- 12 Şubat 2010
- 4.910
- 1.287
- 1.723
Eldekiler bu:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kızgın tepkisi olsaydı şuan en çok o kullanırdı modumHaha atmayın zaten moralima bozuk
Sıktın ama sende yahu ne boş yaptın. Ne zamandır eleştiriyoruz onları görmüyorsun.Ya sen hala konuşabililiyomusun
Al işte okancığın ve dursuncuğun bunlar işte
Özeleştiri yapacakmısın bekliyoruz tüm forum merak şaşkınlık ve ibretle
osimheni almayıp
keremi tutup mckennie falan alsak çok daha iyi durumdaydık şu an kabul edelim ki
bunlar osimheni aldık taraftar her şeye gözü kapatır sandı ama salak yok karşılarında
Yavv sorma kasımpaşa maçında golu atti tam köşeye önüme geldi ne sevindim vayy be zaha. Bi manolya dinleyelim zaha içinZaha sistemime uymuyor diyen adam Onyekuru'yu n'apsın. Zaha'nın ölüsü sınırlı forma verildiğinde bile kaç kere tabela yapmışken yedi bitirdi adamı inanılmaz bir şey.
Böle düşüşe gececeğizYunus Akgünden Leao çıkar mı acaba
4-2-3-1 devam edeceğimize 3-5-2'yi tercih ederdim o yönden Osimhen'i her halükarda isterdim en azından 3 merkez oyuncusu oynama zorunluluğuna dönecez.osimheni almayıp
keremi tutup mckennie falan alsak çok daha iyi durumdaydık şu an kabul edelim ki
bunlar osimheni aldık taraftar her şeye gözü kapatır sandı ama salak yok karşılarında
O ve ndombele prime açtı zaha da gelecek hafta açar istemezler bizi ve haklılarTete yi geri alalım lan bari bir umut
Bide Tanıtıma kupa koyuyorlar ve listeye oyuncu yetiştiremiyorlar bunun anlamı taraftarla dalga geçmektir. Gerçi taraftarı satın almışlar umurlarında değil.beni en çok sinirlendinen şey avrupayi neredeyse hiç onemsememeleri
bu takımı tanimiyorlar
Bi daha ağzını açmazsan sevinirizSıktın ama sende yahu ne boş yaptın. Ne zamandır eleştiriyoruz onları görmüyorsun.