Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Hayri Cund ile beraber 3lü veya 5li şablona geçmemiz gerektiğini haziran sonu- temmuz başından beri söylüyorduk. O günlerde transfer komitesinin başına bizi geçirselerdi şuan nefis bir takımımız olacaktı. Zaha konusunda ufak bir sürtüşme yaşayabilirdik belki o ayrı.

anlamıyorlar hala

en büyük suçlu okan!

yönetime sezon başı sağbek ve 8 yeterli diyor
halbuki solbek solstoper ve 6 da lazımdı

alternatif bir 10 da lazımdı

sonra kimi istemiyorsan konuşup yollayacakdın başdan kampa almadan onunda yerini dolduracaktın!

şuna birde hoca diyorlar!

Okan yüzünden yeni gelecek hoca çok büyük enkaz kaldırmak zorunda kalacak

Bu sene başarısız olursak çok zor toplanırız hele ligdeki yarıştan erken koparsak facia yı düşünemiyorum

Seneye yeniden yapılanmak için bu sefer davinson,barış, Torreira falan satarız elde avuçta ne varsa harcadık bu sene 40 milyon bonservis verdik 3 oyuncuya

Kimse sağ beke jelert i, 8 no ya sara yı güvenip yazamıyor

Asıl bomba bu İsmail olacak , daha henüz izlemediğimiz için topçu aldık zannediyoruz ama İsmail, köhn ü bile aratacak

İçinden geçti adam kadronun..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

------------------------Muslera-------------------------

-------------Davinson------Nelson------Jakobs--------

Barış------Sara-------Torreira-----Demirbay------Berkan

-------------------İcardi-----Osimhen--------------------

Şu an ideal kadro bu bence. Metehan, Abdülkerim, Jelert, Kaan, Mertens, Ziyech, Yusuf, Yunus, Bats da rotasyon.
Berkan mı ? Beyler kanat bekin tanımı ile bilginiz mevcut mu ?

Bu ortasaha 3lu ortasahasi değil. Dinamik tempolu adam yok bir kere

--------Dominguez-----
--Sara----------Torreira--

Bak bu güzel olur

gunay
jalet - metehan - bardak - berkan
kerem - yusuf
ziyek - mertens - yunus
batshuyayi​

valla ben yedek kadro bile cikarabiliyorum

okan hoca yapamiyorsa bu benim sucum degil

is tdde bitiyor burada
Yunus da Yusuf da sol kanat oynayamıyorlar. En azından ben hiç beğenmiyorum. Ters ayak ile sağdan içeri girmeleri dışında faydaları pek olmayacak.

Bu arada ben üçlü oynayacaksak A planında Berkan'ın ilk 11 sol stoper başlama ihtimalini görüyorum.

Kadro iyice çorba oldu.

Iki tane sol kanat yollayıp yerlerine bir tane bile oyuncu almamak müthiş rezillik. Okan buna nasıl müsade ettin. Var ya önümüzdeki maçlarda kanat oyuncum yok falan diye bir lafını duyarsam, yemin olsun dümdüz söverim sana.

İşin garip tarafı şu an en büyük eksikliğimiz Kerem ve Zaha

Kerem veya Zaha olsaydı Avrupa da bir umudum olurdu şahsen

Elindeki adamı ne diye gönderirsin sanki yenisini alacakmış gibi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O var bir de Barış'a bir şey olsa ne olacak mesela üçlüye döndün tutmadı tekrar dörtlüye dönecek kanatta kalmadı elinde.
2 tane adam almamız gerekmekte en azından, hem lig için iyi olur hem de avrupa öncesi rotasyon şekli yapabiliriz ama bu herifler aslında yakupsla transferi kapamıştı zaten osiyi de altın tepside floryaya kargo yaptılar onlar da şaşırmıştırlar bu duruma

Köhn takımda kalmalıydı beleşe yolladık çocuğu.Defansif zaafları yüzünden 4lü savunmada çok göze battı ama 3-5-2de iş yapabilirdi

--------Dominguez-----
--Sara----------Torreira--

Bak bu güzel olur
1725528821711.webp

1725528805362.webp

oynat yusufu acilsin. biraz basari gorurse ya simarir, ya motivasyonu artar. o zaman goruruz. yunus ta yusufta yetenekli ama ozguveni dusmus oyuncular. artik tek care bu kaldi.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan 3'lü filan oynamaz

Geçiniz o işi

Gördüğüm en sabit fikirli teknik direktör olma yolunda hızla ilerliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt