Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reziller. İstifa edin gidin ulan. Sizden nefret ediyo bu taraftar bak nefret ediyor. Yemediğiniz kim kaldı??
Sahada oyuncularını yiyen bir hoca arkada kulübü yiyen bitiren bir yönetim. Defolun bir an önce. Bu taraftar bu ihanetinizi asla unutmayacak.

Muslera
Jelert Sanchez Nelson Jacobs
Kaan Torreira Sara
Ziyech Osimhen BAY

Icardi dönene kadar

Bu sence mayista planlanmismiydi

Yoksa son anda plansizliktan elde kanat kalmayincami alklina geldi

Ben buna kiziyorum hersey spontane kurdun kanatsiz sistemi

Elindeki iki bek yeni oyuncu Jelert Jakob katki vermedi ne yapacagiz elinde kanat olsa donderirsin
Bence transferde de oyun sisteminde de hiçbir planımız olmadığının kanıtı oldu bu transfer dönemi. Şu anda medyada filan biraz Osimhen geldiği için bir arayış içinde olduğumuz konuşuluyor ama doğrudan transfer döneminde de sahada da net bir planımızın olmadığının kanıtı bu

Belli bir plan dahilinde trasnfer yapıyor olsaydık Wan-Bissaka'nın alternatifi Doue o da son gün olmayınca Jelert transfer edilmezdi. Doğru düzgün bir transfer planlamamız olsaydı McTominay olmayınca Sara transfer edilmezdi. Doğru düzgün bir kadro planlamamız olsaydı Mertens 'in alternatifi olarak forvet Batshuayi transfer edilmezdi

Şimdiye kadar kağıt üzerinde sahadaki dizilişimiz, sistemimiz çok bozulmadığı için alternatif oyuncuların transferine çok ses çıkmıyordu ama zaten hiçbir planımızın olmadığının kanıdı değil mi şu saydığım 3 transfer?

Doğru düzgün bir kadro ve transfer planlaması olan takım Doue olmayınca aynı tipte ama daha düşük profilli bir sağ beke gidilirdi değil mi Jelert olmazdı veya McTominay nerde Sara nerde bambaşka oyuncular

Plansız ilerliyorduk zaten sadece şimdi 2 forvet ile oynamak üçlü defans düzenine geçilmesi gündeme gelince insanlar plansız olduğumuzu düşünüyor. Bana kalırsa trasnfer döneminin ilk gününde de bugün de net bir planımız yoktu bakalım kim gelirse diye fırsatlara göre ilerledik şimdiye kadar

Plansiz, beceriksiz ve futboldan ilk okul çocuğu kadar anlayan yönetimle ancak bu kadar olur. Adam Osimhen'i aldık ya daha kimi alacağız diye açıklama yapıyor, Osimhen'i alınca direk şampiyon olacagimizi falan sanıyor ciddi ciddi.

Almak zorundalar.

Ekli dosyayı görüntüle 260653

Ana 11'de hiç bir takımdan geri değiliz. Hatta savunma ve hücumda direkt üstünüz bence. Rotasyonu da 13'üne kadar net isimlerle zenginleştirirsek ligi alıp seneye rahat rahat ŞL izleriz. Avrupa Liginde Ocak'a minimum zararla kendimizi atıp gelenleri listeye orada eklemeye çalışacağız artık.
Trippier imzayi atmis mi?

geçmiş olsun, 1 hafta öncesine göre daha zayıf bir takım var elimizde. play-off turunu geçemez bu takım. lig için ise bakalım 13'üne kadar ne olacak. doğru düzgün transferler yapılmaz ise ligi de 3. falan bitiririz en iyi ihtimal.

2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Hafta bize şiir yazacaklar biz de bunların 7 sülalesine beste yapacağız.

Yusuf Demir bu sezon şans bulur mu dersiniz? Kanatta adam yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt