Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv - Sayfa 197 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben böyle çapsız hoca görmedim. Hamza Hamzaoğlu en azından elindeki kadroyu koruyordu

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence yönetimin ve okan hocanın transfer planı, takım planlaması taraftarın gazını almak.Osimhen önlerine geldi alırsak taraftarı kazanırız mantığı ile aldılar.Defans ismi geldi önlerine yine aynı mantık kanat geldi yine aynı mantık plan proğram diye bi şey yok.

Kadronun tek çıkarının 3lü olduğu açık.

Sanchez Nelsson Abdülkerim teoride tamam. Abdülkerim patlarsa Metehan, Sanchez yoksa Kaan.

Orta sahada hem defansif hem ofansif isleri yapabilen adamlar lazim.

Torreira Sara zaten fiks. 3. Adam icin cok aday var, bence Berkan sadece Torreira’yı yedekler.

3. Orta saha adaylari: Demirbay, Yusuf, Ziyech, Mertens, Kaan.

Kanat bekleri de fiks: BAY ve Jacobs. Bunlari yedekleyecek tek adam Jelert

Bu sistemin avantajı, artık orta sahada 3 kisa adamla oynamak mumkun. Hava topunda 2 stoper rahatlikla basabilecek.

Pres icin 1 adam fazla ileri gonderebilecegiz. Takim boyunu daha kolay kisaltabilecegiz.

Benim en iyi tahminim iyi oyun icin:

Sanchez Nelsson Metehan

BAY Sara Torreira Yusuf Jacobs

Osimhen İcardi

Yusuf yerinde Ziyech, Mertens, Demirbay hepsini denemek lazim. Defansif zaaf vermeden en iyi hücum katkısını aldigimiz oyuncuyu secmeliyiz.

Kadronun tek çıkarının 3lü olduğu açık.

Sanchez Nelsson Abdülkerim teoride tamam. Abdülkerim patlarsa Metehan, Sanchez yoksa Kaan.

Orta sahada hem defansif hem ofansif isleri yapabilen adamlar lazim.

Torreira Sara zaten fiks. 3. Adam icin cok aday var, bence Berkan sadece Torreira’yı yedekler.

3. Orta saha adaylari: Demirbay, Yusuf, Ziyech, Mertens, Kaan.

Kanat bekleri de fiks: BAY ve Jacobs. Bunlari yedekleyecek tek adam Jelert

Bu sistemin avantajı, artık orta sahada 3 kisa adamla oynamak mumkun. Hava topunda 2 stoper rahatlikla basabilecek.

Pres icin 1 adam fazla ileri gonderebilecegiz. Takim boyunu daha kolay kisaltabilecegiz.

Benim en iyi tahminim iyi oyun icin:

Sanchez Nelsson Metehan

BAY Sara Torreira Yusuf Jacobs

Osimhen İcardi

Yusuf yerinde Ziyech, Mertens, Demirbay hepsini denemek lazim. Defansif zaaf vermeden en iyi hücum katkısını aldigimiz oyuncuyu secmeliyiz.
Orta saha da Kaan olmali bu planda bence ama Yusuf mutlaka kazanilmali

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt