Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ziyeş kesin kaldı mı

böyle aciz olacaklarını bilseydik dubois ve keremin kalmasını isterdik...2 adam sakatlansa bu takıp ptt seviyesine düşer...

Berkan şu an takımın en değerli oyuncularından biri ve bildiğim kadarıyla 300bin euroya oynuyor acilen zam yapıp sözleşmesini uzatmamız lazım. Barış Alperin de maaşı 1.5 seviyesine çekmek lazım bu adamlar olmadan ilk 3e bile giremeyiz. Çok saçma sapan bir planlama oldu vallahi merak ediyorum ne çıkacak bu kadrodan

Kanatlar :yusuf, yunus, Barış, Ziyech

Orta saha : sara, torreira, demirbay, kaan, berkan, Eyüp,efe akman, gokdeniz gurpuz

Ön libero yedeği olarak sadece efe akman var. Ayhan inşallah sen yoksundur bu işin içinde. Şu durumun açıklaması yok. Torreira sakatanirsa üzerimize toprak atsınlar. Kaan ayhan berkan falan çeviremez malesef.

Bu rotasyonda üç tane tam adam var.Diğerleri devreye girdiği anda ki girecek burada küfür kıyamet kopacak.
Yatacak yeri yok bunların.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1725477291250.webp
1725477262305.webp

Davinson sakatlandığı zaman nelsson-apo ile idare edebiliriz

İcardi sakatlandığında Osimhen-Bats

Ama barış veya Torreira sakatlanırsa fena patlarız

Üstelik sağ ve sol beklerinin de yedeği yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hoca avrupayi umursamıyor bu çok net lakin yinede 8 maç var as oyuncular oynayacak yani herturlu riskli iş, rotasyona bile oyuncu kalmadı

Bu kadroyu kuran gidene gelene onay veren Okan Buruk ya bu kadroyu oynatacak ki 3-5-2 için ilk 11 1 orta saha hariç gayet iyi bence ve kendini kurtaracak yada yönetimle beraber gidecek bu kadar basit. Benim bildim bileli en plansız en absürt geçirdiğimiz transfer sezonu olabilir.

Vermediniz yetkiyi göremediniz transferi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt