Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu aslinda hic de fena durmuyor. Iyi top oynar bu kadro.

Ama Icardi döndügünde nasil olacak cok büyük soru isareti.

Ben Icardi ve Osimhen‘in birlikte oynamalari bizim icin iyi olacagini düsünmüyorum acikcasi.
Ziyech-Demirbay-Sara 3'lüsünden biri kenara gelecek. 4-4-2'den 3-5-2'ye kolayca evrilen şu formasyonu oynarız. Barış ve Jelert'i istediğin kanada yaz.

Muslera
Davinson - Nelsson - Jakobs
Jelert - Sara - Torreira - Demirbay - Barış
Icardi - Osimhen

Muslera
Jelert - Davinson - Nelsson - Jakobs
Sara - Torreira - Demirbay - Barış
Icardi - Osimhen

Bonservise 40 milyon harcadık takım daha eksik diyen arkadaşlar yanılıyor.
Galatasaray bu yaz bonservise 2+1,5+1=4,5 milyon Euro harcadı.
Bonservis geliri ise ne kadarı peşin bilmemekle beraber 12+4,5+6,5+4=27 milyon Euro.
Peki paralar nerede?
Canım hocamın facetime görüşmesi yapıp taktik dehasını konuşturduğu, mutlaka alın dediği, 3 ay sonra ıskartaya çıkarttığı…
Yönetimin babasının parasıymış gibi, sanki yerine transfer yapabilecekmiş gibi, son kuruşuna kadar verilen fesih bedelleri…

Acısıyla tatlısıyla Galatasaray tarihi çok başkan, yönetim, hoca ve futbolcular gördü.
Emek emek alınan yerler, değerli varlıklar, o yerlerde tarihimiz, kültürümüz birer birer gidiyor. Peki ne uğruna?

Elinde hoparlörle zıplayan bir Portekizlinin Atina’da keyif yapması uğruna mı?

Yapamıyorsunuz beyler, Galatasaray için bir an önce…

İSTİFA….
İSTİFA….
İSTİFA….

Arkadaş kanat oyuncusuna ne kadar kafayı takmışınız yav valla anlayamıyorum. Arkadaşlar elimizde kanat oyuncusu kalmadı tamam mı daha neyin ısrarı bu

Sizce üçlü savunma düzenine veya dörtlü bir savunma düzeninde kenarları sadece bek oyuncularının kullanacağı bir düzene dönmeyecek direk 4-2-3-1 veya 4-4-2 düzeninden devam edecek olsak Zaha,Tete,Kerem,Zaniolo gibi 4 kanat oyuncusunun satılıp hiçbir kanat oyuncusunun alınmadığı bir transfer döneminin sonunda biraz saçma olmaz mı?
Bu sence mayista planlanmismiydi

Yoksa son anda plansizliktan elde kanat kalmayincami alklina geldi

Ben buna kiziyorum hersey spontane kurdun kanatsiz sistemi

Elindeki iki bek yeni oyuncu Jelert Jakob katki vermedi ne yapacagiz elinde kanat olsa donderirsin

Şu lanet transfer döneminde bir nöbet dahi açmadığım için züğürt tesellisi yapıyorum

Yapacak bişey yok olan oldu yaşayıp göreceğiz eninde sonunda bu cendereden de çıkarız cümleten hayırlı geceler

Gomisi satıp da forvetsiz kldığımız, son gece son dakikalara kadar tansfer beklediğimiz günlere döndük. Tinercilerin üçüncü forveti için yalvarmıştık da vermemişlerdi son bir saatte. Tam düzeldik artık kurumsal olduk diyoruz yok yine ne kadar amatör olduğumuzu hatırlatacak işler yapıyorlar.

Biz çok mu takiyoruz sapıkça paralar sactik yine ..Sırf oliveiradan -6 olduk boş yere

Konu o değil ki. Evet saçma paralar harcadık. Adam gönderirken bedelsiz ya da maaşını vererek gönderdik. Onlar ayrı bir konu.

Ama tüm bunlara rağmen bugünkü kap bildirimleri hariç yani Osimhen ve oliviera hariç bonservis/kiralama yükünde +5 milyondayız. 50 milyon maaş yükü ile 55 oluruz. A takım maaşı ile birlikte 60 diyelim. Osimhen ve olivieradan da 12 gelse gene 72 küsurda kalıyoruz.

Bizim limitimiz 93 milyon euro idi bu yıl. Hala limit içindeyiz.

Ama tinerciler limiti %30 aştı.

Zaten ceza sistemi çok saçma. Eğer tff senin emrinde ise sadece 3 puan silme ve para cezası ile kurtulabiliyorsun.

Tinerciler de buna güveniyor yoksa dediğim gibi başka açıklaması olamaz bu işin.

3-5-2 de Barış’ı deli gibi koşturacak da, Jacobs’u alıp bari yedeğinde Köhn’ü tutsaydı adam en azından 3’lü oynamayı biliyordu.

Sayısal yeterlilik ve matematik bilmeyenden hoca da olmaz.

Oyuncu yorulunca ya da cezalı sakat olunca Ali Turap ile mi üçlü oynayacaksın ya da 70 de dili dışarı çıkan Barış ve Torreira’nın alternatifi ne olacak kulübeden.

Böyle 3-5-2 olmaz derinlik yok.

4-4-2 deneyecek bir hafta üçlüde batırıp görürüz.

Benim tahminim

Muslera
Kaan (Barış)
Nelsson
Sanchez
Jacobs
Torreira
Sara (Demirbay)
Barış (Demirbay)
Mertens
İcardi
Osimhen

4-3-1-2 veya 4-4-2 oynatacak üçlü falan değil.

Bunlar çok daha büyük zaafiyet yaratan kadrolar.

İlk dediğinde de Barış'ın yedeği Jelert zaten. Solun yedeği de Jelert, olmadı Berkan olacak...

Torreira'nın düzgün yedeği zaten ne oynarsan oyna yok ama bizim oynayacağımız dörtlü ve çift forvetli her sistemde Torreira 3-5-2'ye kıyasla daha çok yük taşıyacak zaten. 3-5-2 Torreira'nın yükünü de azaltacak bir sistem aksine...

Ziyech-Demirbay-Sara 3'lüsünden biri kenara gelecek. 4-4-2'den 3-5-2'ye kolayca evrilen şu formasyonu oynarız. Barış ve Jelert'i istediğin kanada yaz.

Muslera
Davinson - Nelsson - Jakobs
Jelert - Sara - Torreira - Demirbay - Barış
Icardi - Osimhen

Muslera
Jelert - Davinson - Nelsson - Jakobs
Sara - Torreira - Demirbay - Barış
Icardi - Osimhen

Şu kadro gayet güzel gözüküyor.

Jakobs'un fiziksel özellikleri fena değil 1'e 1'i iyi gibi gözüküyor, hızıda var.

Barış'ın sağ bek performansını çok beğenmiyorum ama sol bekte ne zaman oynasa iyi oynamıştı o çizgiyi çok daha rahat kontrol ediyor aynı durum Ferdi'de de vardı sağ bekte oynadığı maçlar kötüyken sol bekte çok daha başarılı oynuyordu.

Bu sene tek şansımız jelert-jakops ve saranin baya baya üst seviye oynamadı osimhenin zaten belli standarti olacaktır.. ben nedense bu jakopstan bir patlama bekliyorum baya işimize yarayacak gibi geliyor..
Osimhen ihtiyaç dışı gibiydi ama onun varlığı takimdakilerin ozguvenini artırabilir bildiğin şu an dünyadaki en iyi 5 forvetten biri takım arkadaşın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt