Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv - Sayfa 196 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah belanı versin yönetim senin yüzünden ne rüyalar gördüm, makineli tüfekle düşmanı taradım rambo bıçağıyla gırtlaktan aldım. Sebebi ne? Transfer üssünü basmaya çalışan düşmanları etkisiz hale getirmekti. Psikopat ettiniz lan beni!!! 🤬🤬🤬

İlla isimli oyuncu mu almak gerekiyordu ? İlla bonservisle mi almamız gerekiyordu ?
Dünyadaki 8439257092865 topçu içerisinden kiralayabileceğiniz 2-3 adam bulamadınız mı ya

Bari osimhenin orta saha versiyonunu alabilseydik. Stoper, orta saha ve kanat ararken, gittik forvet aldık sadece 😅 plansız olduğumuz buradan belli. Hep doğaçlama transfer yapıyoruz.

Günaydın ben geldim, cezam yeni bitti. O yüzden geriden geliyorum.

Lan nasıl aldık biz Osimhen'i? Abowww ne yaşadık o gün bee...

Gardi mardi bir şekil şu transferi yapan adamlar takımın ihtiyaçlarını yine kapatamadı.

İnanılmaz rezil, iş bilmez insanlar tarafından yönetiliyoruz. Yani kelimeler ile tarif edemiyorum.

Onun dışında Sergio denen it, karaktersiz, haysiyetsiz herif. Onu süründürmek lazımdı da işte bizimkiler rezil insanlar olduğundan bir haltı beceremiyorlar.

Bu andavala bonservis dahil resmen toplamda 16 milyon € harcadık. Rakama bak sana bu sözleşmeyi veren hain hala görevde... İnanılmaz bir olay.

Geçen sezon boey ve angelino'yu gönderip, sağ bek Kaan sol bek Berkan yaparak Prag maçına çıkan zihniyet, bu sefer de Avrupa kupalarına gerekli hamleleri yapmayarak devam etti. Ne ders alıyorlar ne bir şey.

Ulan madem kanat ve orta saha almayacaktınız, bari ocak ayına kadar, Kerem, Zaha hatta Sergio falan kalsaydı.

Nasıl bir kadro mühendisliği bu ben anlamadım, rezillik

Yalının şampiyon yapılması için tezgahlanmış bir oyun var ortada. Lig için filan transfer beklemeyin, hele o twitter kolpacılarına asla prim vermeyin.

Günaydın ben geldim, cezam yeni bitti. O yüzden geriden geliyorum.

Lan nasıl aldık biz Osimhen'i? Abowww ne yaşadık o gün bee...

Gardi mardi bir şekil şu transferi yapan adamlar takımın ihtiyaçlarını yine kapatamadı.

İnanılmaz rezil, iş bilmez insanlar tarafından yönetiliyoruz. Yani kelimeler ile tarif edemiyorum.

Onun dışında Sergio denen it, karaktersiz, haysiyetsiz herif. Onu süründürmek lazımdı da işte bizimkiler rezil insanlar olduğundan bir haltı beceremiyorlar.

Bu andavala bonservis dahil resmen toplamda 16 milyon € harcadık. Rakama bak sana bu sözleşmeyi veren hain hala görevde... İnanılmaz bir olay.
Oliveira en büyük hakareti, hem büyük yuhulamayi haketti ama adam kriz döneminde Casper oldu, en mutlu zamanda da sanki en büyük pay ondaymış gibi eğlendi. Biri de çıkıp demedi, ulan yüzsüz ne verdin de en önde takılıyorsun diye.

Bari ucuz yollu.adam alalim Michut,Maestro gibi Saidou ,Ndiaye tarzi lan. Bari Yusuf Demir.oynasin,Efe ,Eyup,Gokdeniz vsoynasin ne bileyim umarim yokluk sansimiza gelir de birileri parlar.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir taraftan da 2 sene oncesi geliyor aklima. Avrupa da yokken Icardi,Mertens,Torreira,Sergio,Mata,Rashica gelmisti. Dur bakalim umit fakirin ekmegi.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 gün önce stoper aliyorduk( hermoso) , 2 gun önce forvet alıp transferi kapattik. Yonetim de okan buruk da ne yaptığını bilmiyor.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt