Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.487
- 20.833
- 2.233
Abdülkerim de gidebilirBence 1 transfer yapılır anca Ziyech 'den çıkabilirsek 2. oyuncu transfer edilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abdülkerim de gidebilirBence 1 transfer yapılır anca Ziyech 'den çıkabilirsek 2. oyuncu transfer edilir
gundemde yokGedson Sara takası![]()
aynen sonradan fark ettim saati kastettiklerini, saat aynı değil gibi ancak aynıysa ve o okansa da şaşırmamOlay sanırım foto değil hocam saat ve kol kılları baz alınmış : D
Bir şeye başlamadan bir şeyi değiştiremezsin.Ya bir de bu ligde üçlü olmaz, ligde üçlü oynayıp en son kim şampiyon oldu filan diyorlar şaka gibi sanki ligde doğal şampiyonluk adaylarından kaç tanesi sezon boyunca üçlü oynadı ?
Yahu geri geldiğinde icardi'yi oyundan bile alamayan biri global futbolda ondan çok daha üstün bir ismi sence kanat oynatabilir mi hocam, ben iddia ediyorum morinho da bunu yapamaz. Osimhen bizde kiralık bizim oyuncumuz değil öyle kariyerinin içine edebileceğin bir adam değil. Ben oshimen yapmaz demiyorum hoca bunu yapabilecek bir krediye sahip değil diyorum. Denerse paslaşırız ilerde deneyemez.profesyonel futbolcuysa hocası ne görev verirse yapacak.
Eğer gerçekten 3-5-2 oynayacaksak bizim kadronun en net eksiği Gedson tipinde pres canavarı bir oyuncu bana kalırsaGedson Sara takası![]()
İşin açıkçası üçlü defans düzenine döneceksek gözüme en çok batan Abdülkerim 'in güncel form durumuAbdülkerim de gidebilir
Takım icardi dondugunde 3-4-1-2 , 3-5-2 dönmek zorunda baska nasil oynatacaksın ki ikisini birden kesemezsin de yedek olarak.Ya bir de bu ligde üçlü olmaz, ligde üçlü oynayıp en son kim şampiyon oldu filan diyorlar şaka gibi sanki ligde doğal şampiyonluk adaylarından kaç tanesi sezon boyunca üçlü oynadı ?
Terimin 2012-13 te oynattığı sistem var. Çift forvet + 10 no + sağ kanat. Adam ozaman başarılı oldu. Hatta Morinho nun realini eliyoduk az daha ve kesinlikle şuan kadroda bazı mevkiler daha dinamik ve opsiyonlu. Bu neden kimsenin aklına gelmiyor anlamıyorumTakım icardi dondugunde 3-4-1-2 , 3-5-2 dönmek zorunda baska nasil oynatacaksın ki ikisini birden kesemezsin de yedek olarak.
Okan'ın tek atımlık mermisi kaldı. 3 lü filan kovalarsa gider çünkü 3 lüyü oturtmak ciddi zor iş. Bizim tek kurtuluş reçetemiz (artık olan oldu kadro planlaması yapıldığı için) Drogbalı sezona bakacak onu bu kadroys uyduracak. Ve tesadüf rakip yine Morinho ama realle değil tabikiNeyse X'te çoğu cimbomlu uyanmış Okan'ın yaptığı rezilliklere. Giderse Ekim'e gitmezse Kasım'a belli ki.
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uğur Karakullukçu'nun kanalında gördüm bana şu da mantıklı geldi illa dörtlü defans düzeninde devam edilecekse 4-4-2Takım icardi dondugunde 3-4-1-2 , 3-5-2 dönmek zorunda baska nasil oynatacaksın ki ikisini birden kesemezsin de yedek olarak.
6. hafta derbiyi kaybederse süreç hızlanır, Kasım-Aralık gibi kovulur tazminatını alır o sırada da İsmail Kartal 4. dönemine gelir.mourinho okandan once kovulur