Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaç sezondur 1 topçu istediğimizde yerine adam gelmeden satmayacaklar lafını duymadık mı arkadaş biz.

Gidenler sonrası bölgesi en kritik topçu konumuna geldi Kerem, nasıl izin verirler gitmesine cidden aklım almıyor.

Neymiş hayali varmış, kanat yok bize ne arkadaş senin hayalinden demeyenlerin abv.
Onyekuru İstanbuldaydi bugün çağır al şu parayı gel bir sene de gelir inan. Keremden önce de Onyekuru vardı orda

hala formsuz oyuncu övme işi sürecek mi cidden?

ziyech isterse dünyanın en iyi topcusu olsun koşmayacaksa istemeyecekse bu takımda 1 dk oynamamalı

yerine yusufa yunusa razıyım
Ziyechi istesekte oynatamayız abi zaten 4-2-3-1 harici yada 4-3-3 harici bi sistem de verim yapmaz o sistemlerdede icardi osimhenden biri yedek kalmaz

hoca mertens'i kolay kolay kesmez kadroları buna göre yapmak lazım ADS maçında oyundan bile çıkarmadı

Transfer yapılırken iyi iletişim İngilizce önemlidir yok abi bunlarda a class hiçbir şey yok

renktaş sag beke kadar gelip ordan forvete pas cıkarmaya calısıyor kapalı savunmaya

rakip takım salak mı ordan top gecsin
Üstte paylaştım. Ortayı Torreira-Sara-Demirbay yapıp İleri 3'lüyü serbest bırakabilir Buruk. 13'üne kadar transfer gelirse bilemem.

bana Allah'ın bir tane sevgili kulu transfer yapmamamıza rağmen oliveira'yı neden üstüne 6 milyon verip gönderdiğimizi açıklayabilir mi? transferi orta sahayı stoperi mtoperi her şeyi geçtim ben bunun cevabını düşünüyorum saatlerdir
Bence sözleşmenin bir yerinde şu şu şartlar gelişirse bir yöneticiyi gondikleyebilir maddesi vardı. Onu da paraya çevirip feshettiler. Başka açıklaması yok çünkü

SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yükseleni bjkden 5 yedi

Herkesi uyuttu skandalı normalleştirdi ya

O gün kapı dışarı etmezsen gelir kadronun ağzına sıçar işte böyle sana da 40m harcatır ne olduğunu anlamaz mal gibi kalırsın
Maçın bitiş düdüğü ile anında kovacaktın. Hemde canlı yayında çıkıp söyleyecektin, başakşehir mi burası rize mi burası elazığ mı burası, jk den 5 yemek nedir, ibreti alem için kovacaktın. İnanılmaz bir rezalet bu.

Panikle 1-2 transfer yaparlar zaten bu hafta olmasada haftaya kadar umarım salak saçma adamlar gelmez
Zaten saçmalık surda Oliviera yi gönderiyoruz Keremi Zaha yi gonderiyoruz yerleri boş birde transfer kapandı da demiyoruz olacak da demiyoruz gibi saçma sapan açıklama Oliviera ya zaten parasını verdikten sonra hem senden alıyor ücret hem transfer oldugu kulüpten madem transfer yapmayacan faydalanirsin transfer yaparsan da sözleşmesini dondur ne hali varsa görsün değişikler.

Ziyech topu çeksin, şut atsın, bireysel olarak takılsınlık bir durum yok aynı şekilde Mertens'i de çok sevmeme rağmen benzer kurguda bu sene olmaz en fazla rotasyondan gelip hamle oyuncusu olmalı.

At gibi olmalıyız 1'e 1'lerde üstün olup topu hızla geri kazanıp atak sirkülasyonunu sağlamak lazım koşmayan oyuncularla bu iş olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt