Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başarı ihtimalimizin düşük olduğunu kabul ediyorum ama yapacak birşey yok 2 sezon üst üste şampiyon olmuş hocayı sene başında gönderecek halimiz yok bu sezonu bir şekilde gözlemleyeceğiz, başarısızlık halinde hoca gider
Milli ara sonrası 15. günü göremez.

dünkü kolpaların gerçek olduğunu varsayalım arias+rabyota 50 milyon bayılacak kudretimiz var ama sadece 2 oyuncunun peşinden gidebiliyoruz
hoca italyada oyuncu ikna etmeye çalışıyor diyorlar sonra hepsi bir ağızdan goretzka yazıyor
futbolun bıyığı gidenlerin yerine 4 eylüle kadar adam alacağız diyor sonra osimhenin geldiği gece kimsenin yerine adam almadığı dakikalarda daha kimi alalım diyor
neresinden tutarsan 1 kolpa kalıyor elimizde

"Okan hoca orta saha hamlesi olamadığı için Cicaldau'yu kontenjan açık olmasından dolayı tutma kararı aldı"

haberleri daha düşmedi mi
"Okan hoca orta saha hamlesi olamadığı için Cicaldau'yu kontenjan açık olmasından dolayı tutma kararı aldı"

haberinin doğru olduğu tartışılmaz bir gerçek gibi gelebilir kulağa ancak henüz güvenilir bir kaynaktan teyit edilmedi

Başarı ihtimalimizin düşük olduğunu kabul ediyorum ama yapacak birşey yok 2 sezon üst üste şampiyon olmuş hocayı sene başında gönderecek halimiz yok bu sezonu bir şekilde gözlemleyeceğiz, başarısızlık halinde hoca gider
tabii ki göndermeyeceksin ..o kadar kolay kurtulmayacak...

o kırılma sürecindeki rolü ve sorumluluğu çıkacak ortaya daha ... ben gönderelim demiyorum asla. Kendiliğinden o süreç işleyecek zaten. Ufak ihtimal takım gene taşırsa ama ertelenir - umarımda taşıyabilir . şu halde bile başarılı olursak , çok sanslı takımız.

yönetim kendini kurtarmak için pıt diye atacak hoca - orda anlayacak "ulan ne hata etmişim" diye...Belmas -Terim krizinden daha beteri geliyor şu anda (çünkü taraftar bölünmeyecek bu sefer)

Yurt disinda yasayan, yasamis olup ulkeye donen, harikulade baglantilari olup cok iyi yerlerde olan ( Cenk gibi kluplerden/futbolculardan indirdigi hirsizlik meslegi haric mesleksizlerden olmayan) bir cok insan var ama yok. Mikrop dursun donup dolasip Cenki atar. Bir baskanin kalitesi, atadigi adamin kalitesidir en basit tabir ile. Ya da ortak mamalaniyorlar. Hos bu transfer komisyonlari, bilet isi yaninda devede kulak degil kulak tuyu. Hepsi hesap verecek.

1725522893446.webp

Nasıl takımın içinden geçtim ama?

haberinin doğru olduğu tartışılmaz bir gerçek gibi gelebilir kulağa ancak henüz güvenilir bir kaynaktan teyit edilmedi
heralde hazirandan beri Cicaldau nerede yazıyorum...düşünülmediği için OYUNCUN kampta mampta yok ...halada resmi bir şey yapamadı..

şimdi geri çağırırsın "hazır değildi , transfer süreci vardı" dersin... gelsin çalışsın - trasnferi olursa kamptan gider...

sergio ..."ya teklif getir , ya da eşek gibi antremanı yaparsın forma yüzü görmeden" diye ultimatom bas ...ama yok , kontenjan açıp üstüne para veriyorlar ...ama açtıkları kontenjana adam gelmiyor...

Önce paok sonra fener vurur geçer. Okana elvada deriz sonra FT gelir.
Olur mu ya FT Benfica'ya gidiyor :LOL: Belki lütfedip kötü günümüzde bir kurtarıcı olarak aciz kulübümüzü elinden tutup kaldırmak isteyebilir otasına bir şey diyemem.

takım 11 günde 4 maç oynayacak ama en azından hepsi istanbulda olacak. Okan bu konuda bile 4 ayak üstüne düşmüş durumda ama yine de paketlenmesine mani olamayacaktır.

Muslera
Jelert Davinson Abdulkerim Jacobs
Torreria
Barış Lesley Sara Sulemana
Osimhen

Forvette İcardi geldikten sonra 2’liye dönülür.​

Ekli dosyayı görüntüle 260728

Nasıl takımın içinden geçtim ama?
asla tekilleştirmem..

TÜM sportif....o ek 4 kontenjanıyla beraber tüm o yönetici ordusu...

başında BEN YAPTIM BEN diyen başkan
sonra bir halta yaramayan 2. başkanı
sonra hatipoğlu ilk vekil olarak
sonra simitçisii
sonra komisyoncu cenk ergünü

hepsi hepsi - GS ismiyle otomatik iş oluyor sanıyorlar , kendileri efor vermeden...

Yarın ilk defa divan kurulunda ki dedelerden yana olacagım. Umarım inim inim inletirler Dursun ve saz ekibini.

Umarım Eray Yazgan, Metin Öztürk ve Cenk Ergün bir daha lisede pilav bile yiyecek yüz bulamazlar bırak yönetime girmeyi.

Reziller ordusu.

asla tekilleştirmem..

TÜM sportif....o ek 4 kontenjanıyla beraber tüm o yönetici ordusu...

başında BEN YAPTIM BEN diyen başkan
sonra bir halta yaramayan 2. başkanı
sonra hatipoğlu ilk vekil olarak
sonra simitçisii
sonra komisyoncu cenk ergünü

hepsi hepsi - GS ismiyle otomatik iş oluyor sanıyorlar , kendileri efor vermeden...
Bu rezilliğin hesabı sorulmayacak ya en çok da buna üzülüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt