Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv - Sayfa 195 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğur Karakullukçu'nun kanalında gördüm bana şu da mantıklı geldi illa dörtlü defans düzeninde devam edilecekse 4-4-2

Muslera
Jelert-Davinson-Nelsson-Jakobs
Sara-Torreira-Demirbay-Barış
Osimhen-İcardi

Ama bunu oynamak için de net şekilde 1 Orta Saha ve 1 Kanat transferi daha yapılması gerekiyor. O da Sara 'nın Norwich de sağ kenarda oynadığını düşündüğümüz için
Saranın kanat koridorunu kullanacak biri oldugunu dusunmuyorum. 4 lu ise illa 4-3-1-2 de olabilir belki ama burada bariş nerde oynar bilmiyorum

Saranın kanat koridorunu kullanacak biri oldugunu dusunmuyorum. 4 lu ise illa 4-3-1-2 de olabilir belki ama burada bariş nerde oynar bilmiyorum
Ben de Sara'nın merkezde derin oyun kurucu rolü için en uygun olduğunu düşünüyorum

Benim için ana plan 3-5-2 ısrarla bunu söylüyorum ama illa dörtlü savunma ile oynayacaksak da bu bir alternatif olabilir. En azından Sara ve Demirbay ile biraz daha oyunu merkezde kalabalık oynayabiliriz

Hani İrfan Can'ın sağ kanat oyunu gibi bir rol çıkabilir

Ben Okan hocanın yerinde olsam nasıl olur da İcardi & Osimhen ikilisinden verim alabilirim diye kafa yorar takımın geri kalanını da ona göre şekillendirirdim

Çünkü bu sene başarılı olabileceksek yolu doğrudan bu 2 oyuncunun katkısından geçiyor

Rabiot son teklifde gelecegine inanmıştım oysaki ama yine beceremediler
Rabiot a teklif bile ne şekilde gerçek mi değil mi muamma. Dursun başkanken hep olan şeyler. İtina ile muhabirleri gazetecileride kullanıyorlar. 2 koca gün vardı. Çöp oldu. Transfer yapmak isteyen yapardı. Hikaye anlatmasınlar Şahsen yalanları ortada ben çok rahat görebiliyorum. Aldıkları adamlardan jacops beni heyecanlandıran tek isim. (Oshimen kendi geldi onu saymıyorum) Sara eğer doğru kullanılırsa oda iyi iş yapabilir. Jellart konusunda pek beklentim yok umarim yanılırım. Bu üç adama 40m verildi. Dile kolay... Hadi Jacobs okey sara 18 yerine bir dünya olmuş adam vardı ki bunu söylerken Sara dan biraz beklentim var. İyi bir sistemde 3 lü orta saha ile görelim anlarız sonuç 40m daha iyisi olabilirdi. Tek umudum 3 oyuncunun da tutması. Yoksa sıkıntı büyük.

Son düzenleme:
Nando
Jelert-Davinson-Abdülkerim-Jakobs
Lucas-Sara
Barış-Dries-Michy
Osimhen

Mauro dönesiye kadar kadro bu, üçlü beklemiyorum artık. Bu kadro ile de epey saçma sapan maçlar izleyeceğiz zaten. Sezona dair beklentim kalmadı.

Kadro bu ahbert, sattılar tüm kanatları, mükemmel planlama yapanlar bedelini ödemeden devam edecekler.
Avrupa için kapattık ama lig için en az 2 hamle daha yaparız gibi mutlaka 1 orta saha ve 1 kanat daha gelir.

Artık 4-2-3-1 dizilişinden de uzaklaşacağımızı düşünüyorum 22/23'de oynadığımız sistemdeki oyuncularla 23/24 alakasız olunca oyunda inanılmaz alakasızlaştı hele ki Boey kaybı çok daha defoları ön plana sermeye başladı.

İdeal olan 3 orta sahalı sistemlere dönmek olabilir 3-5-2, 4-3-3 bu sistemler hariç hepsinde yine zorlanmaya devam ederiz.

Rize maçında oynayabiliyorsak şöyle bir kadroyla çıkmak fena olmayabilir.

Muslera
Sanchez - Nelsson - Abdülkerim
Barış - Sara - Torreira - Demirbay - Jacobs
Mertens
Osimhen​

Avrupa için kapattık ama lig için en az 2 hamle daha yaparız gibi mutlaka 1 orta saha ve 1 kanat daha gelir.

Artık 4-2-3-1 dizilişinden de uzaklaşacağımızı düşünüyorum 22/23'de oynadığımız sistemdeki oyuncularla 23/24 alakasız olunca oyunda inanılmaz alakasızlaştı hele ki Boey kaybı çok daha defoları ön plana sermeye başladı.

İdeal olan 3 orta sahalı sistemlere dönmek olabilir 3-5-2, 4-3-3 bu sistemler hariç hepsinde yine zorlanmaya devam ederiz.

Muslera
Sanchez - Nelsson - Abdülkerim
Barış - Sara - Torreira - Demirbay - Jacobs
Mertens
Osimhen​
Üstad hamle yapmayacağız bence ya, umutlu olman harika hala :asd::asd:

Kadro olarak tabi bakalım zaman ne gösterecek

İlave olarak, YB elenince, hedef Avrupa finali diyenler, Osimhen hamlesi ile mi kupaya ulaşacaklarını düşündüler, bunca eksik var iken mi hedef koyuldu? Alenen taraftar ile dalga geçtiler.

Avrupa'da kötü sonuçlardan sonra Lig'de şampiyonluk vs vs vizyonsuzlar.

Nando
Jelert-Davinson-Abdülkerim-Jakobs
Lucas-Sara
Barış-Dries-Michy
Osimhen

Mauro dönesiye kadar kadro bu, üçlü beklemiyorum artık. Bu kadro ile de epey saçma sapan maçlar izleyeceğiz zaten. Sezona dair beklentim kalmadı.
Muslera
Jelart Sanchez Nelson Jacobs
Toreira
Sera mertens (demirbay)
Barış ziyech
Oshimen

İcardi gelince de

Muslera
Jelart Sanchez Nelson Jacobs
Toreira
Sera Mertens(Demirbay)
Barış (Ziyech)
İcardi Oshimen

2012 - 2013 kadromuz
Muslera
Eboue Semih Ujfaluji Riera
Melo
Selçuk Sneijder
Amrabat
Drogba burak

Birbirine acaip benziyor. Bazen Amrabat yerine hamit oynuyodu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt