- 21 Ocak 2010
- 72.584
- 51.048
- 5.003
dogru en buyuk sebep asiri ekran suresi7/24 PC başında hocam
Laf dinlemiyor
muhtemelen ellerde nasir da vardir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dogru en buyuk sebep asiri ekran suresi7/24 PC başında hocam
Laf dinlemiyor
Dedik renktaş burada çoğu kişi de dedi. Tete prime açtı ndombele fişek zaha Messi olacak. Köhn de açtı prime. Yarın oliviera da asar topu doksana bak görGerçekleri herkesten önce gören bu renkdaşımıza plaket verilmeli
Ne nasırı ,dogru en buyuk sebep asiri ekran suresi
muhtemelen ellerde nasir da vardir
Y kızartmasıAmara airfryer tarifi gelmeli acil olarak
gehGel bili billing
Bunların hepsine eyvallah ama en çok zahayı merak ediyorum şahsen. O da coşarsa hepimiz böyle olacağızDedik renktaş burada çoğu kişi de dedi. Tete prime açtı ndombele fişek zaha Messi olacak. Köhn de açtı prime. Yarın oliviera da asar topu doksana bak gör![]()
Bunların hepsine eyvallah ama en çok zahayı merak ediyorum şahsen. O da coşarsa hepimiz böyle olacağız
Luce çok disiplinli. Shaktarda da bu disiplinle başarılı oldu. Ayrıca luce takımına göre oynayan kompakt biriydiLucescu mesela milli aralarda hazırlık maçı yaptırıyordu bu sayede Barcelona Roma Liverpool gibi takımlara karşı kalite farkını fizik kondisyonla kapatıyordu.Okan hocamizda 4 gün izin vererek kondisyon olarak geri düşürüyor.
Biling düşüşte alması kolay olurCenk, Biling i alsın sonra gelsin bir de beni alsın