Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lig için sol kanat ve orta saha transferi yapılmalı.Avrupa için o transferler yapılsa bile Okan'a güvenmiyodum ben fazla..

Tete dışında kim temizlendi renktaş çoğu kiralıktı ayrıldı. Diğerlerinin ise maaşını ödüyoruz
Zerre umrumda değil Galatasaray'ın ekonomisinden de bir taraftar olarak ben sorumlu değilim. Sadece antrenmanda / kadroda kuru kalabalık yapan oyuncu grubundan kurtulduğumuz için seviniyorum

Bir Ziyech de giderse ben sevinirim bu açıdan. Maaşını biz mi ödüyoruz fesih parası mı veriyoruz artık işin o tarafında değilim

ben kerem gibiyse gelsin dedım

sen kerem gibi adama laf edılıyor top kaybedıyor dedın renktaş!!
Herifi zaten forumda aylardır öneren Murat'tı ben de destekliyordum sürekli. Oyuncuyla ilgili Benficalıların eleştirileri vardı onu paylaştım. Sen de Kerem'e benziyormuş dedin.

Kıvırmayalım.

Lig icin 1 yabanci hakkimiz var. Bence
Ya oynamamız gereken Terim'in zamanında Drogba ve Burakla oynattığı 4-1-2-1-2 gibi görünen ama temelinde 4-3-3 ün sol kanatsız ve çift forvetten birinin kanat forvet gibi oynadığı sistem. 3-5-2 filan bunlar rakamlar sadece saha içinde olay değişiyo. Bak zamanında oynamışız örneği var. İşte bunu yapacak TD herkesin harcı değil. Görecez Okanı bakalım.
Ulan varya bide Terim'e gazlıyo bişey bilmiyor diye laf ederler. Adam daha o zaman çift forvet + 10 no ile şampiyonlar liginde çeyrek final oynattı.
Muslera

Baris Alper - Nelsson- Sanchez - Jacobs

Kaan
Torreria - G.Sara
Mertens

Icardi - Osimhen

aynisi degil ama bence bizim icin su sekil baklava olabilir.

Bizim şu vinicius ne ara gitti kime gitti yav soyle adamlara bayılıyorum gelip 2 golde olsa atıp hayalet gibi kayboluyorlar sıkıntısız tasasız gidiyorlar

21 kişi bildirebileceğiz

Muslera
Günay

Kaan
Jelert
Nelsson
Abdulkerim (TR)
Sanchez
Jacobs
Turap (alt yapı)

Torreira
Berkan
Sara
Demirbay
Efe (alt yapı)

Ziyech
Barış (TR)
Mertens
Yunus (alt yapı)

İcardi
Osimhen
Batshuayi

3'lünün kanat beki olarak Barış Alper oraya adapte olabilir ama 4'lü defansın sağ beki olarak performansını hiç beğenmiyorum gerçekten oynadığı maçların genelinde beğenen var mı benim tek hatırladığım Ankaragücü deplasmanında iyi oynamıştı onun hariç yok.

Lig icin 1 yabanci hakkimiz var. Bence

Muslera

Baris Alper - Nelsson- Sanchez - Jacobs

Kaan
Torreria - G.Sara
Mertens

Icardi - Osimhen
Söyle bence
Muslera
Jellart Sanchez Nelson Jacobs
Toreira
Demirbay Sara
Barış İcardi Oshimen
Oshimen sol kanat değil. Forvet. Arada sadece sola gelip top alacak. Ataklarda sol kanat dez avantajını Sara Demirbay ve Jacops kapatacak. Kolay yada maç içinde daha fazla atak gücü lazım olursa da Mertens girecek. Veya Demirbay yerine yine maçına göre Mertens olcak

Son düzenleme:
Herifi zaten forumda aylardır öneren Murat'tı ben de destekliyordum sürekli. Oyuncuyla ilgili Benficalıların eleştirileri vardı onu paylaştım. Sen de Kerem'e benziyormuş dedin.

Kıvırmayalım.
Bir Benficalının yorumu bende bir şüphe uyandırdı. Değerli bir özet gibi geldi. Paylaşıyorum; @Alper Altun

Kerem Aktürkoğlu'na benzer bir drama yaşamış @Recep Timur

demiştim renktaş

bu heriften hayır gelir

Rabiota 40 milyon vermektense orada kerem demirbayla oynarim daha iyi. Millet niye ortaligi yikiyor anasini satim bu orta saha ile gecen sene sampiyon olduk ki sara yoktu

3'lünün kanat beki olarak Barış Alper oraya adapte olabilir ama 4'lü defansın sağ beki olarak performansını oldum olası beğenmiyorum gerçekten oynadığı maçların genelinde beğenen var mı benim tek hatırladığım Ankaragücü deplasmanında iyi oynamıştı onun hariç yok.
barıstan kanat beki olmaz yav. ne kanattan oyun kurabilir ne ondeki ikiliye servis yapabilir. oyle kanatta deli dana gibi ileri geri kosmakla kanat beki olunmuyor.

Takım her şeye rağmen hayal ettiriyor, iki tane fizik anomalisi var mesela, bay ve osimhen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt