Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.964
- 5.188
Sağ kanat için bunlardan yusuf sarı hamlesi bekliyorum. Tam okanın istediği gibi 1.60 boy 50 kilo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onyekuru işi saçmalıktan öte bişey olmaz. Ön ikili harici bi yerde oynayamaz, orası içinde fiziksel olarak bitmiş haldebize santrafor besleyecek adamlar lazım
onykuru filan ne alaka
Bok atacağı oyuncu da kalmadı berkanı falan sürekli oynatıp linçleri oyuncuya yöneltir.Zahayi yedi sonra evladinida gönderdi.Kanatim yok diye ağlar şimdi.
Yusuf Yazıcı'nın transferi Konu'sunda kafam çok rahat benim reis yavVallah Yazıcı alanın elinde patlar çok net.
Kamp görmemiş, 3 aydır ne yapıp ne ettiği belli olmayan pozisyonsuz bir yerli oyuncuyu asla istemem. En önemlisi ucuz bir herif de değil bir de.
Onyekuru işi saçmalıktan öte bişey olmaz. Ön ikili harici bi yerde oynayamaz, orası içinde fiziksel olarak bitmiş halde
Oshimen napolide 3. bolgede oynatılmak istediginde bile arıza cıkardı. Bize gelip eminim sol kanat forvet oynamak ister.Sol kanat olmayacak muhtemelen. Sara Demirbay Mertens Jacobs ile beraber oradaki eksiği kapatacak. Zaman zaman Oshimen ceza sahası dışına gelip sola yardımcı olcak. İcardi - Oshimen denkleminde..
Bence böyle olcak
GK karaborsa mevzusu falan için bu konular konuşulmaz herhalde. Sert geçsin herkes eteğindeki taşları döksün ne olacaksa yönetimi göndereceklerse Aralık ayına kadar göndersinler de yeni gelen yönetim olursa gelecek sezon için vakti olsun. Adam akıllı Sporitf Direktör falan getirirler belki.Bugünki gk için transfer yapmadı hainler sırf şu tabloyu göstermek için ama gk çok sert geçecek diyorlar. Akşama bişeyler duyarız
Normal şartlarda öyle ama makul fiyata lig için bulunmaz kaftan.Daha önce bariz katkısı oldu bizde.zaha kerem gönderip onyekuru almak tam bir iq turnusolu olur
Biz bu adamı alsak kıyamet kopardı, rakip alınca sanki iyi transfermiş gibi yazılması saçma. Senin hiçbir ihtiyacını gidermeyecek bir adam. Oli'nin mevcut halinden daha kötüdür muhtemelen şu an.Bari Joao Mario çekseydik adam her sene 50'nin üzerinde maç yapıyor. İşimizi görürdü. Rabiot'a geri dönüşü olmayacak bir servet önerip üstüne de avrupaya yetiştirememek skandal.
Mevcut kadroyla devam edildiği takdirde zorluk derecesi yüksek maçlarda şundan harici bişeyle çıkılmamalı;Body ci arkadaşın yerine 1 stoper,
6 - 8 oynayabilecek bir orta saha,
Sağlı, sollu 1 er adet kanat
alınmadığı müddetçe bırakın 3 5 2 yi, bu takım hiç bir şey oynayamaz.. İçerde Alanya ya, Göztepe ye 3 5 atar, zorluk derecesi yüksek maçlar da sıvarız..
Bitirdiler koca Galatasaray ı..
ısrarla görmüyor arizayi
su tabloda belli ki yine dayak yedircek herif bize
Belli olmaz paraya iş para bakar bence.Yusuf Yazıcı'nın transferi Konu'sunda kafam çok rahat benim reis yavTrabzonlu ve Trabzonspor'da oynamış oyuncular Lig'de bize Fb'ye ve Beşiktaş'a gidemezler.Ya Ts Başakşehir falan filan alır ya da Avrupa'da başka 1 takıma gider..