- 31 Ağustos 2021
- 69.213
- 49.570
- 3.258
tabi canım - zenginsen en güzel yaşanacak şehirlerden biri.zenginler için güzel şehir fakirler için cehennem üstad sende haklısın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tabi canım - zenginsen en güzel yaşanacak şehirlerden biri.zenginler için güzel şehir fakirler için cehennem üstad sende haklısın
Lig çoktan gitti yav. Sağa sola bu aksar para harcayıp maaşları ödeyemezlerse serbest düşüş yaşarız, toplamamız iki sene sürer.Bütçesine sokam Avrupa'dan elendikten sonra napalim. Lig bile tehlikede şu an
Yarım saate Alexsandro'yu hazırlasalar daha hayırlı olur aslındaTatava yapmayın. Seneye Şövalyeyi hazır edin.
böyle böyle battık. Ben fit falan değilim. 3 aydır anasıyla pizza yiyip barmenlik yapan herifin aklında futbol falan yoktur.1,5 kat mı artırılmış bu nasıl bir teklif güncelleme, bu arada 3 yıllık 30 m maliyete kadar ben rabiota fitim, 20 25 den aşağı bonservisle alamayacağın bir oyuncu
Çok doğru. Tebrikler.Şu eziklik psikolojisinden cıkın
Öyle bir durum olacaksa almayacaklar gidip maaşına 1 er milyon verecekleri no name gelecek vadeden oyuncu alacaklar, rabiot peşinde koşmayacaklarFinansal konulardan dolayi bu zamana kadar herhangi bir takimla anlasamayan rabiot eger bize gelirse maasini 1-2 hafta gecikmeli aldiginda bile kriz cikarir
Bu sezon maaslari ödemekte zorlanacagiz ne cl geliri var ne de sponsor bulabildi yönetim
evet umutlar tükendi
recep gidip CL maçı izleseneŞu eziklik psikolojisinden cıkın