Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En güzeli zamanında Okan'ın da icinde oldugu 2000'e kadar oynadığımız diamond 4-4-2.

Orta 3'lü Torreira - Demirbay - Sara

önlerinde Hagi vari Mertens,

Önlerinde Arif gibi gezgin sağa sola giden koşular atan forvet arkası BAY

ve Santrafor Osimhen

Tempo ve pres gücü olarak ne kadar yanına yaklaşır bu kadro, İcardi gelince ne oynarız vs. buralar meçhul tabi.

Bir şekilde yine farklı dizilislerle de 3'lü orta saha oynarsak kotarabiliyoruz kadroyu da, benim için en büyük soru işareti Okan ezberinden bu sefer vaz gecer mi ?
Bak diamond ı bu şekil oynarsak olur bence

IMG_5623.webp

Hocanın aklında osimhen’i kanat oynatmak varsa büyük şamar yer osi’den

Dünyanın en iyi forvetini getirip kanat oynatmayi düsünmüyordur umarim

Hoca düzgün çalıştırır düzgün taktikler vermeyi becerirse bir tek orta sahamız eksik gerisi çok iyi. Kanat oyunu oynarsak bile Barış ve iyi bir Ziyech gayet kaliteli. Ama bu yemeği yapacak aşçı önemli olan. Birde bazı bölgelere alternatif lazım.

Yav abiciğim 20 25 yaş 5 6 m euroya kanat orta saha bulursun al illa isimli 25 üstü mü olacak millet aliyor ama taraftar da bakış açısı değişmeli yönetim de de....bu kim oyuncu değil denir

@Cihan Ağzıkara üstad selamlar, erayla görüstüm az önce. medyadakilere parali kopekler demiş siz onu yönetime dedi zannedip ceza atmışsınız. affını istiyor

Dinamik, git-gel yapar, sol ayağı temiz ,orta becerisini de geliştirmiş young boys maçlarında gördüğümüz kadarıyla. Mevcut kadroda Berkandan daha iyi 3-5-2 sol kanadı oynayacak adam yok.
Hocam berkan 4lü defansın bile beki olarak acaba derken 352 de nasıl oynayacak , kadro iyi ama berkan olmaz onun yerine jacobs yazıp jacobs yerine başka bir defans adamı yazabilirsin daha mantıklı olur (Bana göre)

Aspordaki Cem pamiroğlu'na aciliden bir kutu yanık kremi lazım!Osimheni boklamaya çalışıyor küçük beyni ile!

Geçen sezon 102 puan toplayıp 17 maç seri yapan takımın sezon sonunda giden ve gelen değişimlere bakınca güç kaybettiğimizi düşünmüyorum toplamda.

Aurier - Jelert (Pozitif)

Köhn - Jacobs (Pozitif)

Ndombele - Sara (Çok Pozitif)

Oliveira - Yusuf Demir (Eşit)

Vinicius - Batshuayi (Pozitif)

Tete - Yunus (Eşit)

Zaha - Halil (Çok Negatif)

Kerem - Osimhen (Pozitif)

Sadece Zaha ya da Keremi göndermesek çok daha iyi bitirmiş olurduk transfer dönemini ama totalde pozitif bir transfer sezonunu geride bıraktığımızı düşünüyorum.
Yarabbi Şükür mü diyelim şimdi biz buna : )

4312 oynayacak Barış 10 Sara-Demirbay iç.

Bence bu kadro bize uyar

Muslera

Jelert Davinson Nelsson Jacob

Lucas Demirbay Sara

Mertens

Osimhen Icardi

4312

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kandırdı bizi yine deyyuslar. Ulan leş gibi kalkıyorum ya maç kaybedince veya böyle yönetim oyunları olunca..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Hocam 4 luden vazgeçme orta sahaya da defansif adam önde de sara

........Sara......Torrerira.....Demirbay........
........................Mertens.......................
.................Barış..........Osimhen..........

böyle oynarsa da şaşırmayın.

Barışı ileri 2linin birinde görebiliriz İcardi gelene kadar

ısrarla görmüyor arizayi

su tabloda belli ki yine dayak yedircek herif bize

Berkan şunu oynar bunu oynar diyenler genoa serüveninde hiç süre aldığı maçlara baktılar mı? Berkanı yerden süpürüyorlardı astım hastasına döndü 2 tane maçta o sizin ütopyalarınız lig için geçerli Allah var iyi oyuncu super lig'de her görevi oynar ama Avrupa da şuraya çek buraya çek nereye oynuyor adamın ümüğünü sıkarlar git tottenham'a kanat oynat bakalım ya da bek oynat bak napıyorlar sana

Geçen sezon 102 puan toplayıp 17 maç seri yapan takımın sezon sonunda giden ve gelen değişimlere bakınca güç kaybettiğimizi düşünmüyorum toplamda.

Aurier - Jelert (Pozitif)

Köhn - Jacobs (Pozitif)

Ndombele - Sara (Çok Pozitif)

Oliveira - Yusuf Demir (Eşit)

Vinicius - Batshuayi (Pozitif)

Tete - Yunus (Eşit)

Zaha - Halil (Çok Negatif)

Kerem - Osimhen (Pozitif)

Sadece Zaha ya da Keremi göndermesek çok daha iyi bitirmiş olurduk transfer dönemini ama totalde pozitif bir transfer sezonunu geride bıraktığımızı düşünüyorum.

Osimhen keremin ikamesi değil aynı şekilde halil zahanın ikamesi değil

2 kanat verdik

0 kanat aldık

Kanaatim kanatımızın kanadığı yönünde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt