- 12 Haziran 2015
- 36.042
- 31.713
- 2.693
Sorun epey süredir oyuncularda değil ki zaten...Her giden performans verirse sorun oyuncularda değil demektir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorun epey süredir oyuncularda değil ki zaten...Her giden performans verirse sorun oyuncularda değil demektir
@Uğur İz bir check etsene üstad@Cihan Ağzıkara üstad selamlar, erayla görüstüm az önce. medyadakilere parali kopekler demiş siz onu yönetime dedi zannedip ceza atmışsınız. affını istiyor
Okancılara duyurulur OKAAAAANNNNSorun epey süredir oyuncularda değil ki zaten...
Bu çok uç nokta yav. Yanlış yere gidersin paraya koşarsın anlarım herif hiç bir yere gitmiyor. Real Madrid seviyesinde takımlar gelsin beni alsın diyor.Futbolcuların pek ‘akıllı’ bir meslek grubu olduğunu söyleyemeyiz hocam. Boşuna %80’i menajer kuklası olmuyor
Jakobs iyi çıkacak bence ama Köhn göndermek hataydı 3 lünün kanadında oynayabilirdi zamanında juve asomah oynatıyordu mesela asomoah gibi kullanabilirsin köhnü git gel yapardı hocamkohn nün gitmesinde sıkıntı yok da aldıkları da ondan iyi degil
Check edildi rapor, revize edildi o sebeple süresi@Uğur İz bir check etsene üstad
Evet belki stresli bir sezon sonundan sonra lige bu şekilde başlayınca durum bize olduğundan çok daha vahim gözükmüş olabilir, ilk iki haftadan sonra bu lig böyle nasıl bitecek dedik doğal olarak. Önümüzdeki 4 maçı (özellikle fener ve paok) tatmin edici şekilde geçersek bambaşka şeyler konuşuruz.Güzel futbol tabiki önemli kriter bu konu da haklisin
Ama son 2 sezona baktigimizda ben genel anlamda cok güzel oyunlar izledim
22/23 sezonu Trabzon deplasmani,kasimpasa deplasmani,basaksehir deplasmani,fener deplasmani,ic saha hatay,girsun deplasmani,ic saha trabzon,ic saha kayseri,alanya deplasmani,ic saha sivas,ankaragucu deplasmani sampiyonluk maci ve ic saha fener bu maclarda mesela kesinlikle iyiydi takim
23/24 sezonu ic saha trabzon,antep deplasmani,ic saha kopenhag özelikle ilk yari,ic saha ankaragucu,machester deplasmani,ic saha bayern,bayern deplasmani,ic saha alanya,ic saha adanademir,trabzon deplasmani,ic saha gaziantep,ankaragucu deplasmani,ic saha rize,ic saha pendik,adana demir deplasmani,ic saha sivas ve konya da sampiyonluk macimiz
Son iki sezon da aklima gelen maclar bunlar belki biraz uzun oldu ama iyi oynadigimiz mac sayisi fazla
Sana katildigim durum ise subat 2024 den sonra inisli cikisli bir performans olmasi
Bu sezona kötü basladik oda dogru ama transfer dönemi bittiginde belirsizlikler ortadan kalkar ve umarim toparlariz
Bu sansi hak ediyor hoca
Fm 24
epicte bedava arkadaşlar cökün
Yönetime de demiş ilk cümlesinde@Uğur İz bir check etsene üstad
Takım oyunumuz mu var ki reisOnyekuru'yu severim de topu kim taşıyacak? Sürekli savunma arkasına uzun vurmaya devam ederiz öyle bir şey olursa. 2. banımı hocaya sövmekten yerim sonra.![]()
okan sinirlendi diye yollandi
Alintiminneden sklemedingardi bizi kariya götür
tşkler üstadCheck edildi rapor, revize edildi o sebeple süresi
ohhAllah'ım bana sabır ver