Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dombele hıyarı burayı sözleşme feshi için almak için kullandı.

Bence her futbolcu kendi imkânları dahilinde iş yapar, sen yeter ki futbolcuyu doğru oynatmayı bil. Buna Zaha gibisi de dahil, Taylan gibisi de dahil.

Ferguson boşuna en son şampiyon olduğunda Cleverley, Jones, Evans vs gibi kazmalarla şampiyon olmadı. En önemlisi her şey transfer değil, şunu anlamalı Okan. O olmadı yolla şunu al, o olmadı yolla bunu şunu al. Nereye kadar.

Oyunculardan ziyade hoca dokunuşu ve hoca farkı göremiyoruz biz kaç zamandır takımda.

Ndombele rezildi burda
Direkt olarak söylemek lazım
Min 10 kg fazlası vardı

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

UEFA finalinde;

Suat Kaya - 1.65
Okan Buruk - 1.68
vs
Patrick Vieira - 1.92
Petit - 1.85

Önemli olan takım oyunu.
Geçen sezon tonla duran top golü attık ligin açık ara en iyi duran top kullanan takımımıyız boy işine bende çok takılmıyorum.

Takım oyunundaki organizasyon eksikliğini ya da hatalarını çözmemiz lazım.

Ndombele düzenli oynasa idi belki burada da olabilirdi de, fırsat vermedik pek. Kiralık olduğu ve opsiyonu da epey yüksek olduğu için üzerinde durulmadı haliyle.
Bir futbol aklı olmadan sürekli fırsat transferi diyerek hiç bir zaman ikadro yapılanmasını iyi yapamayız. Adam akıllı futboldan anlayan, kadro yapılanmasını oluşturabilecek yetkileri geniş olacak uzun süreli çalışacağın güvenilir bir Sportif Direktör şart. Tüm dünyada böyle yürüyor artık. Sadece biz eski sistem yöneticiye falan bakıyoruz bir hiç bir işe yaramayan sadece adı Sportif Direktör olan Cenk Ergün var işte.

Maç da yok ki Defoelarımız ortaya çıksın rezil olalım bu şerefsizler transfer yapsın

Ndombele konusunda Okan hocaya suç bulamayız, adam gereğinden fazla şans verdi. Hangi maç hatırlamıyorum beyaz taytla çıktığı bir maç vardı ondan sonra kadro dışı bırakılmalıydı.

Murat saylak olsaydı takımın maaş bütçesini excel ile paylaşırdı :uhu:

böyle bir emektarın forumdan dehlenmesi gerçekten benim içimi burkuyor. Çocuğa herkes zorbalık da yapardı hiçbirine alınıp da ters cevap vermezdi. Bu forumda ergenliğini geçirmiş çok sevdiğimiz bir kardeşimizdi neden böyle bir sürgüne gönderildi acaba.

Osimhen'e kanımız çok ısındı o da bize ısınmış gibi gözüküyor 1 sene buradaki ortamı gördükten sonra seneye nasıl bir deli taklidi yapacak merak ediyorum.

İsmail Yükseğin bile fazlası ile övüldüğü yerde biz nedense Kaan Ayhana gerektiği kadar güvenip iyi bir opsiyonmuş gibi görmüyoruz.

Kostic icin ugras veriliyor kac gundur, sakat adamla bu kadar zaman harcayacaklarina gitseler su Lauriente midir nedir onu alsalar ya. Baska oyuncu da olabilir.

Buda saçma geliyor bana futbol 20 sene önceki gibi oynanmıyor. Hala uefa kadrosu örnek gösteriliyor.
Uefa finalinde de kusursuz oynamışız gibi de davranııyor. Şu gün kalemizde ne şutlar görüyorsak aynılarını görüyorduk.
O dönem henry, viera falan vuruyordu taffarel çıkarıyordu şimdi kamil ahmet çörekçi vuruyor ek olarak okan emre suat üçlüsü şu dakika klonlayabiliyorsak alıp orta sahaya koyalım.
İnsan üstü çabalayan orta sahamız vardı.
37 yaşındaki mertensi ne kadar koşturabilirsin.
O ne olursa olsun takımı yönetten defanstan gelip top alıp tek pasla rakip ceza sahasına sokan Hagi gibi bir gerçek var.

O kadrodan Hagi çıksın bu oyuncular amatör takıma dönüşür.

Mevcut takımda Hagi gibi disiplinli bir herif yok. Yeri gelecek adam hırpalayacak, bağıracak, küfür edecek, gidip hakemi terbiye edecek.
Şimdiki takımda minnoş taraftarımız arkadaşına kızan oyuncu görmeye tahammül edemiyor.

Kostic icin ugras veriliyor kac gundur, sakat adamla bu kadar zaman harcayacaklarina gitseler su Lauriente midir nedir onu alsalar ya. Baska oyuncu da olabilir.
11e o tarz ofansif bir kanat alırsak dengeli bir oyun oynama ihtimalimiz kalmıyor.

kanadın biri mutlaka merkezleşebilecek bir oyuncu olmalı, sara bu role uygun gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt