Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar boş verin yurtdışından oyuncuyu, ya bunlar kucağımıza allah tarafından gönderilmiş Osimen olmasaydı 0 oyuncuyla AL listesi göndereceklerdi.

Rabbim bize acımadıysa hiçbir şey bilmiyorum.

Türkiye liginden bi orta saha, bi stoper bi kanat çözsünler rotasyonel işe yarayacak açıdan, 5-10 milyon arası paraya hallederler konu kapanır.

Lazio gidip Hatay'dan oyuncu kiralıyor anasını satayım.

cenk ergünle sözleşme uzatılacakmış diyor mehmet özcan sportif direktör olarak yalandır inşallah

denmark 3 lü oynuyo

nelson u izleyelim 3 lüye uygun hüviyette mi

Ekli dosyalar

• IMG_1898.webp
    IMG_1898.webp
    108,9 KB · Görüntüleme: 32
Uğur K. babamın oğlu değil neticede kendisini savunmak için özel bir sebebim yok ancak;

Galatasaray muhabiri diye geçinenlerin çoğu yalamakla meşgulken medyada gücü olup da adam akıllı yangın yapan birkaç kişiden biri.

Herkesin mükemmel olmasını beklemeyin.
ondan mı iki de bir dün ''Aha telefon geldi hareketlilik varmış, aha mesaj geldi şu oluyormuş'' diye yalan söyleyip, etkileşim kastı?

Günümüzde oynanan futbolu 20 sene öncesinde oynatiyordu Brezilya pazarından oyuncu alıp varlığını sürdürdü Shaktar ama bize yasak Güney Amerika pazarı.
Fred l,William, Douglas costa, luiz Adriano, drio srna aga şiir gibi kadroları vardı. Fredi ve Williami o zaman çok severdim. Ve bunlardan çok para kazandı saktar.

Ayrıca şu robiot işin olacaksa da anca bizim istedigimiz şartlarda olursa olsun.
Bi yere imza atmazsa eğer kolla değilse dünkü muhabbetler net geri dönüş yapacaklar ama bu saatten sonra alınmamalı bi dünya para bağlayıp Avrupa da oynatamıvak olduğumuz adama gerek yok 2-3 tane maks 25 yaş atletizmi yerinde adam alalım daha iyi

ondan mı iki de bir dün ''Aha telefon geldi hareketlilik varmış, aha mesaj geldi şu oluyormuş'' diye yalan söyleyip, etkileşim kastı?

Dün yayınını seyrettim sen de seyretmişsin belli ki. Adam kendisine söylenen şeyleri aktardı tıp kı tüm GS muhabirlerinin yaptığı gibi.

Yani şöyle düşün Emrah renkdaş, sen bu forumda 2011'den beri varsın. Belki yönetici değilsin ama sen gelip bana "yakında forumda şu olacak" dersen ben senin sözüne itimat gösterir, yakınım olan üyelerle de bunu paylaşırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt