Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaderimiz birazda Icardi nin Osimheni ne kadar kabulleneceğine bağlı. Icardi şimdiye kadar takımın yıldızıyken şimdi 2.plana düştü, takım içi huzursuzluk oluşursa ve ben gitmek istiyorum derse hiç şaşırmam. Çok dengesiz bir kadro kurduk açıkçası.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hala Mauro’cuyum ben mesela. Osimhen net daha iyi ama son iki günün rezaletleri hevesimizi kursağımızda bıraktı. Galiba bir çoğumuz da durum aynı. Hem Mauro’da sıcak bakmış sorulduğunda.

Muslera
---Davinson--Nelson--Abdülk
Barış------Torera--Sara---Jacop
‐------------Merteens
-----Icardi---------Osimhen

Aklında bu olduğuna eminim. Maça böyle başlayıp 2.yarı
Merteens yerine Batsuahi alıp 343 e döner. Biz çoğu maçı 3 forvetle tamamlarız eminim.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam şu takımda Muslera ve forvet hattı hariç diğer mevkilerin hiç elle tutulur yedeği bile yok. Yedeklerimiz feci halde 11 deki adamların kalitesine yaklasamaz. Bu sene sanırım 12-13 kişi ile 60 maç yapacağız.

bu arada benim kızgınlığım avrupa için....AVL kulvarına girmişsin CL den düşme yok - nasıl başlıyorsa turnuva o takımlar haricinde olmayacak - en ciddi rakibin falan şimdiden iyi kötü belli turnuvada...

abartmıyorum en kötü yarı final görmesi lazım bizim kalibredeki takımın - ama çok umudum yok - inşallah çok şaşırırım. AVL rakiplerini belki gözümde büyütüyorum ama kafada o öngörüm şu an yok.

lig için sakatlık maktlık olamzsa yetebilir diyeceğim ama burda da 2 adet rakibin var . 1 tanesi fizik olarak maçtan asla düşmez ..diğeri geçen seneki bize benzemeye yakın...mükemmel oyun yok ama skor buluyor falan. Derbi maçları belli edecek - orda da %51-49 uz diyorum. 6 ın hafta kadıköy mesela %50 şampiyonluk maçı bana göre.

İcardi ve osimhen 2 li forvet düzeninde birbirini net tamamlayabilecek stildeler, birisi fiziksel bir canavar diğeri aklıyla oynayan teknik santrafor

İcardi ve osimhen 2 li forvet düzeninde birbirini net tamamlayabilecek stildeler, birisi fiziksel bir canavar diğeri aklıyla oynayan teknik santrafor
ama gelgelelim....takım top taşıyamıyor :D

kafayı yiyorum - en epik detaylar başımıza gelirkn en amatör işleri yapıyorz.

Sara'dan hayatında oynamadığı futbolu oynamasını bekleyecekler - öyle gösterecekler ...sonra taraftar diyecek 18i çöpe attık.

bu arada benim kızgınlığım avrupa için....AVL kulvarına girmişsin CL den düşme yok - nasıl başlıyorsa turnuva o takımlar haricinde olmayacak - en ciddi rakibin falan şimdiden iyi kötü belli turnuvada...

abartmıyorum en kötü yarı final görmesi lazım bizim kalibredeki takımın - ama çok umudum yok - inşallah çok şaşırırım. AVL rakiplerini belki gözümde büyütüyorum ama kafada o öngörüm şu an yok.
Kadroya bakıldığında değil oyuna bakıldığında kupada başarıya karşı bir güven oluşmalı.

Bu kadro FM'de Fifa'da 3-5-2 oynar, 4-3-1-2 oynar, 4-4-2 diamond oynar ama Okan'ın elinde bunların hiç birini oynayamaz. Olacak olan şey Barış ve Ziyek kanatlarıyla 4-2-4.

Kadroya bakıldığında değil oyuna bakıldığında kupada başarıya karşı bir güven oluşmalı.
aynen katılıyorum - 2 senelik başarıda bence dediğinin payı çok büyük.

1 man utd deplasmanı 2 bayern maçında hoca göklere çıkarıldı - fakat dediğin faktör daha önemliydi . benim derdim orda sıkıntı yaşayacağımız .

sezon başladı hç bir maçta takmı ne moralli , ne gaz , ne de atıyorum gol yediğinde isyankar görüyorum.

kaptan muslera bile 2inlik cezaları yiyor mesela şu an .

büyük dağınıklık var bence ve toparlanır mı diye düşündüğümde epey pesimistim bu sefer.

3'lü oynadın, bek yedeğin yok. 4'lüye geçeyim dedin, kanadın yok, ve yine bek yedeğin yok. Ne anladım ben bu işten, ne yapmaya çalışıyorsunuz be derdiniz bizi çıldırtmak mı

3lu oynarsak bek rotasyonu baris-jakop-jelert-barkan olur ..Bu rotasyon idare eder bizi tabi Barış Alperin sağlıklı kalması çok çok önemli gerçek 3-5-2 beki kendisi sadece.. Bir de 2 bek alınmış toplam 20 milyon Euro'ya mecbur şans vermek zorundayiz bu yatırım çöpe atılamaz
.
Asıl problem bence orta sahada.. 1 adet saha mutlaka alınmalı .. 3-5-2yi düzgün oynamak için Sara-Toreira yanına 1 adam sartoglu şart..

Her şeyimiz o kadar plansız ki 4 li oynarken angelino gibi 3-5-2 beki alıyoruz 3lu oynayacakken tam tersi 4-4-2 beki alıyoruz..

Bir de şöyle bir senaryo var ki düşünmek istemiyorum 3lu oynadın tutmadı 4luye geçtin kanat rotasyonu da barış hariç bir tane ney adam yok ziyechin durumu ortada kafasına eserse oynuyor yunus ve yusuf şimdilik tamamen muamma ..Bu ikiliden birinin geçen yılki Barış Alper patlaması yapmasini bekleriz öyle boş bos

muslera

xxx sanchez nelsson jakobs

torriera xxx

barış sara xxx

osimhen
günay
jelert
kaan
apo
metehan
demirbay
berkan
ziyech
mertens
yunus
icardi
bats

yok öyle avrupa işi bitti diye transfer yapmamak.

bu takıma tecrübeli bir sağ bek (Trippier)
fizikli bir orta saha
pırpır bir sol kanat

ALACAKSINIZ!

Madem avrupa icin transfer yapilmadi,lig icin de herhangi bir oyuncu gelmemeli

Bu nedir ya? Böyle bir saçmalık olabilir mi? Kulüp olarak bu kuruma karşı bir tutum sergilememiz lazım, zira doğrudan oyuncu piyasası üzerinden aleyhimize tutumları var.

Bu kadar akılsızca işleri yapanların Galatasaray Liseli olmalarına ne demek gerekiyor?
Fransızlar iyi Fransızca konuşan bi Türk gördüğünde Fransızcayı nerede öğrendin diye sorarlar, GS liseliyim cevabını alırlarsa aynı soruyu bi daha sorarlar, o hesap :) Demirkol'un falan mezun olduğu okul sonuçta çok da şeyapmamak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt