Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kostiç geberik herifin teki

yazıcıyı alın bari

Kerem gidecek idiyse zahayı neden zorla yolladınız zaha gittiyse keremi neden sattınız madem sattınız kereme imzayı attırmadan önce yerine geçecek kanatla anlaşmanız gerekmez mi? Okanı karakter olarak da td olarak da severim ama yönetim ne kadar hatalıysa Okanda fazlasıyla hatalı geçen sene kanatsaray dediğimiz takımda hiçbir zaman ilk 11 yazmayacağımız adamlara muhtaç kaldık.

Yahu sevgili arkadaşlar..

Yönetimin rezil, beceriksiz bir yönetim olduğunu, Galatasaray ı yönetmekten aciz bir insanlar topluluğu olduğunu hepimiz biliyoruz..

Ancak bazı arkadaşlar, taraftarların belki de önemli bir bölümü, başımızdaki herifi Hoca zannediyorlar..

Yahu bu adam hoca falan değil.. Her yıl üst üste gelişim beklerken 2,5 yılda geldiğimiz nokta, mabadı boklu Young Boys a elenmek oldu.. Şimdi de kadronun içine ediyor.. Ne bir taktik bilgisi ne de kadro mühendisliği var bu herifin..

Şimdi 2 yıl şampiyon oldu ama cılar gelmesin lütfen.. Tek rakibin, loserlığı genetiğine işlemiş büyük şikecilerdi.. Son sene şampiyonluğunu da az daha tepsi de ikram ediyordu..
Yerli hocalar asla avrupada başarılı olabilecek kapasiteye sahip değil.Okan buruk kadar şanslı yerli hoca bulunmuyor.Açıklamalar ayrı kötü performansı ayrı kötü.

Aynı mevzular geçen sene de oldu, taraftar ağladı sol bek alın diye, almadılar.Burada hoca, hiçbir zaman avrupayı bir hedef olarak görmüyor.Tıpkı akıl hocası abdullah avcı gibi yerel takılmak istiyor

3-5-2 yapıp Barış ve Osimhen'i öne atacağız, arkalarında Sara oynar muhtemelen. Kenarlara birer yedek iyi olabilir, Jakobs'u Berkan yedekler ama Jelert'in yedeği kim olur bilemiyorum. Bu sistemle devam edilemezdi zaten isabet oldu, sezon başından beri reziliz ve gram düzelme emareside göstermedik.
İkardi gelecek. Jelert yerine barış olacak

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kostiç'le 4lü oynamakta mantıksız olmayabilir jacobs-önünde kostiç biraz defansif olur ama zaten takım savunmasının sıkıntılı olduğunu düşünürsek mantıklı bir tercih olur kostiç'in ortaları iyiyse mantıklı bi transfer olabilir

Ziyech'in kalması kritik çünkü Osimhen ile çok iyi eşleşen bir oyuncu. Savunma arkasına koşu atamayan Icardi sebebiyle Ziyech'in her özelliğinden faydalanamadık. Geçişlerde Osimhen'in önüne topu kondurabilecek 2 oyuncumuz var Ziyech ve Sara.

3-5-2 yapıp Barış ve Osimhen'i öne atacağız, arkalarında Sara oynar muhtemelen. Kenarlara birer yedek iyi olabilir, Jakobs'u Berkan yedekler ama Jelert'in yedeği kim olur bilemiyorum. Bu sistemle devam edilemezdi zaten isabet oldu, sezon başından beri reziliz ve gram düzelme emareside göstermedik.
Barış'ı öne atmayacağız kanat bek olarak kullanacağız muhtemelen Jelert'te her iki kanat beki yedekleyecek. İCardi sakatlıktan çıkana kadar Osimhen'in partneri de Mertens olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt