Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlarin kostie ne isi var allahin askina bag yaralanmasi donusu belli degil diyor paramizmi cok gidin genc bir adam kiralayin gitsin

Zaha'yı geri isteme opsiyonumuz falan var mı ya?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Ali naci den "yönetim akıllı davrandı, şampiyon kadro var zaten ve okan hoca çikaldau yu değerlendirecek" diye haber girmeden, transferi kapattığımıza inanmam..

1,5 kat mı artırılmış bu nasıl bir teklif güncelleme, bu arada 3 yıllık 30 m maliyete kadar ben rabiota fitim, 20 25 den aşağı bonservisle alamayacağın bir oyuncu
böyle böyle battık. Ben fit falan değilim. 3 aydır anasıyla pizza yiyip barmenlik yapan herifin aklında futbol falan yoktur.
Olsa 2 kuruş az maaş alır bir şekilde bir yere giderdi. Koca yaz 20 takımı beğenmemiş götüm.
Bunun aynı kafasında griliş vardı son dakika bir yere kapağı attı şimdi kimse umursamıyor herifi.

saat 9 a kadar yanmazsa buralar bilin ki Dursun zortlaya zortlaya uyuyor

Helva gibi orta sahayla, 3 tane kanadını satıp bir tane kanat almadan, tek sol bekle Avrupa ligine başlıyoruz
Hayırlı uğurlu olsun

Finansal konulardan dolayi bu zamana kadar herhangi bir takimla anlasamayan rabiot eger bize gelirse maasini 1-2 hafta gecikmeli aldiginda bile kriz cikarir

Bu sezon maaslari ödemekte zorlanacagiz ne cl geliri var ne de sponsor bulabildi yönetim
Öyle bir durum olacaksa almayacaklar gidip maaşına 1 er milyon verecekleri no name gelecek vadeden oyuncu alacaklar, rabiot peşinde koşmayacaklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt