Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 30.945
- 8.691
- 2.518
Uefa’dan Avrupa ligi için affımızı isteyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anlamıyorlar hala
en büyük suçlu okan!
yönetime sezon başı sağbek ve 8 yeterli diyor
halbuki solbek solstoper ve 6 da lazımdı
alternatif bir 10 da lazımdı
sonra kimi istemiyorsan konuşup yollayacakdın başdan kampa almadan onunda yerini dolduracaktın!
şuna birde hoca diyorlar!
Berkan mı ? Beyler kanat bekin tanımı ile bilginiz mevcut mu ?------------------------Muslera-------------------------
-------------Davinson------Nelson------Jakobs--------
Barış------Sara-------Torreira-----Demirbay------Berkan
-------------------İcardi-----Osimhen--------------------
Şu an ideal kadro bu bence. Metehan, Abdülkerim, Jelert, Kaan, Mertens, Ziyech, Yusuf, Yunus, Bats da rotasyon.
O var bir de Barış'a bir şey olsa ne olacak mesela üçlüye döndün tutmadı tekrar dörtlüye dönecek kanatta kalmadı elinde.arıza var ama tespit yok
stoperle anlaşıp forvet alıyorlar
Berkan mı ? Beyler kanat bekin tanımı ile bilginiz mevcut mu ?
Yunus da Yusuf da sol kanat oynayamıyorlar. En azından ben hiç beğenmiyorum. Ters ayak ile sağdan içeri girmeleri dışında faydaları pek olmayacak.gunay
jalet - metehan - bardak - berkan
kerem - yusuf
ziyek - mertens - yunus
batshuyayi
valla ben yedek kadro bile cikarabiliyorum
okan hoca yapamiyorsa bu benim sucum degil
is tdde bitiyor burada
2 tane adam almamız gerekmekte en azından, hem lig için iyi olur hem de avrupa öncesi rotasyon şekli yapabiliriz ama bu herifler aslında yakupsla transferi kapamıştı zaten osiyi de altın tepside floryaya kargo yaptılar onlar da şaşırmıştırlar bu durumaO var bir de Barış'a bir şey olsa ne olacak mesela üçlüye döndün tutmadı tekrar dörtlüye dönecek kanatta kalmadı elinde.
Kardeş başımızda Okan buruk varken osimhen bile sol stoper oynayabilirBu arada ben üçlü oynayacaksak A planında Berkan'ın ilk 11 sol stoper başlama ihtimalini görüyorum.
Haklısın.Kardeş başımızda Okan buruk varken osimhen bile sol stoper oynayabilir
NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
--------Dominguez-----
--Sara----------Torreira--
Bak bu güzel olur