Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv - Sayfa 199 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu hanımefendiyi bari getirin lan
GWpPRvdXIAA9ElM

muslera
sances - metehan - nelson
bay - toreyra - kaan - sara - jakup
osimen - icardi​

bu kadro aslinda cok rahat sampiyon olur ama bunu akil edebilecek bir hoca yok takimda
Bir derbi maçına çıkacağız bay cezalı jakup sakat bana bir 11 yapar mısın , yada 11 e 11 antrenman yapıyoruz karşı takımı kurar mısın

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaç gecedir transfer haberi beklemekten uykusuz kaldım Allahtan dün akşam 22:30’da sızmış kalmışım kapanış rezilliğini görmemişim

Bu takıma 3lü oynayabilmesi için 1 sol stoper 1 sol iç 1 tane de sol kanat/bek, 4lü oynayabilmesi için de 2 kanat lazım böyle saçma sapan planlama olmaz. Kaz tüyünden yastık yaptırdık ama üstümüzü örtecek battaniyemiz yok.

3'lü oynadın, bek yedeğin yok. 4'lüye geçeyim dedin, kanadın yok, ve yine bek yedeğin yok. Ne anladım ben bu işten, ne yapmaya çalışıyorsunuz be derdiniz bizi çıldırtmak mı

Elinde 1,5 tane stoper varken 3'lü stoperden başka oynayamayız diyenlere neremle güleyim bilemiyorum. Bir Nelsson bir de yarım adam Davinson'la mı 3 lü stoper oynayacaksın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt