Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolcuların pek ‘akıllı’ bir meslek grubu olduğunu söyleyemeyiz hocam. Boşuna %80’i menajer kuklası olmuyor
Bu çok uç nokta yav. Yanlış yere gidersin paraya koşarsın anlarım herif hiç bir yere gitmiyor. Real Madrid seviyesinde takımlar gelsin beni alsın diyor.

Abi sen kimsin ya kim neden senin peşine düşsün. kaç senedir aynı iş kulüpler bıkmıştır bundan bazıları kara listeye bile almıştır.

Transfer sezonu bitti eylül geldi bir bakmışsın ekim olacak. O saatten sonra seni kim alacak, hazırlayacak, üst seviyede oynayacaksın. Bu adamın üst düzey kariyeri dün gece itibariyle bitti aslında.

Güzel futbol tabiki önemli kriter bu konu da haklisin

Ama son 2 sezona baktigimizda ben genel anlamda cok güzel oyunlar izledim

22/23 sezonu Trabzon deplasmani,kasimpasa deplasmani,basaksehir deplasmani,fener deplasmani,ic saha hatay,girsun deplasmani,ic saha trabzon,ic saha kayseri,alanya deplasmani,ic saha sivas,ankaragucu deplasmani sampiyonluk maci ve ic saha fener bu maclarda mesela kesinlikle iyiydi takim

23/24 sezonu ic saha trabzon,antep deplasmani,ic saha kopenhag özelikle ilk yari,ic saha ankaragucu,machester deplasmani,ic saha bayern,bayern deplasmani,ic saha alanya,ic saha adanademir,trabzon deplasmani,ic saha gaziantep,ankaragucu deplasmani,ic saha rize,ic saha pendik,adana demir deplasmani,ic saha sivas ve konya da sampiyonluk macimiz

Son iki sezon da aklima gelen maclar bunlar belki biraz uzun oldu ama iyi oynadigimiz mac sayisi fazla

Sana katildigim durum ise subat 2024 den sonra inisli cikisli bir performans olmasi

Bu sezona kötü basladik oda dogru ama transfer dönemi bittiginde belirsizlikler ortadan kalkar ve umarim toparlariz

Bu sansi hak ediyor hoca
Evet belki stresli bir sezon sonundan sonra lige bu şekilde başlayınca durum bize olduğundan çok daha vahim gözükmüş olabilir, ilk iki haftadan sonra bu lig böyle nasıl bitecek dedik doğal olarak. Önümüzdeki 4 maçı (özellikle fener ve paok) tatmin edici şekilde geçersek bambaşka şeyler konuşuruz.

okan sinirlendi diye yollandi

Zaniolo hariç gidenlerin maşallahı var.

Ndombele haftanın 11 inde. En çok ikili mücadelede kazanan oyuncu oldu 2 haftada.

Tete'nin hem lig hem al hem de konferans ligi maçlarında birer golü var.

Köhn ilk maçında asistini yapmış.

Zaha'nın da haberleri düşer yakında
Ben diyorum hep sorun oyuncularda değil. Okan'da diye.

Biz ne zaman hocayı aynı oyunculara yaptığı gibi göndereceğiz yerine de düzgün bir td getireceğiz işte o zaman huzura ereceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt