Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bir de bu ligde üçlü olmaz, ligde üçlü oynayıp en son kim şampiyon oldu filan diyorlar şaka gibi sanki ligde doğal şampiyonluk adaylarından kaç tanesi sezon boyunca üçlü oynadı ?

profesyonel futbolcuysa hocası ne görev verirse yapacak.
Yahu geri geldiğinde icardi'yi oyundan bile alamayan biri global futbolda ondan çok daha üstün bir ismi sence kanat oynatabilir mi hocam, ben iddia ediyorum morinho da bunu yapamaz. Osimhen bizde kiralık bizim oyuncumuz değil öyle kariyerinin içine edebileceğin bir adam değil. Ben oshimen yapmaz demiyorum hoca bunu yapabilecek bir krediye sahip değil diyorum. Denerse paslaşırız ilerde deneyemez.

Gedson Sara takası 😁
Eğer gerçekten 3-5-2 oynayacaksak bizim kadronun en net eksiği Gedson tipinde pres canavarı bir oyuncu bana kalırsa

Bunu yapmak için de ya Torreira 'yı bir öne alıp net bir 6 numara transferi gerekiyor ya da doğrudan bu rolü oynayabilecek bir transfer gerekiyor

Eninde sonunda bir orta saha daha almaları gerekiyor. Bana kalırsa Torreira 'yı biraz daha pozisyonu tutan 6 numara gibi kullanıp oyunu 2 yönüyle oynayabilen pres canavarı bir 8 numara almak en mantıklısı

Rabiot için 3 yıllık 30 milyon € 'ların filan konuşulması saçmalık. Bir zahmet ilk defa isim transferinden ziyade profile uygun bir orta saha tutup getirsinler

Ya bir de bu ligde üçlü olmaz, ligde üçlü oynayıp en son kim şampiyon oldu filan diyorlar şaka gibi sanki ligde doğal şampiyonluk adaylarından kaç tanesi sezon boyunca üçlü oynadı ?
Takım icardi dondugunde 3-4-1-2 , 3-5-2 dönmek zorunda baska nasil oynatacaksın ki ikisini birden kesemezsin de yedek olarak.

Neyse X'te çoğu cimbomlu uyanmış Okan'ın yaptığı rezilliklere. Giderse Ekim'e gitmezse Kasım'a belli ki.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takım icardi dondugunde 3-4-1-2 , 3-5-2 dönmek zorunda baska nasil oynatacaksın ki ikisini birden kesemezsin de yedek olarak.
Terimin 2012-13 te oynattığı sistem var. Çift forvet + 10 no + sağ kanat. Adam ozaman başarılı oldu. Hatta Morinho nun realini eliyoduk az daha ve kesinlikle şuan kadroda bazı mevkiler daha dinamik ve opsiyonlu. Bu neden kimsenin aklına gelmiyor anlamıyorum

Hocaların min-max potansiyeli böyle zor zamanlarda ortaya çıkar son 3 ay resmen batırdı yine bir kader virajına geldi.

Tıpkı ilk geldiği sene Beşiktaş, Başakşehir maçlarında olduğu gibi zor bir karar aşamasında sistem değişeceği söyleniyor ki giden oyunculara bakarsak oraya yöneldiğimiz gözüküyor.

Bu işin artık dönüşü yok bu karar olumlu olursa iyi futbol tekrar geri dönerse insanlar taktir edilir veya olumsuz olursa yollar ayrılır.

Neyse X'te çoğu cimbomlu uyanmış Okan'ın yaptığı rezilliklere. Giderse Ekim'e gitmezse Kasım'a belli ki.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okan'ın tek atımlık mermisi kaldı. 3 lü filan kovalarsa gider çünkü 3 lüyü oturtmak ciddi zor iş. Bizim tek kurtuluş reçetemiz (artık olan oldu kadro planlaması yapıldığı için) Drogbalı sezona bakacak onu bu kadroys uyduracak. Ve tesadüf rakip yine Morinho ama realle değil tabiki :)

Osimhen’in giydiği takımdan 2 tane daha sipariş edilmişti biri Okan hoca için mi acaba

Uğur Karakullukçu'nun kanalında gördüm bana şu da mantıklı geldi illa dörtlü defans düzeninde devam edilecekse 4-4-2

Muslera
Jelert-Davinson-Nelsson-Jakobs
Sara-Torreira-Demirbay-Barış
Osimhen-İcardi

Ama bunu oynamak için de net şekilde 1 Orta Saha ve 1 Kanat transferi daha yapılması gerekiyor. O da Sara 'nın Norwich de sağ kenarda oynadığını düşündüğümüz için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt