Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.455
- 5.581
- 1.958
Rabiot hiçbir zaman gündemde olmadı
Kostic menajeri tarafından önerildi ama ilgilenilmedi
Bu saaten sonra sürpriz olur transfer
UEFA listesine sadece Osimhen yazılacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana göre şu kadronun tek kotarır tarafı 3-4-1-2 'ye dönüp Berkan' ı orta sahaya monte etmek. Jacoos ve Barış da kanat bek olarak görev alacaklar. Osi İcardi veya Bats forvet hattı. Başak kurtarır tarafı yok. Hele 4-4-2 falan direkt hüsran olur.
Bunun haricinde en önemli transfer 3lü savunma sha yerleşimi topla çıkma ve hücum setlerini iyi bilen bir yardımcı hoca transferi olur. Hem bjk hem YB maçlarında ki Okan Buruk performansı beni çok korkutuyor. Okan Hocayı desteklememin en büyük sebebi değişken olması rakibe göre çözüm üretmesiydi ancak şuan hoca fikrine sabit oyuncuları oyuna uydurmaya çalışan eski kafa hoca tiplemesine daha uygun gibi. Açıkçası ürkütücü...
Adama 30 versek özel haber girerdi Di MarzioAdama verecek 30 milyon Euro var ama sen başka adam bulamıyorsun öyle mi?
Şu durumda olan, Satılmış taraftarı olmayan herhangi bir kulübün şuana kadar ya hocası kovulmuştu yada başkanı seçime gitmişti.+Şampiyon kadroyu koruyoruz...
+En az transfere ihtiyacı olan takımız...
+7 tane kanat oyuncumuz var...
+12 kişi mi oynayacağız?...
ABV.
Her şeyi tersine çevirdiniz.
Jelerte birsey olmasa da sag bek yokGeçmiş olsun. Şampiyonluğu da verdik, Avrupa'yı da. Üstelik bunu milyonlarca euro harcama yaparak becerdik.
Yarın bir gün Torreira veya Barış sakatlansa veya kart cezalısı olsa, direkt güme gittik. Takımda sol açık namına bir adam bile yok.
Jelert'e bişe olsa sağ bek yok. Jakobs'a bişe olsa sol bek yok.
Hiçbir umudum kalmadı başarıya dair.
Vöh. Şu takımın solu Halil e kaldıysa vay halimize. Jakobs oynar solda. Öyle görünüyor ya da Elmas oynıcaz abiBence Halil Dervişoğlu kanat oynar , bu kadar ağlamaya gerek yok
Ulan çıkın bari diyinki beklemeyin bitti transfer diyin ne dalkavukluk bu ya
O tanıtımdaki kupayı napcaz acaba?Lig için seve seve yapacaklar.
Ama Avrupa’da yine genetiğimize ihanet ettiler