Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsson'un 25'e satıldığı bir senaryoda Ramos gibi geri dönüşü olmayacak bir adama 2 yıllık 15 milyon vermenin kurla murla zerre alakası yok, olamaz. 10 milyona Nelsson gibi genç bir eleman alsan 5 yıllık maliyeti yıllık ücretiyle birlikte max 17-18 milyon olur ve o adamdan para da kazanırsan.
İyi de Nelson niye satılıyor onu anlamadım. Ramos geliyor diye Nelson satılmaz rahat olun.

İyi de Nelson niye satılıyor onu anlamadım. Ramos geliyor diye Nelson satılmaz rahat olun.

Ramosu yedek olarak mi aliyoruz? Tek CL'de 6 mac yapsin diye mi geliyor adam? Nelsson ve Abdülkerim belki adam basi senede 3 mac kaciriyor. Yabanci siniri yüzünden Abdül oynamadigi an orda zaten normalde Kaan yada Emin oynamali. Ramosa 10 mac yapsin diye 7-8 milyon mu verecegiz?

Ikisini Rotasyona sokmak bence acayip mantiksiz olur. Stoperde kim öyle asiri rotasyon yapiyor dünyada?

Baskıcı anket cevapları istemiyoruz. Kararsızım ya da ne bileyim valla seçeneği de olmalı...

Makine bölümü Meslek Yüksek Okulu mu burası yav. Kız gelmesi için çalışma nasıl bir muhabbettir. :asd: :asd:
Keramettin Dekanım kız kontenjanlarını artıralım

Nelsson gitmiyorsa Ramos'u niye alıyoruz, elimizdeki en değerli oyunculardan birini yedek bırakıp piyasasını düşürmenin manası var mı? Yok.
Bence Ramos'un şu şartlarda hiçbir şekilde mantıklı tarafı yok ama belli ki alındı, mecburen destek vereceğiz. Umarım 5'ten fazla cebimizden para çıkmaz...

Nelsson gitmiyorsa Ramos'u niye alıyoruz, elimizdeki en değerli oyunculardan birini yedek bırakıp piyasasını düşürmenin manası var mı? Yok.
Bence Ramos'un şu şartlarda hiçbir şekilde mantıklı tarafı yok ama belli ki alındı, mecburen destek vereceğiz. Umarım 5'ten fazla cebimizden para çıkmaz...
Cl maçlarına Ramos Nelson tandemi ile çıkabiliriz. Ramos sol stoperi oynayabiliyor. Apo da ligi idare eder ve tabii Ramostan stoper nasıl olunur öğrenir. Bence Ramos çok şey katacaktır defans oyuncularımıza.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt