Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.863
- 20.482
- 2.663
Kanat varken de iyiydi , kullanmasını bileceksinŞu kanatsız ortamda Tete gözüme Maradona gibi geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanat varken de iyiydi , kullanmasını bileceksinŞu kanatsız ortamda Tete gözüme Maradona gibi geliyor
Ben de aynı fikirdeyim ama orta alan savunma gücünü de zayıflatıyor, topla çıkışını da.Bence Galatasaray'ın şuan orta sahası 3-5-2 için gayet iyiyken kanatları yetersiz, 4-4-2 için kanatları yeterliyken orta sahası yetersiz kalıyor.
Bizim yönetim bisseck alamazBiling ile Bisseck’i alalım da takım uzun boylu adam görsün.
denmark 3 lü oynuyo
nelson u izleyelim 3 lüye uygun hüviyette mi
Uyu hocam dinlen biraz öp uykusuz kaldık bünyede hasara yol açtı çok gerildikBeyler acayip bi baş agrisi var 3 gündür
Transfer sürecleriyle alakalidir dedim ama hala gecmedi
Arveles iciyorum 3 gündür ama tık yok
Neden sizce
cenk ergünle sözleşme uzatılacakmış diyor mehmet özcan sportif direktör olarak yalandır inşallah
ondan mı iki de bir dün ''Aha telefon geldi hareketlilik varmış, aha mesaj geldi şu oluyormuş'' diye yalan söyleyip, etkileşim kastı?Uğur K. babamın oğlu değil neticede kendisini savunmak için özel bir sebebim yok ancak;
Galatasaray muhabiri diye geçinenlerin çoğu yalamakla meşgulken medyada gücü olup da adam akıllı yangın yapan birkaç kişiden biri.
Herkesin mükemmel olmasını beklemeyin.
Fred l,William, Douglas costa, luiz Adriano, drio srna aga şiir gibi kadroları vardı. Fredi ve Williami o zaman çok severdim. Ve bunlardan çok para kazandı saktar.Günümüzde oynanan futbolu 20 sene öncesinde oynatiyordu Brezilya pazarından oyuncu alıp varlığını sürdürdü Shaktar ama bize yasak Güney Amerika pazarı.
Bi yere imza atmazsa eğer kolla değilse dünkü muhabbetler net geri dönüş yapacaklar ama bu saatten sonra alınmamalı bi dünya para bağlayıp Avrupa da oynatamıvak olduğumuz adama gerek yok 2-3 tane maks 25 yaş atletizmi yerinde adam alalım daha iyiAyrıca şu robiot işin olacaksa da anca bizim istedigimiz şartlarda olursa olsun.
ondan mı iki de bir dün ''Aha telefon geldi hareketlilik varmış, aha mesaj geldi şu oluyormuş'' diye yalan söyleyip, etkileşim kastı?

Nelsonla Apo’nun kafa transferde ya bence teklif vardı salmadık ondan öyle ikiside 2-3 maça çakı gibi olurlarNelsson ayağı kötü evet. Ama stoper oğlu stoper. Form tuttuğu zaman rakibine el ense çeker hale geliyor sahada.
Nelsonla Apo’nun kafa transferde ya bence teklif vardı salmadık ondan öyle ikiside 2-3 maça çakı gibi olurlar