Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demek ki osimhen transferinde bunların hiçbir katkısı yok. Gerçekten tesadüfi ve osimhenin takımı ile ilgili sorunlarından ve bize hiç bir problem yaratmaması sayesinde olmuş bu transfer

SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osimhen Batshuayi
Sara
Jacobs-------------------------Jelert
Rabiot Torreira
Abdulkerim Sanchez Nelsson
Muslera​

Kameraların önünde yöneticisine transferler nerede diyebilecek Hoca istiyorum

Değerli Üyemiz, Divan Kurulu Başkanlığımızın Kulüp Tüzüğümüzün 101.5'inci maddesi uyarınca resen almış olduğu karar uyarınca, Divan Kurulumuz 5 Eylül 2024 Perşembe günü saat 17.00'de Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park Özhan Canaydın Konferans Salonu'nda basına kapalı olarak olağanüstü toplanacaktır.

divanda bunların ağzına edecekler için basına kapalı olacak muhtemelen.
İçinizden geçerler umarım

Demek ki osimhen transferinde bunların hiçbir katkısı yok. Gerçekten tesadüfi ve osimhenin takımı ile ilgili sorunlarından ve bize hiç bir problem yaratmaması sayesinde olmuş bu transfer

SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Duyduğuma göre zaten atağı Gardi başlatıyor ilk olarak

_______________Muslera___________________
___Sanchez___Nelsson___Abdülkerim____
Barış____Torreira____Demirbay____Jakobs
________________Sara______________________
__________Icardi_____Osimhen____________

Mevcut kadro ancak bu düzende oynar. Bu kanat rotasyonuyla düzenli bir 4-4-2 olmaz.
Orta sahadaki direncin artması adına maçına göre KDB yerine Berkan da olabilir hatta olmalı.

Küstah ama cahilce yorumlar azaldikca böyle giden oyuncularımız da azalacaktır

Mevcut kadroda rotasyona girecek oyuncular muazzam katkı vermeli geçen senenin Kaan ve Barış katkısı gibi kadroya yeni eklenen Sara da ciddi anlamda oyun ve skor katkısı vermeli bir de bunların üzerine kart cezası ve sakatlık olayı minimum düzeyde olmalı bunların hepsi aynı anda nasıl olacak o kısmı da büyük soru işareti...

Yahu sevgili arkadaşlar..

Yönetimin rezil, beceriksiz bir yönetim olduğunu, Galatasaray ı yönetmek aciz bir insanlar topluluğu olduğunu hepimiz biliyoruz..

Ancak bazı arkadaşlar, taraftarların belki de önemli bir bölümü, başımızdaki herifi Hoca zannediyorlar..

Yahu bu adam hoca falan değil.. Her yıl üst üste gelişim beklerken 2,5 yılda geldiğimiz nokta, mabadı boklu Young Boys a elenmek oldu.. Şimdi de kadronun içine ediyor.. Ne bir taktik bilgisi ne de kadro mühendisliği var bu herifin..

Şimdi 2 yıl şampiyon oldu ama cılar gelmesin lütfen.. Tek rakibin, loserlığı genetiğine işlemiş büyük şikecilerdi.. Son sene şampiyonluğunu da az daha tepsi de ikram ediyordu..
Ben 2 senedir ortalama bir yerli TD olduğunu söylüyorum zaten.
Şampiyonluklar da net olarak 2-3 oyuncunun yüksek perdormansıyla geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt