Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayla bunlarda mantık arayan bir renkdaşKeremi neden sattınız abi o zaman. Kerem, osimhenin gol yüzdesini de arttıracak bir isimdi.
Duyduğuma göre zaten atağı Gardi başlatıyor ilk olarakDemek ki osimhen transferinde bunların hiçbir katkısı yok. Gerçekten tesadüfi ve osimhenin takımı ile ilgili sorunlarından ve bize hiç bir problem yaratmaması sayesinde olmuş bu transfer
SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayal kırıklığıYemek yedim, bulasiklari yikadim, banyo yaptim, hala orta saha/kanat transferi yok mu?![]()
Olmaz katılıyorum ama oynayacağımız formasyon biraz Allah yoluna gibiAbi çift forvetle Ziyeş olmaz ya çok net. Solda jakobs oynıcak belli ki
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orta sahadaki direncin artması adına maçına göre KDB yerine Berkan da olabilir hatta olmalı._______________Muslera___________________
___Sanchez___Nelsson___Abdülkerim____
Barış____Torreira____Demirbay____Jakobs
________________Sara______________________
__________Icardi_____Osimhen____________
Mevcut kadro ancak bu düzende oynar. Bu kanat rotasyonuyla düzenli bir 4-4-2 olmaz.
Zeytinli:Yemek yedim, bulasiklari yikadim, banyo yaptim, hala orta saha/kanat transferi yok mu?![]()
Ben 2 senedir ortalama bir yerli TD olduğunu söylüyorum zaten.Yahu sevgili arkadaşlar..
Yönetimin rezil, beceriksiz bir yönetim olduğunu, Galatasaray ı yönetmek aciz bir insanlar topluluğu olduğunu hepimiz biliyoruz..
Ancak bazı arkadaşlar, taraftarların belki de önemli bir bölümü, başımızdaki herifi Hoca zannediyorlar..
Yahu bu adam hoca falan değil.. Her yıl üst üste gelişim beklerken 2,5 yılda geldiğimiz nokta, mabadı boklu Young Boys a elenmek oldu.. Şimdi de kadronun içine ediyor.. Ne bir taktik bilgisi ne de kadro mühendisliği var bu herifin..
Şimdi 2 yıl şampiyon oldu ama cılar gelmesin lütfen.. Tek rakibin, loserlığı genetiğine işlemiş büyük şikecilerdi.. Son sene şampiyonluğunu da az daha tepsi de ikram ediyordu..