Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana göre şu kadronun tek kotarır tarafı 3-4-1-2 'ye dönüp Berkan' ı orta sahaya monte etmek. Jacoos ve Barış da kanat bek olarak görev alacaklar. Osi İcardi veya Bats forvet hattı. Başak kurtarır tarafı yok. Hele 4-4-2 falan direkt hüsran olur.

Bunun haricinde en önemli transfer 3lü savunma sha yerleşimi topla çıkma ve hücum setlerini iyi bilen bir yardımcı hoca transferi olur. Hem bjk hem YB maçlarında ki Okan Buruk performansı beni çok korkutuyor. Okan Hocayı desteklememin en büyük sebebi değişken olması rakibe göre çözüm üretmesiydi ancak şuan hoca fikrine sabit oyuncuları oyuna uydurmaya çalışan eski kafa hoca tiplemesine daha uygun gibi. Açıkçası ürkütücü...

9 milyon verdiğimiz jelert ne olacak ?

hoca ziyech'ten istediği verimi olamazsa yunus banko 11 oyuncusu olacak harika bir planlama

+Şampiyon kadroyu koruyoruz...
+En az transfere ihtiyacı olan takımız...
+7 tane kanat oyuncumuz var...
+12 kişi mi oynayacağız?...

ABV.

Her şeyi tersine çevirdiniz.
Şu durumda olan, Satılmış taraftarı olmayan herhangi bir kulübün şuana kadar ya hocası kovulmuştu yada başkanı seçime gitmişti.

Geçmiş olsun. Şampiyonluğu da verdik, Avrupa'yı da. Üstelik bunu milyonlarca euro harcama yaparak becerdik.

Yarın bir gün Torreira veya Barış sakatlansa veya kart cezalısı olsa, direkt güme gittik. Takımda sol açık namına bir adam bile yok.

Jelert'e bişe olsa sağ bek yok. Jakobs'a bişe olsa sol bek yok.

Hiçbir umudum kalmadı başarıya dair.
Jelerte birsey olmasa da sag bek yok

Ulan çıkın bari diyinki beklemeyin bitti transfer diyin ne dalkavukluk bu ya

Fener bugün saat 18:00 gibi açıklama yaptı uefa kadromuz budur diye.

O kadar iğrenç yalan ve dolandırıcılık zihniyeti ile yönetiliyoruz ki taraftarı şeyine takmıyolar. Acilen bunların tekme tokat bu kulüpten kovulması lazım.

Osimhen'e rağmen, en kötü transfer dönemlerinden birini geçiriyoruz.

Transferler Avrupa listesine yetiştirilmezse, bu yönetim Ali Sami Yen'e ve Galatasaray'a ihanet etmiş olur.

Galatasaray, Avrupa maçları için kurulmuştur. Lig sadece bir araçtır.

Çok yorum okudum ama yazıldığı gibi değil, 3 5 2 oynayacaksa eğer ki bu sistem çok uyuyor bize muslera abdulkerim Nelson davinson, barış sağda jakops solda , torreira sara Berkan, icardi osimhen . Defans yedeği kaan Metehan, sol kanat ve sağ kanatı jelert direk yedekliyor zaten , mertens ise orta üçlüyü ofansif anlamda yedekliyor kerem de oraya yedek mertens ayrıca ileri 2 liyi yedekliyor ama soru şu ne gerek vardı bu çıkmazlara bide Okan hoca hiç üçlü oynatmadı kariyerinde dedi ki ben 4 lüye dönüyorum işte o zaman kötü oluyor çünkü ziyech 2 li forvette kanat oynayamaz sol kanat boş kalıyor barış sağda olursa solda olursa sağ boş kalıyor yani adam yok oynayacak o sistemde inanılmaz bir yapılanma bu

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İtfaiye gecesi ismi bugünlük bahane gecesi olarak revize edildi

jelert 21, Sara 25, Jacobs 25 ve Osimhen 25 transferleri yaş yönünden doğru buldum takımı gençleştirmeye yönelik hamleler oldu. Maalesef ama oynatacak hoca yok.

Hoca tartışılmaya başlandıysa er yada geç kaçınılmaz son gelecektir futbolda dün yoktur bugün vardır

Arkadaşlar tepkinizi yönetim kadar burda kerem gitsin şu gitsin ıslıklarız diyen kuş beyinlilere gösterin 1 m 500 k alan adamlar boşu boşuna gitti taraftar tepkisinden dolayı

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oğuz u bile almadık yav. Nasıl planlama yapıyonuz

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt