Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yavv ağalar ben burada söyleyince bana kızan oldu. Rabyo bizle billur geçiyor diye. Dünyada hiç mi MC kalmadı da bu davarin g.tunu kaldırdık. Başta şunu isterim ben transfer de bizi istesinler Galatasarayı istesinler. Denyoların sanki parası kalacak

Avrupa ligine 22 kişilik kadro vereceğiz şaka gibi

Ziyech %99 gidecek , Muslera da 4-5 maç ceza alacak

20 kişiyle gidiyoruz Avrupa’ya 2 tanesi kaleci kaldı 18

2-3 tane Sakatlıklar falan olsa çoğu maçta 5 oyuncu değiştirme hakkımızı kullanamayacağız bile

Dünya’nın en kötü yönetilen kulübüyüz

Hocasından, yönetimine skandal

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İnsan kalan iki saatte Diarra olur Gomez olur bulur gelir birseyler ... Nitelikten vazgeçtik de nicelik olarak neden eksik kaldık?

Muslera
Nelson Davinson Abdulkerim
Barış Torreira Kerem Sara Jakobs
Osimhen Batshuayi

Kâğıt üstünde fena değil hepsinden maks verim alırsak götürürüz bi şekilde

Hem klübü komple zarara soktular hem kadro daha kötü yere gitti.1.5 ay önce ne oyuncu gelsin ne oyuncu gitsin dedik cidden öyle oldu şaka gibi.Bu kadar para harcayıp daha kötü duruma nasıl gelebilirsin nasıl????

Bu takımın şuan ertelenen Antep maçına çıkacak kadrosu yok daha. Yeni gelenler oynamıyor, sakatı var, eksikler zaten vardı.

Bunun gibi koskoca sezon yaşayacağız. Bir de Uefa'yı alacağımız işaret ediliyor. Yav sen hangi maçta top oynadın bu sezon? Takımın en alternatifli bölgesi kanatlar derken sol kanadın şuan yok. Beklerin kapalı kutu, yedeği yok.

100 milyonluk Osimhen ile 3. oldunuz diye dalga konusu olacağız. Tek derbi galibiyeti alamaz bu takım.

O değilde, hoca çok iyi tatiller yaptı transfer ayağına, bodrumda gezmek yerine herif 1 hafta milanoda 5 kuruş harcamadan tatil yaptı, işte böyle uyanık olacaksin

hersene 1 tane adama takılıyoruz okan hocanın 1 numarası diye

ve patlıyoruz

okan burugun listesi üzerinden yürünülmemeli

2. 3. alternatifler sara ve jelert alındı o listeden tutmazsa sıçtık

indir.webp

Lan aslında olivera harbiden kalsa olurmuş yav
Hem adamı gönderiyoz, hem bilmem kaç milyon Euro para ödüyoz. Madem parasını verecez, niye gönderip de havadan para vermiş oluyoz arkadaş ya...

Madem öyle, kalsın. Hiç oynamasa Türkiye Kupası maçlarında oynardı. Ben böyle kepazelik görmedim uzun yıllardır.

Sara’ya verilen bonservis ve maas

Jelert’e verilen bonservis

Jakobs’a verilen maas

Kanat transferini avrupa listesine yetistiremediler ama Zaha’yi maasinin yarisini karsilayip yolladilar

Sag bek Jelert’in alternatifi Baris ve Kaan

Sol bek Jakobs’un alternatifi yok

353 oynayacaksak Apo ile rekabete girebilecek bir sol stoper yok

Zaniolo’yu yine sarta bagli zorunlu satin alma ile kiralik yolladilar

Okan ve yonetim takimin icine ettiler

Okan hoca Eyüp, Gökdeniz gibi oyuncuları değerlendirse keşke ortasahada Sara-Torreria ikilisi ön hattı nasıl kaldıracak gerçekten merak ediyorum
3'lü oynayacağımız için orta da 5'li olacak öle kaldıracak ön hattı. Muslera- Davinson- Nelsson- Bardakçı- Barış- Torreira- Sara- Kerem-Jakobs- İcardi- Osimhen. İcardi dönene kadar Mertens 11 olur. AL maçlarında Kerem yerine Kaan geçer Torreira daha öne çıkar tarzı bir şey oynamak zorundayız mevcut kadro ile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt