Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar kanat oyuncusu fetişiniz ile size mutluluklar diliyorum ne diyim. Galatasaray'ın mevcut kanat rotasyonu şu
Ekli dosyayı görüntüle 260661

Ve Ziyech'in yine sorun çıkardığı gitmek istediği konuşuluyor. Kadroda kalacağına da çok inanmıyorum açıkçası ve hala dörtlü defans düzeninde kanat oyuncularıyla filan kadrolar kuruluyor şaka gibi

İlk 11 düşündüğün sağlıklı bir oyuncunun en kötü 35-40 maç oynamasını beklersin değil mi haydi kaba taslak bir hesap ile 3500-4000 dakika sahada kalması diyelim. Ziyech 'in en son 3000 dakikadan fazla oynadığı sezon 2018/2019 sezonu Ajax ile Şampiyonlar Ligi Yarı Finali oynadıkları sezon.

Bugün bizim taraftarımız ilk 11 oyuncusu olarak sağ kanada yazıyor ana planımız bu olsun deniliyor. Sen bırak Ziyech 'e güvenip ana plana dahil etmeyi onunla kanat oyuncusu olarak sistem kurgulamayı da adamın sahada 90 dakika kalacak hali yok bizim taraftar daha hala sezonun ana planında Ziyech'e güveniyor

Ki bu adamın yedek kaldığı/oynamadığı her dönemde sorun çıkardığına ben gidiyorum triplerine değinmiyorum bile
ziyech kalmaz gider bikac gune

Bu hatipoglu makina muhendisi degilmiydi
Bu is nasil oluyor mesela yarin dursun ben akrabasi olsam gel transferi sen yap diyebiliyormu liyakat varmi bu iste

Erden timur uykusuz kaldi hastanelik oldu
evine isine gitmedi ucaklarda yatti kalkti

Bu hatipoglu ne yapti klup parasiyla yedi icti gezdi bu isi neden amatorlere birakiyoruz
Milyon euro nasil bir vasifsiza emanet edilir
cozemiyorum madem ettiniz hic degilde gardiyide ilk gunden ise dahil etseydiniz

renktaş

kaanla torreira 2 tane kabız adam

riske girmeyelım dıye her topu dikiyorlar

asla oynayamaz yan yana

osimhen kanata koyulmaz
Napalim smodum, kadro her türlü sos veriyor

Kanat kalmadi, Osimhen sag tarafda oynar

Ne olursa olsun 4-3-3 sart bence, 4-2-3-1 olmaz hoca rezil etti, gelen giden orta sahamizi delik desik ediyor, 3lü orta saha kesinlikle olmali

3-5-2 vs oynayamayiz, elde grimaldo frimpong gibi bekler yok, hele avrupa da elek ederler

Daha ne diyim adamda kafa birakmadilar cok sinirliyim

Jelert kanat olarak kullanabilirmiyiz acaba. Bence Kanat olarak daha iyi olabilir.

Bu senenin asıl transferi bu çocuk olacak gibi geliyor kafasına futbol oynamayı koymuş bir Yusuf net fark yaratır.

İşte bunun olması için Okanı kovmak gerekiyor. Evladı canı ciğeri Yunusunu oynatcak. Yusufu aldığımızda kulübünü taraftarları basmıştı. Mahfetti çocuğu

Bu hatipoglu makina muhendisi degilmiydi
Bu is nasil oluyor mesela yarin dursun ben akrabasi olsam gel transferi sen yap diyebiliyormu liyakat varmi bu iste

Erden timur uykusuz kaldi hastanelik oldu
evine isine gitmedi ucaklarda yatti kalkti

Bu hatipoglu ne yapti klup parasiyla yedi icti gezdi bu isi neden amatorlere birakiyoruz
Milyon euro nasil bir vasifsiza emanet edilir
cozemiyorum madem ettiniz hic degilde gardiyide ilk gunden ise dahil etseydiniz
ne alaka erden timur da insaat muhendisiydi

……..Osimah………………..
…………… Icardi …..…Barış
….Demirbay………Sara……
…………..Torera……………..
Jacob…Nels…..Sanhz….Jalert
…………Muslera…………

Böyle garip asitmetrik bir dizilişe gideceğiz heralde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt