Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zahayi yedi sonra evladinida gönderdi.Kanatim yok diye ağlar şimdi.
Bok atacağı oyuncu da kalmadı berkanı falan sürekli oynatıp linçleri oyuncuya yöneltir.

İşin leş kısmı elindeki değerli kim varsa yok edip ne çıkacağı belli olmayan 3 herife kol gibi para verdik akıl almaz olay.
Jakobs 3 milyonluk köhn kadar oynayamazsa bak o zaman olaya berkan sol bek olarak hayatımıza yerleşir.

Osimhenle de hava atmasınlar kiralık herif 4 ay sonra ben gidiyorum dediğinde gidemezsin mi diyecekler

Vallah Yazıcı alanın elinde patlar çok net.

Kamp görmemiş, 3 aydır ne yapıp ne ettiği belli olmayan pozisyonsuz bir yerli oyuncuyu asla istemem. En önemlisi ucuz bir herif de değil bir de.
Yusuf Yazıcı'nın transferi Konu'sunda kafam çok rahat benim reis yav :D Trabzonlu ve Trabzonspor'da oynamış oyuncular Lig'de bize Fb'ye ve Beşiktaş'a gidemezler.Ya Ts Başakşehir falan filan alır ya da Avrupa'da başka 1 takıma gider..

Sol kanat olmayacak muhtemelen. Sara Demirbay Mertens Jacobs ile beraber oradaki eksiği kapatacak. Zaman zaman Oshimen ceza sahası dışına gelip sola yardımcı olcak. İcardi - Oshimen denkleminde..
Bence böyle olcak
Oshimen napolide 3. bolgede oynatılmak istediginde bile arıza cıkardı. Bize gelip eminim sol kanat forvet oynamak ister.
Sara nın sahado oldugu an demirbay bos gezenin bos kalfası olur ancak. Sol kanatta yakubs oynar kaan sag bek jelert sol bek. Ya da berkan sol bek, yakubs acık.

Body ci arkadaşın yerine 1 stoper,

6 - 8 oynayabilecek bir orta saha,

Sağlı, sollu 1 er adet kanat

alınmadığı müddetçe bırakın 3 5 2 yi, bu takım hiç bir şey oynayamaz.. İçerde Alanya ya, Göztepe ye 3 5 atar, zorluk derecesi yüksek maçlar da sıvarız..

Bitirdiler koca Galatasaray ı..

Bari Joao Mario çekseydik adam her sene 50'nin üzerinde maç yapıyor. İşimizi görürdü. Rabiot'a geri dönüşü olmayacak bir servet önerip üstüne de avrupaya yetiştirememek skandal.

Son durumunu bilmiyorum ama Onyekuru asıl planda yer almaz. Elimizde bulunan 3! kanat oyuncusundan da farklı bir profil olduğundan dolayı hem Avrupa maçlarında hem de ligdeki derbiler, zor deplasmanlarda 2-3 topla bizi kaleye indirecek oyuncu olur. Normalde istemem ama elimizde o tarz bir kanat olmadığından gelsin derim yedekten girip çözeceği maç illaki olur.

1+1 ile yıllık 700-800 bine Onyekuru-Michut yapıp bitsin bu saçmalık
muslera
davidson-nellsson-apo
sara
barış-tor-michut ya da berkan(daha zayıf takımlara mertens)-jakobs
osimhen-mauro

Bugünki gk için transfer yapmadı hainler sırf şu tabloyu göstermek için ama gk çok sert geçecek diyorlar. Akşama bişeyler duyarız
GK karaborsa mevzusu falan için bu konular konuşulmaz herhalde. Sert geçsin herkes eteğindeki taşları döksün ne olacaksa yönetimi göndereceklerse Aralık ayına kadar göndersinler de yeni gelen yönetim olursa gelecek sezon için vakti olsun. Adam akıllı Sporitf Direktör falan getirirler belki.

Bari Joao Mario çekseydik adam her sene 50'nin üzerinde maç yapıyor. İşimizi görürdü. Rabiot'a geri dönüşü olmayacak bir servet önerip üstüne de avrupaya yetiştirememek skandal.
Biz bu adamı alsak kıyamet kopardı, rakip alınca sanki iyi transfermiş gibi yazılması saçma. Senin hiçbir ihtiyacını gidermeyecek bir adam. Oli'nin mevcut halinden daha kötüdür muhtemelen şu an.

Body ci arkadaşın yerine 1 stoper,

6 - 8 oynayabilecek bir orta saha,

Sağlı, sollu 1 er adet kanat

alınmadığı müddetçe bırakın 3 5 2 yi, bu takım hiç bir şey oynayamaz.. İçerde Alanya ya, Göztepe ye 3 5 atar, zorluk derecesi yüksek maçlar da sıvarız..

Bitirdiler koca Galatasaray ı..
Mevcut kadroyla devam edildiği takdirde zorluk derecesi yüksek maçlarda şundan harici bişeyle çıkılmamalı;

Osimhen/icardi-mertens/bats
Jakobs-demirbay-tore-sara-barış
Berkan-nelsson-sanchez
Muslera

Fizik olarak iyi takımalra karşı böyle karşılık verebiliriz bence ama tabi bu 3lü stoperle ne kadar oynanır bilemem, kolay bişey değil ezber lazım alışkanlık lazım, beklerin ezberi lazım ne zaman savunmayı 5leyeveklerini hücuma dahil olacaklarını bilmeleri lazım. Millet 3 günde 3lü oynamaya karar vermiyor​

Yusuf Yazıcı'nın transferi Konu'sunda kafam çok rahat benim reis yav :D Trabzonlu ve Trabzonspor'da oynamış oyuncular Lig'de bize Fb'ye ve Beşiktaş'a gidemezler.Ya Ts Başakşehir falan filan alır ya da Avrupa'da başka 1 takıma gider..
Belli olmaz paraya iş para bakar bence.

Okan hoca açıklar 3'lü mü 4'lü mü devam edeceğimizi, en yakın antrenmanda, basına açık yapıldığında görürüz durumu bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt