Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla bu kadarda olmaz diyordumRenktaş Dursun'u tanımıyor musunuz yav.
Böyle aptal aptal işlerin gerçekleşmesine ben hiç ama hiç şaşırmıyorum şahsen.
Parmaklamaktan nasır tuttuSenin ellerine ne oldu?
Üstad sen bulasiklari yikarken cikti bu haberTibet Töre: “Galatasaray yönetimiyle konuştum. Adrien Rabiot'nun UEFA listesine yetişmeyeceğini söylediler.” (TRT Spor)
Yerli hocalar asla avrupada başarılı olabilecek kapasiteye sahip değil.Okan buruk kadar şanslı yerli hoca bulunmuyor.Açıklamalar ayrı kötü performansı ayrı kötü.Yahu sevgili arkadaşlar..
Yönetimin rezil, beceriksiz bir yönetim olduğunu, Galatasaray ı yönetmekten aciz bir insanlar topluluğu olduğunu hepimiz biliyoruz..
Ancak bazı arkadaşlar, taraftarların belki de önemli bir bölümü, başımızdaki herifi Hoca zannediyorlar..
Yahu bu adam hoca falan değil.. Her yıl üst üste gelişim beklerken 2,5 yılda geldiğimiz nokta, mabadı boklu Young Boys a elenmek oldu.. Şimdi de kadronun içine ediyor.. Ne bir taktik bilgisi ne de kadro mühendisliği var bu herifin..
Şimdi 2 yıl şampiyon oldu ama cılar gelmesin lütfen.. Tek rakibin, loserlığı genetiğine işlemiş büyük şikecilerdi.. Son sene şampiyonluğunu da az daha tepsi de ikram ediyordu..
Belinde platin yoktur inşKostic sakatlık muhabbeti canımı sıkıyor
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birde bag sakatligi yaziyor caprazmi onuds bilmiyoruz capraz bile olmasa bag sakatligi en gec toparlayan sakatlikKostic sakatlık muhabbeti canımı sıkıyor
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İkardi gelecek. Jelert yerine barış olacak3-5-2 yapıp Barış ve Osimhen'i öne atacağız, arkalarında Sara oynar muhtemelen. Kenarlara birer yedek iyi olabilir, Jakobs'u Berkan yedekler ama Jelert'in yedeği kim olur bilemiyorum. Bu sistemle devam edilemezdi zaten isabet oldu, sezon başından beri reziliz ve gram düzelme emareside göstermedik.
Kiralık olur heralde yaBu salaklar 2 ay sonra 32 yaşına girecek Kostic'e 4 senelik kontrat verirler kesin.
Kostic gelcekse bu sezonu kurtarmak için 1 yıl kiralık gelsin yoksa gelmesin abiBu salaklar 2 ay sonra 32 yaşına girecek Kostic'e 4 senelik kontrat verirler kesin.
Kesin abi Kostic 4 senelik kontrati verecekleri o kadar belli kiBu salaklar 2 ay sonra 32 yaşına girecek Kostic'e 4 senelik kontrat verirler kesin.
Barış'ı öne atmayacağız kanat bek olarak kullanacağız muhtemelen Jelert'te her iki kanat beki yedekleyecek. İCardi sakatlıktan çıkana kadar Osimhen'in partneri de Mertens olur.3-5-2 yapıp Barış ve Osimhen'i öne atacağız, arkalarında Sara oynar muhtemelen. Kenarlara birer yedek iyi olabilir, Jakobs'u Berkan yedekler ama Jelert'in yedeği kim olur bilemiyorum. Bu sistemle devam edilemezdi zaten isabet oldu, sezon başından beri reziliz ve gram düzelme emareside göstermedik.