Osimhen gibi oyuncuyu transfer edip, rüzgarı arkasına alamayan yönetim. Takımı alt üst ettiler.
Samiyenlik bir sey yok ki ahbert o gece cago yazmisti o hareketli olacak gunde 3 kisi ile gorustuler ve 3 kisiden de red yediler diye e öyle de hareket bitiyor. Bugunde yine aynı oldu bir haltı beceremiyorlar ki.
Yani, yönetim beceriksiz o ayrı, ama o halde taraftara umut verecek kesinlikte, yarın hareketli geçecek der isen bir karşılığı da oluyor tersi durumda. Yani yanlış iki tarafta da bence ahbert
Oliveira en büyük hakareti, hem büyük yuhulamayi haketti ama adam kriz döneminde Casper oldu, en mutlu zamanda da sanki en büyük pay ondaymış gibi eğlendi. Biri de çıkıp demedi, ulan yüzsüz ne verdin de en önde takılıyorsun diye.Günaydın ben geldim, cezam yeni bitti. O yüzden geriden geliyorum.
Lan nasıl aldık biz Osimhen'i? Abowww ne yaşadık o gün bee...
Gardi mardi bir şekil şu transferi yapan adamlar takımın ihtiyaçlarını yine kapatamadı.
İnanılmaz rezil, iş bilmez insanlar tarafından yönetiliyoruz. Yani kelimeler ile tarif edemiyorum.
Onun dışında Sergio denen it, karaktersiz, haysiyetsiz herif. Onu süründürmek lazımdı da işte bizimkiler rezil insanlar olduğundan bir haltı beceremiyorlar.
Bu andavala bonservis dahil resmen toplamda 16 milyon € harcadık. Rakama bak sana bu sözleşmeyi veren hain hala görevde... İnanılmaz bir olay.
Valla benim de tek avuntum ,umidim bu ,bunu okumadan yazmistimbu saatden sonra aglamak yerine elimizdeki degerleri ortaya cikaralim, belkide bunlardan birisi efe akmandir, belkide alt yapida bir dünya yildizi sirasini bekliyordur.
Yahu ne yapalim iste elde o varEfe akman mi