Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz bu adamı alsak kıyamet kopardı, rakip alınca sanki iyi transfermiş gibi yazılması saçma. Senin hiçbir ihtiyacını gidermeyecek bir adam. Oli'nin mevcut halinden daha kötüdür muhtemelen şu an.
Geçen sene 51 maça çıkmış, Benfica ile sorun yaşadığı için bırakmışlar. Oli'nin mevcut halinden kötü değildir diye düşünüyorum. Maliyeti de uygun.

Benim anlamadığım bizim transfer listesindeki profil farklılıkları. Transfer sezonu başında hani bir plandan falan bahsediyorlardı aslında yokta hadi var diyelim. Hoca liste falan vermişti bunlara...

Şimdi o listede sağ bek Doue 1. tercihti olmadı. Okey olabilir ama senin yine o profilde bir oyuncuya gitmem gerekmiyor mu? Profil olarak Doue nerde Jelert nerde?

Yetmedi orta saha için McTominay 1. tercih dediler. Alamayabilirsin adam 30 milyon ama benzer bir profile gitmek varken Sara ne alaka?

Yetmiyor elinde doğru düzgün bek yokken tutup 450 bin € maaşa oynayan gariban Köhn'ü yok parasına kiralıyorsun. Yetmiyor 5 milyon € opsiyon koyuyorsun. Millet en çöp oyuncusunu bile 5'e vermiyor artık. Ulan satsan anlarım limit cart curt ama bu rakamlara kiralamak nedir?

Kerem'in transfer dönemi kapanmadığı sürece takımda kalma garantisi yokken, her dakika gidebilme ihtimali varken Zaha'nın maaşını ödeyerek kiralamak neyin kafası? Zaha'dan bir beklentim yok ama ulan takımda kanat oyuncusu yok yani en azından dursaydı. Sayıca eksik kadro zaten maaşını biz veriyoruz 3 milyon limit için değer mi?

Sergio denen karaktersiz itin olayı ayrı skandal. Dubois ayrı skandal... Yani say say bitmez. Neyse ya artık valla çok yordu. Planlama yapmak veya futbolu anlamak bence bu kadar zor değil. Son gün bile ne fırsatlar vardı tutup kimleri kovaladılar.

Son düzenleme:
Mevcut kadroyla devam edildiği takdirde zorluk derecesi yüksek maçlarda şundan harici bişeyle çıkılmamalı;

Osimhen/icardi-mertens/bats
Jakobs-demirbay-tore-sara-barış
Berkan-nelsson-sanchez
Muslera

Fizik olarak iyi takımalra karşı böyle karşılık verebiliriz bence ama tabi bu 3lü stoperle ne kadar oynanır bilemem, kolay bişey değil ezber lazım alışkanlık lazım, beklerin ezberi lazım ne zaman savunmayı 5leyeveklerini hücuma dahil olacaklarını bilmeleri lazım. Millet 3 günde 3lü oynamaya karar vermiyor​

Zor maçlarda, hazır olsa bile Icardi yi kesip Osimhen le tek forvet çıkmalı.. Eldeki malzemeyle orta sahayı kalabalık tutup (artık 4 5 1 mi olur, 3 6 1 mi olur) maçı kitlemeye çalışmak lazım.. Osimhen de duran top vs. arada 1 tane sıkıştırırsa tadından yenmez..

Yoksa bu kadro sistem, formasyon yapmaya müsait değil..

Ha bu arada Sergio'ya karaktersiz it dedim. Başka takıma gitmesine rağmen hala maaşını biz ödediğimiz için modlar "Galatasaray oyuncusuna" hakaretten ceza verebilir.

Osimhen keremin ikamesi değil aynı şekilde halil zahanın ikamesi değil

2 kanat verdik

0 kanat aldık

Kanaatim kanatımızın kanadığı yönünde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tabi ki bunlar birbirinin ikamesi değil. Önce birebir eşleşenleri eşleştirdim kalanları da denkleştirmeye çalıştım. Genel değerlendirmede de toplam oyuncu kalitesi artmış gibi değerlendirdim. Kanatta geçen seneye göre 2 düzenli oynayan 1 yedek kanat oyuncusu gitti. (Zaha, Kerem, Tete) yerine ise 2 tane yedek sayılabilecek Yusuf demir ve Yunus geldi. Kanat rotasyonumuzun zayıfladığını inkar etmiyorum. Ama forvet hattımız ve orta saha rotasyonumuz daha iyi hale geldi. Beklerimiz geçen seneye göre daha iyi hale geldi. Totalde güç kaybettik diye bakamıyorum gelen giden dengesinde. Ama asıl problem eldeki oyuncuların 1 yaş daha yaşlanıp geçen seneye göre de bazılarının daha formsuz durumda olmaları.

Tabi ki bunlar birbirinin ikamesi değil. Önce birebir eşleşenleri eşleştirdim kalanları da denkleştirmeye çalıştım. Genel değerlendirmede de toplam oyuncu kalitesi artmış gibi değerlendirdim. Kanatta geçen seneye göre 2 düzenli oynayan 1 yedek kanat oyuncusu gitti. (Zaha, Kerem, Tete) yerine ise 2 tane yedek sayılabilecek Yusuf demir ve Yunus geldi. Kanat rotasyonumuzun zayıfladığını inkar etmiyorum. Ama forvet hattımız ve orta saha rotasyonumuz daha iyi hale geldi. Beklerimiz geçen seneye göre daha iyi hale geldi. Totalde güç kaybettik diye bakamıyorum gelen giden dengesinde. Ama asıl problem eldeki oyuncuların 1 yaş daha yaşlanıp geçen seneye göre de bazılarının daha formsuz durumda olmaları.

Arabanın tekerlerini değiştirmemiz gerekiyordu 3ünün yerine daha iyisini aldık 4ünü de sattık

3 tekerle iyi yolculuklar jdjdjd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tete'yi arayacağımız hiç aklıma gelmezdi. Valla bunu başarmaları bile büyük bir skandal.

Memphis Depay ve Martial boşta kalmış. Tam Dursun Özbek ve ekibinin yapacağı bir hamle olur. O pozisyon biraz eksik kaldı sanki 2 transfer daha lazım.

Zor maçlarda, hazır olsa bile Icardi yi kesip Osimhen le tek forvet çıkmalı.. Eldeki malzemeyle orta sahayı kalabalık tutup (artık 4 5 1 mi olur, 3 6 1 mi olur) maçı kitlemeye çalışmak lazım.. Osimhen de duran top vs. arada 1 tane sıkıştırırsa tadından yenmez..

Yoksa bu kadro sistem, formasyon yapmaya müsait değil..
Osimhen
Mertens
Berkan-sara-kaan-torreira-barış
Jakobs-nelsson-sanchez
Muslera

Böyle karman çorman bişeyle çıkıp maç içinde kaymalarla hücumda 2-1-4-2-1 gibi bişeye dönüşürüz

Osimhen
Mertens-sara
Jakobs-berkan-torreira-barış
Kaan
Nelsson-sanchez​

Şu an kalsaydı sola Barış, sağa Tete yazılırdı. Elimizde kanat oyuncusu yok.

Ziyech ile yola çıkılmaz. Yunus ve Yusuf'ta ancak rotasyonda belki iş yapar.
yunusla yusuf süre bulacak mecbur artık iyi oldu okanıma genç oynatmak zorunda kalacak. Canından can gider genç oynatırken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt