Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Kolpa 1 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üsteki görüntü de pek cekici gelmedi.Zemindeki şey iştah kapatıcı
Bence 4-3-1-2'de bile çift forvet + Mertens ligdeki sayılı maç dışında olmaz. Yani arkaya koyduğun üçlü de öyle adam yiyen falan bir üçlü hiç değil. 4-3-1-2'de ben şunu öngörüyorum. Sara'dan 10 numara verimi alabilirsek, Jakobs da yine umduğumuz gibi gidip gelen etkili bir bek çıkarsa ve bir oyuncuyu devşirerek:
------------Icardi--Osimhen---------
-----------------Sara-----------------
------Berkan--Torreira--Jelert-------
Jakobs--Apo/Nel--Sanchez----Barış
Jelert form tutarsa bu diziliş belki iş yapar. Jelert böyle hafif orta saha özellikleri olan bir bekti bence. Ayağı düzgün, alıp dönebilen, azıcık top sürebilen falan bir adamdı. Videolarda o özellikleri net görünüyor. Barış ve Jakobs zaten gidecek ileri bol bol. O açıkları bu ikili ile daha rahat kaparız diye düşünüyorum. Orta sahamızda da gerçek bir direnç olur. Teknikten biraz ödün verdiğimin farkındayım, hatta bu yüzden stoperde Abdülkerim seçeneğine daha yaknım ama hücumda çok kısa pasla oyun kurmak yerine kanatlarla beraber biraz da ilerideki üçlünün sık alan değiştirmesiyle daha direkt oynayarak atakları olgunlaştırabiliriz, yani üçü de boşluklara deplase olup top isteyecekler. Hele Icardi yokken aynı sistemde Bats-Osimhen oynarsa onların her saniye sağa sola, savunma arkasına, kanada, şuraya buraya, nerede boşluk görürse oraya sağlam koşular atması lazım. Icardi ise sadece koşuyla değil zaman zaman biraz daha geriye deplase olarak o oyuna katkıda bulunur. Barış ve Jakobs'a tabi zaten çok iş düşecek.
ama benim tercihim her türlü 3-4-1-2 artık o ayrı...
Ben buna tam katılmıyorum hocada da vardı keramet. Ama Okan hoca tüm Türk hocalarda olan o kibir, ben bilirim, işlemeyen şeyde sırf egodan dolayı vazgeçmeme olaylarına girdi ve bu yüzden hata yaptıkça yaptı bu kibir ve egoyu idare edemedi ve şimdi bu ego hocayı yiyor maalesef. Yoksa Akhisar'la kupa almak, Rize'ye oynattığı oyun, Başakşehir ile şampiyonlukları var hocanın. Şu anda egosunun esiri.iyi takim kurduk ortalama hoca ile keramet hocada sandik bence de
Marine ediyoruz. (Gülerek)2 tane kanat oyuncusunu gonderten futbol profesörü Okan hocama kanat konusu sorulunca vereceği bahaneyi merakla bekliyoruz
kume tipi basagrisiÜstad bi bas agrisi icin gitmem ya t.şk geçer doktor
3-5 güne geçmezse giderim
Kolpa 1
Billing Ts'den sonra bize de önerilmiş Mehmet Özcan kaynaklı 1 haberdir![]()
Her güne suprayz suprayz mada fa.a diye uyanıyoruz bu kulüpteKöhn e bile üzülecek duruma geldik. Songüne kadar solkanata oyuncu aradık bulamadık halbuki elimizde 450bin dolara oynayan tam 352 lik bir oyuncu vardı, bedavaya yolladık. Okan hoca dahil bu kulübün bir üst akıl sorunu var, hep doğaçlama yaşıyoryz, ne plan ne program ne sistem var, kimin ne olduğu belli değil, günlük değişiyor herşey, çorba gibi bir takım tabiri tam bize uygun, okan hocanın sistemide anlaşılır değil her maç hurra hücum, 2 yıllık şampiyonluğa rağmen oyun sıkıştığında bir B planı veya taktiği olmaması üzücü, tek düşüncesi gol için ortasahayı boşaltıp forvet sayısını çoğaltmak, bunuda rakipler çözüyor artık.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sövdüler mi ?Feramuz ve Sergene af pls
7/24 PC başında hocamkume tipi basagrisi
sinuzit
kan sekeri dusuklugu
kan dusuklugu ( anemi )
goz bozuklugu
tansiyon
en sik sebepler
İkiside küfür etmeyi bile bilmezSövdüler mi ?