- 31 Aralık 2015
- 14.513
- 9.438
- 1.588
Osimhen 35 gol icardi 30 gol bats 20 gol hocanın hayal ettiği
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru kurguda çok imkansız gözükmüyor.Osimhen 35 gol icardi 30 gol bats 20 gol hocanın hayal ettiği
Zerre umrumda değil Galatasaray'ın ekonomisinden de bir taraftar olarak ben sorumlu değilim. Sadece antrenmanda / kadroda kuru kalabalık yapan oyuncu grubundan kurtulduğumuz için seviniyorumTete dışında kim temizlendi renktaş çoğu kiralıktı ayrıldı. Diğerlerinin ise maaşını ödüyoruz
Herifi zaten forumda aylardır öneren Murat'tı ben de destekliyordum sürekli. Oyuncuyla ilgili Benficalıların eleştirileri vardı onu paylaştım. Sen de Kerem'e benziyormuş dedin.ben kerem gibiyse gelsin dedım
sen kerem gibi adama laf edılıyor top kaybedıyor dedın renktaş!!
Ya oynamamız gereken Terim'in zamanında Drogba ve Burakla oynattığı 4-1-2-1-2 gibi görünen ama temelinde 4-3-3 ün sol kanatsız ve çift forvetten birinin kanat forvet gibi oynadığı sistem. 3-5-2 filan bunlar rakamlar sadece saha içinde olay değişiyo. Bak zamanında oynamışız örneği var. İşte bunu yapacak TD herkesin harcı değil. Görecez Okanı bakalım.
Ulan varya bide Terim'e gazlıyo bişey bilmiyor diye laf ederler. Adam daha o zaman çift forvet + 10 no ile şampiyonlar liginde çeyrek final oynattı.
Bu durumda denecek tek bir söz var:acunun dügününe gitmemek icin transfer görüsmesındeyım kolpasını sıkmak icin
degermıydı be hocam
kiralıktı adam yav ne sıkıntı cıkarabilirBizim şu vinicius ne ara gitti kime gitti yav soyle adamlara bayılıyorum gelip 2 golde olsa atıp hayalet gibi kayboluyorlar sıkıntısız tasasız gidiyorlar
Söyle benceLig icin 1 yabanci hakkimiz var. Bence
Muslera
Baris Alper - Nelsson- Sanchez - Jacobs
Kaan
Torreria - G.Sara
Mertens
Icardi - Osimhen
ceza alıcanBu durumda denecek tek bir söz var:
Herifi zaten forumda aylardır öneren Murat'tı ben de destekliyordum sürekli. Oyuncuyla ilgili Benficalıların eleştirileri vardı onu paylaştım. Sen de Kerem'e benziyormuş dedin.
Kıvırmayalım.
Bir Benficalının yorumu bende bir şüphe uyandırdı. Değerli bir özet gibi geldi. Paylaşıyorum; @Alper Altun
Kerem Aktürkoğlu'na benzer bir drama yaşamış @Recep Timur
demiştim renktaş
bu heriften hayır gelir
barıstan kanat beki olmaz yav. ne kanattan oyun kurabilir ne ondeki ikiliye servis yapabilir. oyle kanatta deli dana gibi ileri geri kosmakla kanat beki olunmuyor.3'lünün kanat beki olarak Barış Alper oraya adapte olabilir ama 4'lü defansın sağ beki olarak performansını oldum olası beğenmiyorum gerçekten oynadığı maçların genelinde beğenen var mı benim tek hatırladığım Ankaragücü deplasmanında iyi oynamıştı onun hariç yok.