Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim Okan kupa maçlarında, ya 11 tane gençle oynar yada 11 tane tecrübeli ile, araya kaynaştırayım demez, İcardi, Osimi koy bakim 10 tane genç aceminin önüne nolcak, yani demem oki Yusufu koyuyor 10 tane çaylak tecrübesizin yanına e napsın çocuk, bi önünde İcardi yanında Ziyech Mertens ve Barışla oynamak var bide ömründe süre almamış adamlarla oynamak var. 6,5 milyon para verilmiş bu çocuga bi şans ver bi özgüven ver, potansiyel var, Barca almış denemiş bu cocuğu, ffp kıslacına gelmiş 11 milyonu o sene ödememiş.yusuf demir ne zaman şans bulmuş ki şimdi bulsun.. yusuf demire güvenerek mi kadro kuruldu?
İki tane çok hızlı yardıran bekimiz var. Eğer buna rağmen pırpır adamlar bize sorun yaratırsa hoca yine bunun sorumlusu olurSara ve oynarsa Zİyechin performansı bence kesin artar
arkaya uzuntop konusunda tırsarım ama maç boyunca. pırpır adamlar tehlike olabilir
YB yi eleyemezsek ŞL ye gitmeyelim de diyoruz ama gitmek zorundayız abi. Kadro yapılanma olarak eksik. Barış a bişey olsa napcaz abi.36 takım arasından ilk 24e giremiyorsak bir daha Avrupa Kupalarına gitmeyelim.
dün avrupa listeleri kapandı ama, ne ironiktir ki, dün yapacağımız transferler AL için, fakat bugünden itibaren 13 eylüle kadar yapacağımız transferler ise CL için olacak tam anlamıyla.Bari lig icin iyi transfler yapsalar keske. Bu sene ligi alan, seneye Sampiyonlar Ligi'ne direk katiliyor! Ortada cok iyi bir para var yani.
oluyor hocam işte - kanat bekiyle 4 lü denedin adam ofansa çıktığında arkası boş kaldı - hala aynı sıkıntının gerçekleşmesi muhtemelen çünkü bu takım 3 lü kafasında pratiği yok .İki tane çok hızlı yardıran bekimiz var. Eğer buna rağmen pırpır adamlar bize sorun yaratırsa hoca yine bunun sorumlusu olur
Bardakçı biraz kendini toplarsa 3'lüde arkaya adamda lig özelinde pek sıkıntı çıkmaz. Bir de olurda sol kanat bek alıp sol stopere Jacobs'u hiç olmaz. Avrupa'da bazı takımlara karşı çıkar ama o zaman Metehan'ı falan kullanırsın önlemini ona göre alacaksın. Burada Okan hoca ya bunu başaracak ki başarırsa Avrupa'da önü net bir şekilde açılır yada başaramayacak ve gidecek.Sara ve oynarsa Zİyechin performansı bence kesin artar
arkaya uzuntop konusunda tırsarım ama maç boyunca. pırpır adamlar tehlike olabilir
Selamlar renkdaş,
Yakops'u aslında oyun kurucu sol stoper gibi düşündüğüm için yerleştirdim. Yani geriden orta sahaya kadar gelebilir diye düşündüğüm için. Ayrıca TSL içerisinde yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Ancak elbette esas olarak kendisi 5'nin solunda olacaktır. Şahsen kendisi eğer Jelert ile iyi anlaşabilir ve bunun üzerine gidilebilirse, iki tane hem süratli hem bindirme yapabilen kanat oyuncusu ile sol tarafta tehlikeli organizasyonlar gerçekleştirilebilir diye düşünüyorum. Eğer Yakops top tekniği bakımından daha iyiyse, oyunun durumuna göre 5'linin soluna kayarken Jelert'i bile geriye çekebiliriz.
adam geçen senekiyle o kadar alakasızki Euro2024 ten beri performans olarak..Bardakçı biraz kendini toplarsa 3'lüde arkaya adamda lig özelinde pek sıkıntı çıkmaz. Bir de olurda sol kanat bek alıp sol stopere Jacobs'u hiç olmaz. Avrupa'da bazı takımlara karşı çıkar ama o zaman Metehan'ı falan kullanırsın önlemini ona göre alacaksın. Burada Okan hoca ya bunu başaracak ki başarırsa Avrupa'da önü net bir şekilde açılır yada başaramayacak ve gidecek.
Ben sol stoperde Apo'ya güvenip şans vermeyi daha doğru buluyorum şu an için. Üçlü ona iyi gelecektir diye düşünüyorum hatta. Çünkü zaten dörtlüde de zaten yerinde durmayan ofansif beklerle oynadığı için (ve Okan bekleri daha oyun kurarken en ileri gönderdiği için) hem merkezi hem solu kapatmakta zorlanabiliyordu. Ancak şimdi merkezde ekstra bir stoper olacak. Kapatması gereken alan biraz azalacak.
şu 10 gün bir geçsin, rize maçı günü kadrodaki tüm oyunculara + hocaya tavrmı nötralize edeceğim. jelert'e karşı düşüncelerimi bile sıfırdan başlatacağım.
biraz olumlama ve morale ihtiyacımız olacak. kendimizi yırtmanın bir anlamı yok. 15 lig maçını bu kadro ile oynayacağız. kadroya çöp çekmenin de bir anlamı yok.
osuruk anadolu takımlarını bu kadroyla sürklase edemeyeceksek zaten şampiyonluğu da haketmiyoruz demektir.
başkan ve yönetime karşı düşüncelerim ise bir an bile soğumayacak ama.
her an idmanlarda çıkablilir - HİÇ ŞAŞIRMAM.Çikıldau noldu abi
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi