- 31 Ağustos 2021
- 69.524
- 49.748
- 3.258
ligi domine ediyorsun (geçen 2 senede de ettik) ama hakem ama ortam ama gündem yüzündne yarışa zorlandık .120 yılda 1 kez kupa almışız. Ligi domine etmeden avrupada başarı gelmez.
yoksa gayet domineydik ligde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ligi domine ediyorsun (geçen 2 senede de ettik) ama hakem ama ortam ama gündem yüzündne yarışa zorlandık .120 yılda 1 kez kupa almışız. Ligi domine etmeden avrupada başarı gelmez.
yok 4-4-2 de oynamayacağız zaten.icardi osimhen ile asla 442 olmaz
en ufak zor maçlarda tokatlarlat torreira sara orta sahasını
apokerim orda bneim gördüğüm en büyük problem - yerine Metehan'ı mı yazacağız yani direkt ateşe atacağız çocuğuama daha kötüsünü yaşıyoruz şu an
benim zihnimdeki 3lü stoperde abdülkerim yedek
oraya çabuk biri lazım
Ben de tam tersini düşünüyorum. 3'lü oynayacağız yediğimiz geçişler azalacak, savunma konusunda biraz daha iyi durmaya başlayacağız ama hücumda tıkanacağız ama onu da Osimhen, İcardi, Sara, Barış, Bats, Kerem D gibi bireysel kalite ile çözeceğimizi düşünüyorum. Daha kısır ama daha kompakt olabiliriz gibi geliyor bana.ben asla ve asla 3lü oynayacağımızı düşünmüyorum. deneyeceğiz ama sonuç alamayacağız. mecburen klasik 4lü savunmalı varyasyonlara döneceğiz.
bu yüzden de kesinlikle bir sağ bek lazım diye düşünüyorum.
benim için elzem olan 3 transfer;
tecrübeli bir sağ bek,
dinamik bir orta saha,
asistşinas bir sol kanattır.
Sara ve oynarsa Zİyechin performansı bence kesin artarBen de tam tersini düşünüyorum. 3'lü oynayacağız yediğimiz geçişler azalacak, savunma konusunda biraz daha iyi durmaya başlayacağız ama hücumda tıkanacağız ama onu da Osimhen, İcardi, Sara, Barış, Bats, Kerem D gibi bireysel kalite ile çözeceğimizi düşünüyorum. Daha kısır ama daha kompakt oabiliriz gibi geliyor bana.
ligi domine ediyorsun (geçen 2 senede de ettik) ama hakem ama ortam ama gündem yüzündne yarışa zorlandık .
yoksa gayet domineydik ligde.
Şu anki kadroyla 4lü oynamak pek mantıklı değil tek olabilecek 4lü diamond orta sahayı olur onun dışında kadroyla 3-5-2 ye gayet uygun tek soru işareti abdülkerim in sol stoper işini becerip beceremeyeceği
osimhen podolski gibi olacak sanki, hani yanlış zamanda gelen doğru adam denir ya podolski için, umarım 5inci 6ıncı bitirdiğimiz bir yıla gelmemiştir ama geçmiş istatistikler 2 yıl şampiyonluk sonrası çöküşü gösteriyor
e bozduk gibi - kadro çok kırılgan oldu .Tamam doğru yoldayız minimum bu şekilde devam etmeliyiz. Bunu bozmamak lazım önce
3-5-2 için yazdıklarınıza çok büyük oranda katılıyorum ama herkesin dilinde anlamadığım bir şey var. Jakobs'un biraz fiziğine falan bakıp herkes sol stopere koyuyor. Adam hayatında hiç stoper oynamamış ve kariyeri kısmen ofansif bir kanat beki görüntüsünde. Yani en çok oynadığı mevki sol bek bile değil kanat bek. Bu adamın stoperlik yapabileceğine herkesin bu inancı nereden geliyor? Üstelik hataya teşne bir oyuncu olduğu da söyleniyordu, yani maç içinde ufak dalgınlıkları vs olabilen... Bildiğim kadarıyla Oosterwolde gibi adam değil yani bu, ilk özelliği defansif yönleri değil.
Devşiririz, deneriz, o ayrı... belki de tutar ama bana düşük ihtimal geliyor. Öyle genç bir adam da sayılmaz.
genel olarak başarısız bi döneme gelmemiştir umarım demek istedim : ) şuanki kadro tabiki çok daha iyi ama 3.olmakta iyi değilPodolski bayağı çöp kadrolarla oynadı. Şuanki kadromuz eksiklere rağmen son 20 yılın en iyi kadrolarından biri.