Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.557
- 11.518
- 1.473
Osimhen’i parasını verip hala göndermediler mi? Bir de kendileri bir haltı becermiş gibi adamın yanından ayrılmadılar. Gardi olmasa yangın şuan da İstanbul’u sarmıştı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertens ile yollar ayrilmaliydi, yerine rafa cuk otururduyaştan laf edildi diye hatırlıyom
mertens 38 yedegine o kadar para verıp alacagız geyigi oldu
Sovecem valla inan şu ortamı çok seviyorum. Forum ortamını durduk yere ban yemeyelim.Üşenip Sonuca bakayım dedim, onda da teşekkür etmişsin renktaş. Neyse hayırlısı.
!!!Rafa silvayı istemiyorum artık. 23-25 yaş bandında 10 no alınmalı. Satılacak topçular da lazım bu takıma
Ossur ossur ipe diz!!
Var8taşım bildirmiş joao mario yok kadroda
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ali turap bülbül yedek yazıyor o çocuğu 10 kişi oynar yine oynatmaz.Şaka gibi, takımda sol kanat ve sol bek yok.
Playstatıon oyunu değil bu kolay değil 3-5-2 ye falan geçmek. Başımızda da taktik deha yok. 4-2-3-1 i benimsemiş bi hoca var. Kadro derinliği de uygun değil. Her türlü sıkıntılı dönem bizi bekliyor Avrupa maçlarında.İyi sol kanat Barış sağ kanat Yunus ile 4-2-3-1 sistemini izlersiniz o zaman. İcardi döndükten sonra Mertens de kesilir takımdan 2 forvete geçeriz sonra miss gibi
Bu arada aynen bu olacak söyliyim. 3-5-2 filan değil direk bu olacak. Oshimen sola arada kayacak. Yada orda orta sahalardan biri orya kayacak Jacobs orayı otoban gibi kullanacak bu şekilde sol kanatsız bir sistem. Kötü değil yapılabilir. Zamanında Terim ile oynamıştık, Drogbalı sezon. Sneijder ve Burak kayıyodu sola,……..Osimah………………..
…………… Icardi …..…Barış
….Demirbay………Sara……
…………..Torera……………..
Jacob…Nels…..Sanhz….Jalert
…………Muslera…………
Böyle garip asitmetrik bir dizilişe gideceğiz heralde.