Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eldekiler bu:
Galatasaray 1.webp
66d8d1eaea672646681dcce9.webp

Opsiyonlu kiralık Oumar Solet
Opsiyonlu kiralık Chukwuemeka
3-4m verip Kostic ile transferi netçelendirelim

en iyi kaleci bizde,formsuz olmalarına ragmen en iyi defans hattı bizde.Sanchez sakatlanmazsa defans emin ellerde,forvet hattı zaten avrupada bile yok..Eger okan efendinin aldırdıgı jeller,sara ve jakobs iyi çıkarsa biz bu ligin yine abisiyiz..Bence gecen seneye göre daha dinamik bir takım olacağız,Ruhsuz mıymıy bir takım olmayacağız...Ama ben özellikle okan buruğun miladını doldurdugunu düşünüyorum..Dursun başkandan daha çok kızıyorum kendisine,güç zehirlenmesi yaşıyor..

Zaha sistemime uymuyor diyen adam Onyekuru'yu n'apsın. Zaha'nın ölüsü sınırlı forma verildiğinde bile kaç kere tabela yapmışken yedi bitirdi adamı inanılmaz bir şey.
Yavv sorma kasımpaşa maçında golu atti tam köşeye önüme geldi ne sevindim vayy be zaha. Bi manolya dinleyelim zaha için 🚬

osimheni almayıp

keremi tutup mckennie falan alsak çok daha iyi durumdaydık şu an kabul edelim ki

bunlar osimheni aldık taraftar her şeye gözü kapatır sandı ama salak yok karşılarında
4-2-3-1 devam edeceğimize 3-5-2'yi tercih ederdim o yönden Osimhen'i her halükarda isterdim en azından 3 merkez oyuncusu oynama zorunluluğuna dönecez.

Osimhen olmasa muhtemelen orta alana transfer yapmazdık Mckennie işi de olmazdı çünkü Osimhen sonrası sistem değişti diye orta saha aramaya harıl harıl başladık aslında bizim yararımıza oldu.

Diğer türlü yine 4-2-3-1'de 4-4-2 gibi oynadığımız sürece orta alan çok yalnız kalacaktı.

Geçen seneden beri tonla pozisyon veriyoruz belki bu sistemde orta alan kuvvetlenir öne top taşıma özelliğimiz artar sahaya biraz daha düzgün yayılabiliriz.

Kerem Aktürkoğlu’nun bana göre faydası kadar zararı da vardı. Yerine adam alınabilse gitmesine hem kendi adına hem kulübümüz adına mutlu olurdum. Skora katkısı yüksekti ancak kaptırdığı toplar ve sürekli pas hatası yapması da bir çok pozisyon vermemize ve sorun yaşamamıza neden oluyordu. Solbeklerin anası ağlıyordu. Daha dengeli bir adamla daha az katkı alabiliriz ama daha az pozisyonda verebiliriz.

Muslera
Sanchez Nelson Jacobs
Jelert Sara Torreira BAY
Mertens
Osimhen Icardi

Yani Mertens veya Ziyech'in oynayacağı tek senaryo

Zaha yanlış taktik vermese 5 tane yemeyecektik

Young boys un stadı sentetik çim olmasaydı CL den elenmeyecektik

Rabiot un annesi kaşar olmasa Avrupa’ya orta sahasız gitmeyecektik

Sıradaki bahanelerimiz neler olacak ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

beni en çok sinirlendinen şey avrupayi neredeyse hiç onemsememeleri

bu takımı tanimiyorlar
Bide Tanıtıma kupa koyuyorlar ve listeye oyuncu yetiştiremiyorlar bunun anlamı taraftarla dalga geçmektir. Gerçi taraftarı satın almışlar umurlarında değil.

Şu bilet skandalını hep ama hep taze tutmak gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt