Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
temizlemiş sayılmayız rtaş
zaten hepsinin paralarını verdik gitseler de gitmeseler de lisansını çıkarmayıp kulüpte çaycı malzemeci yapsaydık da aynı para çıkacaktı kasadan
Ben kadro kalabalığını kast ediyorum renktaşım inan. Mesela Zaha & Zaniolo ikilisi kadroda kalsa ne olacaktı ? Her gün bir olay sürekli bir sıkıntı yaşatacaklardı. Veya Köhn kadroda kalıp oynamaya devam etse ne olacaktı bence bu seviyenin oyuncusu değil, ne bileyim Oliveira Dubois filan kadroda yer tutup antrenmana çıkmasına bile gerek yok

En azından kuru kalabalık yapan oyuncular gitti bir gözüme Ziyech batıyor senede 3-4 maçı ciddiye alıp oynayacak diye kadromuzda tutmak istemediğim. Hayırlısıyla 1-2 gün sonra onu da gönderebilirsek bu konuda kafam rahatlayacak en azınan

Olabilir adamin vizyonu varmis demekki gonulden galatasaray liymis ve adam geldi gardiyle calisti ben bu isi bilirim demedi
gece gunduz calisti

Bu hatioglu ne yapti cenkeri alip avrupayi gezdi
bence de olabilir ama muhendislik diploması olan basarılı olamazmıs gibi yazan sensin

Terim zamanı gelen topçular scout ile 60m euro kazandık

Şu an 1 topçudan bile 15m euro kar edebilir miyiz? (Barış hariç)

Yarınki divan kurulu basına kapalı olacakmıs

Yönetimin agzinin payi verilecek diyor karakullukcu onden bilgi almis

GWqXeQbXAAA1PMk

Bu sezon rezalet bir transfer dönemi geçirdiysek de tek olumlu yanı kadrodaki gereksiz oyuncuların temizlenmiş olması bana kalırsa. Geriye bir Ziyech kaldı gözüme batan inşallah 1-2 gün içinde ondan da kurtuluruz

Bu listede bir Kerem 'in gidip yerinin doldurulmadığına üzüldüm işin açıkçası Kerem de şampiyonluk kutlamasının olduğu günden beri hal ve hareketleri sürekli açıklamalarıyla filan can sıkıcı hale gelmişti. İşler daha da kötüye gitmeden para kazanıp yollarımızı ayırmamız iyi oldu bana kalırsa kariyerinin geri kalanında başarılar diliyorum Kerem 'e
Tete dışında kim temizlendi renktaş çoğu kiralıktı ayrıldı. Diğerlerinin ise maaşını ödüyoruz

21 kişi bildirmişiz 3 tanesi kaleci , muhtemelen 1 tanesi de takımdan ayrılacak olan Ziyech :asd:

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yarınki divan kurulu basına kapalı olacakmıs

Yönetimin agzinin payi verilecek diyor karakullukcu onden bilgi almis
Tam tersi olur.

Oradakiler iyi yaptınız boş yere panik transferine girip para harcamadınız diye över.

Hatta biri çıkar Osiyem mi Osiyer mi biri gelmiş elimizde 2 forvet varken ne gerek var diye laflar eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt