Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ziyech’e form tutturmak lazım ama adamın futbola iştahı kalmamış

1 ay önce herkes negatif basıyor diyordum forumda, az bile yapıyormuş yapanlar valla.

Yöneticilerin İng, Rusya turu attı boş boş döndü. Hocası ( ne alakaysa ) iki gündür İtalya'da, sabah boş dönecek.

Benfica kimseyi gönderdi mi Kerem için? 1 saatte adamı milli kamptan apar topar aldı. Sen de enayi gibi son yılların en skorer kanadını anında satmaya razı oldun.

Zaniolo için 1 ay İtalya'da adamı pazarlamaya çalıştın, kiralık anca gönderdin. Oyuncu bütün paylaşımları sildi üstüne. Ne beceriksiz ne iş bilmez adam bunlar pes.

Uefa'yı alacakmışız. Sen önce Rize'yi, Antep'i yen. Derbileri geçiyorum zaten 6. hafta sonrası Okan'a veda ederiz.

Osimhen'i de bu yönetimin aldığını düşünen varsa hayal kurmaya devam etsin. Gardi, Mertens, Onyekuru bu transferde 100 kat daha ikna edici olmuştur. Zaten şansa denk gelmiş bir transfer.

Fenerbahçe maçından sonra okan buruk kovulacak, bu kadar net konuşuyorum

herkes gitti ziyech de giderse avuçlarız

1725478704294.webp

Doğru yorum falan değil al attığı diğer twit. Adam Galatasaray'ın sürünmesini isteyen rezil bir eleman. Hatta Galatasaraylı bile olduğu şüpheli.

diğer twitten banane? ben yazdıklarına katılıyorum, ne olcak mbappe mi lazım anadolu takımlarını rahat yenmek için,ben oyundan memnun değilim herkesin kendi fikri valla,2 yıldır ilk 30dk da kopardığımız anadolu maçı yok nerdeyse,50 tane kontra ye, top bi o kale bi bu kale

Son düzenleme:
Bana göre şu kadronun tek kotarır tarafı 3-4-1-2 'ye dönüp Berkan' ı orta sahaya monte etmek. Jacops ve Barış da kanat bek olarak görev alacaklar. Osi İcardi veya Bats forvet hattı. Başka kurtarır tarafı yok. Hele 4-4-2 falan direkt hüsran olur.

Bunun haricinde en önemli transfer 3lü savunma saha yerleşimi topla çıkma ve hücum setlerini iyi bilen bir yardımcı hoca transferi olur. Hem bjk hem YB maçlarında ki Okan Buruk performansı beni çok korkutuyor. Okan Hocayı desteklememin en büyük sebebi değişken olması rakibe göre çözüm üretmesiydi ancak şuan hoca fikrine sabit oyuncuları oyuna uydurmaya çalışan eski kafa hoca tiplemesine daha uygun gibi. Açıkçası ürkütücü...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt