkdan saracaksınız demekki diyeBeni niye banladın o kaşar için o zaman adminim
Abi parasını verdikten sonra bütün oyuncular aradığın adam olur zaten.Fofana gelse mükemmel olur
Bence aradığımız profil
Dribbling, çalım, pozisyon yaratıcı pas, top kapma, savunma her şey var
Abi foruma kız gelmesi için çalışmalar yapılamaz mı?Kız gelse ilk dkdan saracaksınız demekki diye
3 milyon maaşa götünü kaldırmaz. 5 falan yapmaları lazımVallahi Katardan Olivieraya 8m Euro veren hayırlı sponsoruda kutlamak ve sürekli işbirliğine girmek gerekliliğini düşünüyorum.
Çiğdem hanım vardı duvar olan emrah ayılık yaptığında bile ben kadınların hakkını savundum burada. Beni çok yanlış tanımışsınızKız gelse ilk dkdan saracaksınız demekki diye
İyi de Nelson niye satılıyor onu anlamadım. Ramos geliyor diye Nelson satılmaz rahat olun.Nelsson'un 25'e satıldığı bir senaryoda Ramos gibi geri dönüşü olmayacak bir adama 2 yıllık 15 milyon vermenin kurla murla zerre alakası yok, olamaz. 10 milyona Nelsson gibi genç bir eleman alsan 5 yıllık maliyeti yıllık ücretiyle birlikte max 17-18 milyon olur ve o adamdan para da kazanırsan.
Bir dönem yaptığımız foruma kadın üye kazandırma çalışmalarımıza son vermemiz iyi olmuş gibi.Kız gelse ilk dkdan saracaksınız demekki diye
O kısmı Katarlı sponsorumuzla Oliviera arasinda.Ozel hayata karismiyoruz3 milyon maaşa götünü kaldırmaz. 5 falan yapmaları lazım
Mantıklı ama artık çok geçRamos anketine '' nelsson giderse evet'' seçeneği konulmalı.
İyi de Nelson niye satılıyor onu anlamadım. Ramos geliyor diye Nelson satılmaz rahat olun.
Nelsson gitmiyorsa Ramos'u niye alıyoruz, elimizdeki en değerli oyunculardan birini yedek bırakıp piyasasını düşürmenin manası var mı? Yok.İyi de Nelson niye satılıyor onu anlamadım. Ramos geliyor diye Nelson satılmaz rahat olun.
Aga niye öyle diyon, bu futbolun maskülenliğinden çıkmak lazım biraz.Makine bölümü Meslek Yüksek Okulu mu burası yav. Kız gelmesi için çalışma nasıl bir muhabbettir.![]()
Keramettin Dekanım kız kontenjanlarını artıralım
Valla paranın köpeğiyim ben 10'ar milyon versinler mertensle muslerayı da satarım anındaO kısmı Katarlı sponsorumuzla Oliviera arasinda.Ozel hayata karismiyoruz))
Düşünsene şuan kasaya 8m Euro hiç yokken girecek pehhh.
Cl ilk macina hazir olur diye dusunuyor ve umuyorumZaha’yı o kadar tanımıyorum da kendisine daha iyi bakan birisi gibi, ekime kalırsa Zahasızlıktan çıldırı muhtemelen taraftar
Ankete oy kullanmadığımı belirtmek isterim.
Cl maçlarına Ramos Nelson tandemi ile çıkabiliriz. Ramos sol stoperi oynayabiliyor. Apo da ligi idare eder ve tabii Ramostan stoper nasıl olunur öğrenir. Bence Ramos çok şey katacaktır defans oyuncularımıza.Nelsson gitmiyorsa Ramos'u niye alıyoruz, elimizdeki en değerli oyunculardan birini yedek bırakıp piyasasını düşürmenin manası var mı? Yok.
Bence Ramos'un şu şartlarda hiçbir şekilde mantıklı tarafı yok ama belli ki alındı, mecburen destek vereceğiz. Umarım 5'ten fazla cebimizden para çıkmaz...