Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 atıp heyecanlandırmayan takımOsimhen gibi oyuncuyu transfer edip, rüzgarı arkasına alamayan yönetim. Takımı alt üst ettiler.
3.5 milyon euro para verip,burger yiyo diye madara edilen herif, fransa da su an reytingi en yüksek os lardan an itibariyle
Geçen sezon tonla duran top golü attık ligin açık ara en iyi duran top kullanan takımımıyız boy işine bende çok takılmıyorum.UEFA finalinde;
Suat Kaya - 1.65
Okan Buruk - 1.68
vs
Patrick Vieira - 1.92
Petit - 1.85
Önemli olan takım oyunu.
Bir futbol aklı olmadan sürekli fırsat transferi diyerek hiç bir zaman ikadro yapılanmasını iyi yapamayız. Adam akıllı futboldan anlayan, kadro yapılanmasını oluşturabilecek yetkileri geniş olacak uzun süreli çalışacağın güvenilir bir Sportif Direktör şart. Tüm dünyada böyle yürüyor artık. Sadece biz eski sistem yöneticiye falan bakıyoruz bir hiç bir işe yaramayan sadece adı Sportif Direktör olan Cenk Ergün var işte.Ndombele düzenli oynasa idi belki burada da olabilirdi de, fırsat vermedik pek. Kiralık olduğu ve opsiyonu da epey yüksek olduğu için üzerinde durulmadı haliyle.

Göbek gitmiş özel çalıştırılmış demek kiBu adam belli ki kendi memleketi dışında oynamayı sevmeyen topçulardan. Fransaya dönünce kendine gelmiştir
Murat saylak olsaydı takımın maaş bütçesini excel ile paylaşırdı![]()
Yunus barış eldeki tek orjinal kanat ziyechte Yusuf da daha çok 10 numara gibiler abi ya bizim çıkışımız her maç ziyechi 90 dakika sahada tutup kral ilan dip gaza getirmek yaparsa o yaparYunus , Yusuf, Ziyech deh
Barış tek
3.5 milyon euro para verip,burger yiyo diye madara edilen herif, fransa da su an reytingi en yüksek os lardan an itibariyle
Uefa finalinde de kusursuz oynamışız gibi de davranııyor. Şu gün kalemizde ne şutlar görüyorsak aynılarını görüyorduk.Buda saçma geliyor bana futbol 20 sene önceki gibi oynanmıyor. Hala uefa kadrosu örnek gösteriliyor.
11e o tarz ofansif bir kanat alırsak dengeli bir oyun oynama ihtimalimiz kalmıyor.Kostic icin ugras veriliyor kac gundur, sakat adamla bu kadar zaman harcayacaklarina gitseler su Lauriente midir nedir onu alsalar ya. Baska oyuncu da olabilir.