Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sürekli skorlar geldiği için kimse ağzını açmadı ama oyun hep böyleydi

Ümraniye bile içimizden geçmişti, bu zamana kadar mertensin,keremin, icardinin falan şapkadan tavşan çıkarması olmasa 2 sezon boyunca nah şampiyon olurduk

Bizim maçları izlerken hep kaktüs üstünde oturuyor gibi oluyorum, acılı ve stresli maç izlemekten yoruldum
en son ne zaman iyi futbolla ilk 30dk da maçı bitirdik? şöyle keyif çayı içe içe izleyemedik maçları, max 3-5 maç vardır, ziraatte bile maçlar stresliydi : )

Takım oyunumuz mu var ki reis :D Lig'de buglu futbolculardan 1'i.Her türlü Gol pozisyonlarına gireriz..

:D

kuru.webp

hepsinin mi ayağı kötü ki? daha jacopsu görmedik,ayrıca ben oyuncudan çok çizilen setlere inanan biriyim, geriden çıkan her takımın mı beklerinin ayağı süper sanki,20meuroluk takımlarında mı? farklı farklı kombinasyonlar var, bek önündeki adama pas atacak kadar ayağı olsun yeter,lisanslı topçu bi zahmet yanındakine pas atmayı bilsin bence yoksa at çöpe o oyuncuyu pas bile atamıyorsa,torrent bi ara sol ayaklı ömer bayramı yokluktan sağ bek yapmıştı gayet kuruyorduk oyun, bekler bazen içeri giriyor 8 noya yaklaşıyordu vb hoca uygun set çizecek özetle onun işi bu
Hangi hoca ?

bonservis verebiliyorsanız neden 30 milyonu rabiota gömersiniz ki

tamamen saçmalık

yahu Köhn ün son maç açtığı ortasını hatırlayın bi allasen. Stadın dışına taksi yolladık topu getirmek için.
Okan varken normal kanks yav :D Takım oyunu yok sahada.İcardi'ye top getiremiyolar adamın kendisi orta sahadan top alıp dağıtmaya çalışıyo.Fb Maç'ında inşallah fark yemeyiz..

Şu leş Türkiye ligini neden kıyaslıyorsunuz anlamıyorum. İsviçre lig sonuncusu seni 2 maçta da ezmiş, üstüne konuşuyorsunuz yahu. Ki ligde bile bile bu leş takımlar futbol olarak çoğu zaman Okanın oynattığı futboldan iyi oynuyorlardı. 10 kişi feneri yenip şampiyonluk ilan edemedi, prag, Kopenhag, molde maçları ortada. Rezil bir hoca.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yahu o bakılan savunma istatistikleri yediğimiz kontraları yazmıyor ki : :) rakip şut çekmezse xg kayıtlara geçmez mesela, rakip kalemize geliyor bol bol buna bakılmalı asıl bu sorun

bonservis verebiliyorsanız neden 30 milyonu rabiota gömersiniz ki

tamamen saçmalık
Yıllık 2.5-3.5 arasına ok diyecek çok iyi orta sahalar bulunurdu. Transfer kapandıktan sonra kimse rotasyonda düşündüğü topçuyu vermez ama. Ne orta sahası 12 kişi mi oynayacağız diyen hocada da suç var burada.

Takımda 2 tane forvet var napacagiz kanat forveti. Adamda top taşıma yok savunma yok son vuruş yok. Hicbirsey katmaz daha çok eksiltir.
Hızlı 1 kanat olduğundan rakip fazla atağa çıkamıyo.Fb Maç'ını örnek verelim Seri kaç defa top taşıdı.Son vuruşu Lig için yeterli öyle kötü değil..

Benim eleştirim savunma diye boşuna yırtınılması. Sorun hücumda ve dinamizm eksikliğinde.
savunmada sorun yok mu sizce? xgye vb bakmakla olmaz o iş,şut çekilmezse xg hesaplanmaz mesela, rakibin kalemize gelme bizi az adamla yakalaması,takım boyunun geniş ve oyuncular arası mesafenin çok olması defansif sorun, yani ciddi sorunumuz var, anadolu takımlarına bile kaç tane kontra veriyoruz, molde,y.boys, prag falan saymıyorum bile

Okan varken normal kanks yav :D Takım oyunu yok sahada.İcardi'ye top getiremiyolar adamın kendisi orta sahadan top alıp dağıtmaya çalışıyo.Fb Maç'ında inşallah fark yemeyiz..
yahu dana gibi topu dışarı atmanın okan ile ilgisi ne? seçilen oyuncunun tercihi okan ve ekibine yazar, oyuncunun dana gibi orta açması oyuncuya yazar yahu.

yahu dana gibi topu dışarı atmanın okan ile ilgisi ne? seçilen oyuncunun tercihi okan ve ekibine yazar, oyuncunun dana gibi orta açması oyuncuya yazar yahu.
Takımın belli 1 disiplini yok kanks :D Köhn gittiği takımda ciddiyetsiz oynarsa cezasını çeker.Burda İcardi'y o kadar isabetsiz açılan ortalara ve paslara rağmen oyuncular nasıl her Maç ilk 11'de devam ettiyse öyle rahat davranırlar..

Hızlı 1 kanat olduğundan rakip fazla atağa çıkamıyo.Fb Maç'ını örnek verelim Seri kaç defa top taşıdı.Son vuruşu Lig için yeterli öyle kötü değil..
O fener maçını kazanamasaydık en büyük suçlusuydu. Hain damgası yerdi kaçırdığı gollerle. O son dakika golü onu popüler yaptı ama 5 6 atamadıysak suçlusu onyekuru o maçta.

Jelerti aldirdi bize bakin bir daha forma sansi verir mi taktik dehasi. Neden cünkü youtube videolarda adam akiyordu bize geldi takim oyundan cok uzak bir takima ve siritmaya basladi, okan ben bunlami ugrasacagim deyip bir kenarda birakir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt