Dodan Altas
Sarı Üye
- 1 Haziran 2018
- 490
- 273
- 323
sana belki saçma gelicek ama kaan ayhan casemirodan daha iyi oynar şuan ki casemirodan bahsediyorum ve zaten maaşı en kötü 5m+ olurBari Casemiro'yu alsaydık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sana belki saçma gelicek ama kaan ayhan casemirodan daha iyi oynar şuan ki casemirodan bahsediyorum ve zaten maaşı en kötü 5m+ olurBari Casemiro'yu alsaydık.
Onyekuru İstanbuldaydi bugün çağır al şu parayı gel bir sene de gelir inan. Keremden önce de Onyekuru vardı ordaKaç sezondur 1 topçu istediğimizde yerine adam gelmeden satmayacaklar lafını duymadık mı arkadaş biz.
Gidenler sonrası bölgesi en kritik topçu konumuna geldi Kerem, nasıl izin verirler gitmesine cidden aklım almıyor.
Neymiş hayali varmış, kanat yok bize ne arkadaş senin hayalinden demeyenlerin abv.
Ziyechi istesekte oynatamayız abi zaten 4-2-3-1 harici yada 4-3-3 harici bi sistem de verim yapmaz o sistemlerdede icardi osimhenden biri yedek kalmazhala formsuz oyuncu övme işi sürecek mi cidden?
ziyech isterse dünyanın en iyi topcusu olsun koşmayacaksa istemeyecekse bu takımda 1 dk oynamamalı
yerine yusufa yunusa razıyım
İcardi döndükten sonra 4-4-2 Ziyech'i kanada atarız üff
Adam daha dün gece havaalaninda dedi bunu zaten ne eline ulaşan bilgisi?
Oynayabilir de bu sefer de kanat bekleri yedekleyecek adam kalmıyor.Jacobs'da hız ve güç var acaba 3'lü de Oosterwolde gibi sol stoper oynayabilir mi ?.
Muslera
Sanchez - Nelsson - Jacobs
Jelert - Sara - Torreira - Demirbay - Barış
Icardi - Osimhen
Üstte paylaştım. Ortayı Torreira-Sara-Demirbay yapıp İleri 3'lüyü serbest bırakabilir Buruk. 13'üne kadar transfer gelirse bilemem.renktaş sag beke kadar gelip ordan forvete pas cıkarmaya calısıyor kapalı savunmaya
rakip takım salak mı ordan top gecsin
Bence sözleşmenin bir yerinde şu şu şartlar gelişirse bir yöneticiyi gondikleyebilir maddesi vardı. Onu da paraya çevirip feshettiler. Başka açıklaması yok çünkübana Allah'ın bir tane sevgili kulu transfer yapmamamıza rağmen oliveira'yı neden üstüne 6 milyon verip gönderdiğimizi açıklayabilir mi? transferi orta sahayı stoperi mtoperi her şeyi geçtim ben bunun cevabını düşünüyorum saatlerdir
13üne kadar adam alırlarÜstte paylaştım. Ortayı Torreira-Sara-Demirbay yapıp İleri 3'lüyü serbest bırakabilir Buruk. 13'üne kadar transfer gelirse bilemem.
Zaten az süre verildi yusufa. Ins. süre verilir ve aldigi süreyi kullanir.Ben yusuf için aşırı derecede umutluyum. yunus bizim evladımız ama üstüne hiç koymamış.
Maçın bitiş düdüğü ile anında kovacaktın. Hemde canlı yayında çıkıp söyleyecektin, başakşehir mi burası rize mi burası elazığ mı burası, jk den 5 yemek nedir, ibreti alem için kovacaktın. İnanılmaz bir rezalet bu.Yükseleni bjkden 5 yedi
Herkesi uyuttu skandalı normalleştirdi ya
O gün kapı dışarı etmezsen gelir kadronun ağzına sıçar işte böyle sana da 40m harcatır ne olduğunu anlamaz mal gibi kalırsın
Zaten saçmalık surda Oliviera yi gönderiyoruz Keremi Zaha yi gonderiyoruz yerleri boş birde transfer kapandı da demiyoruz olacak da demiyoruz gibi saçma sapan açıklama Oliviera ya zaten parasını verdikten sonra hem senden alıyor ücret hem transfer oldugu kulüpten madem transfer yapmayacan faydalanirsin transfer yaparsan da sözleşmesini dondur ne hali varsa görsün değişikler.Panikle 1-2 transfer yaparlar zaten bu hafta olmasada haftaya kadar umarım salak saçma adamlar gelmez
Bu aslinda hic de fena durmuyor. Iyi top oynar bu kadro.