Arkadaşlar kanat oyuncusu fetişiniz ile size mutluluklar diliyorum ne diyim. Galatasaray'ın mevcut kanat rotasyonu şu
Ekli dosyayı görüntüle 260661
Ve Ziyech'in yine sorun çıkardığı gitmek istediği konuşuluyor. Kadroda kalacağına da çok inanmıyorum açıkçası ve hala dörtlü defans düzeninde kanat oyuncularıyla filan kadrolar kuruluyor şaka gibi
İlk 11 düşündüğün sağlıklı bir oyuncunun en kötü 35-40 maç oynamasını beklersin değil mi haydi kaba taslak bir hesap ile 3500-4000 dakika sahada kalması diyelim. Ziyech 'in en son 3000 dakikadan fazla oynadığı sezon 2018/2019 sezonu Ajax ile Şampiyonlar Ligi Yarı Finali oynadıkları sezon.
Bugün bizim taraftarımız ilk 11 oyuncusu olarak sağ kanada yazıyor ana planımız bu olsun deniliyor. Sen bırak Ziyech 'e güvenip ana plana dahil etmeyi onunla kanat oyuncusu olarak sistem kurgulamayı da adamın sahada 90 dakika kalacak hali yok bizim taraftar daha hala sezonun ana planında Ziyech'e güveniyor
Ki bu adamın yedek kaldığı/oynamadığı her dönemde sorun çıkardığına ben gidiyorum triplerine değinmiyorum bile