Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yusuf demir ne zaman şans bulmuş ki şimdi bulsun.. yusuf demire güvenerek mi kadro kuruldu?
Bizim Okan kupa maçlarında, ya 11 tane gençle oynar yada 11 tane tecrübeli ile, araya kaynaştırayım demez, İcardi, Osimi koy bakim 10 tane genç aceminin önüne nolcak, yani demem oki Yusufu koyuyor 10 tane çaylak tecrübesizin yanına e napsın çocuk, bi önünde İcardi yanında Ziyech Mertens ve Barışla oynamak var bide ömründe süre almamış adamlarla oynamak var. 6,5 milyon para verilmiş bu çocuga bi şans ver bi özgüven ver, potansiyel var, Barca almış denemiş bu cocuğu, ffp kıslacına gelmiş 11 milyonu o sene ödememiş.

Bari lig icin iyi transfler yapsalar keske. Bu sene ligi alan, seneye Sampiyonlar Ligi'ne direk katiliyor! Ortada cok iyi bir para var yani.
dün avrupa listeleri kapandı ama, ne ironiktir ki, dün yapacağımız transferler AL için, fakat bugünden itibaren 13 eylüle kadar yapacağımız transferler ise CL için olacak tam anlamıyla.

sadece taraftar sidik yarışı ve fb'ye 6 şampiyonluk fark atması değil. boru gibi 30 m euro var işin ucunda.

kesinlikle bu 8-9 gün hayvansal önemsenmeli.

İki tane çok hızlı yardıran bekimiz var. Eğer buna rağmen pırpır adamlar bize sorun yaratırsa hoca yine bunun sorumlusu olur
oluyor hocam işte - kanat bekiyle 4 lü denedin adam ofansa çıktığında arkası boş kaldı - hala aynı sıkıntının gerçekleşmesi muhtemelen çünkü bu takım 3 lü kafasında pratiği yok .

keşke rahat etsekde yerleşik hücum izlesek.

salla topu bekle ki bir şey olsun modu fena bezdirdi beni son 3 maçtır.

City'nin futbolu bayık ama o yüzden seviyorum.. istediği tempo ...top her daim sende nerdeyse .. rahat rahat açık arıyor adamlar . çok zor iş ama maçın her dinamiğini belirliyor herifler.

-------Icardi----Osimhen------
-------------Sara---------------
Jakobs--Berkan--Torreira-Barış
-----Apo-Nelsson-Sanchez----

Benim idealim bu. Jelert iki kanat bekini yedekler. Berkan sol taraftan açık vermemizi önler. Apo-Sanchez-Torreira ile geriden oyun kurarız. Sara da biraz gezici oynayacak zaten. Özellikle sağa yaklaştığında orada Osimhen-Sara-Barış üçlüleri öldürücü olabilir. Soldan daha çok hızlı dikine oyunlar ve ortalar yaparak verim almamız lazım. Oyunu sağdan kurup, sola çevirip ortalarda Icardi-Osimhen ve son anda ceza sahasınan dalışlar yapacak Barış'ı bulmaya çalışmamız lazım. Dönenleri toplamak konusunda Berkan-Torreira iyi bir ikili.

Sara ve oynarsa Zİyechin performansı bence kesin artar

arkaya uzuntop konusunda tırsarım ama maç boyunca. pırpır adamlar tehlike olabilir
Bardakçı biraz kendini toplarsa 3'lüde arkaya adamda lig özelinde pek sıkıntı çıkmaz. Bir de olurda sol kanat bek alıp sol stopere Jacobs'u hiç olmaz. Avrupa'da bazı takımlara karşı çıkar ama o zaman Metehan'ı falan kullanırsın önlemini ona göre alacaksın. Burada Okan hoca ya bunu başaracak ki başarırsa Avrupa'da önü net bir şekilde açılır yada başaramayacak ve gidecek.

Okan iyi hocaydı deslekledik yanında olduk, ama artık yok abi olmuyor

Şu adanadaki uzun saçlı defansı kapsak hoş olurdu ucuza.

barış avrupa macında oynamasa (sakatlık-ceza) gene diziliş değişir herhalde kanat yok yerine ikame edecek

Selamlar renkdaş,

Yakops'u aslında oyun kurucu sol stoper gibi düşündüğüm için yerleştirdim. Yani geriden orta sahaya kadar gelebilir diye düşündüğüm için. Ayrıca TSL içerisinde yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Ancak elbette esas olarak kendisi 5'nin solunda olacaktır. Şahsen kendisi eğer Jelert ile iyi anlaşabilir ve bunun üzerine gidilebilirse, iki tane hem süratli hem bindirme yapabilen kanat oyuncusu ile sol tarafta tehlikeli organizasyonlar gerçekleştirilebilir diye düşünüyorum. Eğer Yakops top tekniği bakımından daha iyiyse, oyunun durumuna göre 5'linin soluna kayarken Jelert'i bile geriye çekebiliriz.

Ben sol stoperde Apo'ya güvenip şans vermeyi daha doğru buluyorum şu an için. Üçlü ona iyi gelecektir diye düşünüyorum hatta. Çünkü zaten dörtlüde de zaten yerinde durmayan ofansif beklerle oynadığı için (ve Okan bekleri daha oyun kurarken en ileri gönderdiği için) hem merkezi hem solu kapatmakta zorlanabiliyordu. Ancak şimdi merkezde ekstra bir stoper olacak. Kapatması gereken alan biraz azalacak.

Bardakçı biraz kendini toplarsa 3'lüde arkaya adamda lig özelinde pek sıkıntı çıkmaz. Bir de olurda sol kanat bek alıp sol stopere Jacobs'u hiç olmaz. Avrupa'da bazı takımlara karşı çıkar ama o zaman Metehan'ı falan kullanırsın önlemini ona göre alacaksın. Burada Okan hoca ya bunu başaracak ki başarırsa Avrupa'da önü net bir şekilde açılır yada başaramayacak ve gidecek.
adam geçen senekiyle o kadar alakasızki Euro2024 ten beri performans olarak..

resmen yanlış adımda ağır çekim devriliyor falan - tüm esnekliği çevikliği gitmiş gibi.

Konu dışı ama fm 2024 epice ücretsiz gelecek 5 ile 13 ü arası meraklılarına duyurulur

Ben sol stoperde Apo'ya güvenip şans vermeyi daha doğru buluyorum şu an için. Üçlü ona iyi gelecektir diye düşünüyorum hatta. Çünkü zaten dörtlüde de zaten yerinde durmayan ofansif beklerle oynadığı için (ve Okan bekleri daha oyun kurarken en ileri gönderdiği için) hem merkezi hem solu kapatmakta zorlanabiliyordu. Ancak şimdi merkezde ekstra bir stoper olacak. Kapatması gereken alan biraz azalacak.

Renkdaş bu sebeple yazıda belirttim; Apokerim'i bir süre sonradan oyuna dahil etmek gerekiyor. Kendisinin mevcut şekilde oynatılarak form tutma ihtimali zayıf diye düşünüyorum. Erkenden düşüyor oyundan maalesef.

Kendisine özel antrenmanlar yaptırılmalı. Hani diğer oyuncular maça %90 kondisyonla geliyor ise kendisi antrenmanlardan dolayı %75 ile gelmeli. Maça son 20-30 dakika dahil olsa yeterli.

Bu şekilde 1-2 ay içerisinde toparlayacaktır bence.

Muslera

Jelert---Sanchez---Abdülkerim---Jakobs

Barış---Torreira---Sara---Yunus(Transfer acil buraya)

-----------------Icardi------------------
----------------Osimhen-----------------

Stopere formsuz olsada Abdülkerim'i yazdım. Nelsson'da formda değil ayrıca ayaksız. Rakip takımlar artık tamamen çözdü Nelsson'a bilerek baskı yapmıyorlar kaleci ve diğer oyuncuları Nelsson'la oyun başlatmaya itiyorlar. Nelsson varken topla çıkmada çok sorun yaşıyoruz. Icardi Osimhen'in arkasında denenmeli. Geriye çıkınca iyi paslar atıp fırsatlar yaratıyor ayrıca rakip savunmayı üzerine çekecektir. Rakip stoperlerin içinde kalınca çok siniyor. Osimhen en uçta rakip stoperleri halleder. Savunma hattı ileride kurulup takım boyu kısaltılmalı. Rakip sahada uzun süre kalınarak rakip ataklar başlamadan bitirilmeli.

şu 10 gün bir geçsin, rize maçı günü kadrodaki tüm oyunculara + hocaya tavrmı nötralize edeceğim. jelert'e karşı düşüncelerimi bile sıfırdan başlatacağım.

biraz olumlama ve morale ihtiyacımız olacak. kendimizi yırtmanın bir anlamı yok. 15 lig maçını bu kadro ile oynayacağız. kadroya çöp çekmenin de bir anlamı yok.

osuruk anadolu takımlarını bu kadroyla sürklase edemeyeceksek zaten şampiyonluğu da haketmiyoruz demektir.

başkan ve yönetime karşı düşüncelerim ise bir an bile soğumayacak ama.

biz taraftarız yönetimi gerekirse hocayı gömeceğiz ama sahadaki takımı desteklemeye devam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt