Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8,9 gün daha bekleyecez o zaman , bunlar net son güne bırakır 🫤

Ben burada TSL içinden transfer yapalım dediğimde benimle daşdaş geçen arkadaşlar vardı, neymiş Galatasaray gidip Antep'ten falan orta saha mı alacakmış. İşte realist olup biraz yönetimdekilerin çapını bilmek böyle bir şey. Bu yönetim adamı böyle TETE'YE MUHTAÇ BIRAKIR.

Hala Goretzka bilmem ne haberleri dönüyor.

Bu yönetim para harcamasın ya. Harcamasınlar. TSL içinden gitsinler birkaç tane rotasyon oyuncusu alsınlar geçsinler.

Philip kolpasıda vecen yaz gibi dusmus yine .dddd

Ben bu Uğur Karakullukçu kadar içi boş yorum yapan birini görmedim.

3-5-2’de kanatlar 4-4-2’ye göre daha önemliymiş.

Galatasaray’ın zaafı orta alanda kanatta değil. Senin 4-4-2’yi kaldıracak orta hattın yok. Ve 4’lü savunmada topla çıkamıyorsun. Ona yöre kanatlardan biri Sara olmalıymış. Orta sahada da yine iki ayaksız ile oynayıp Nelsson’a falan uzun top attıracağız arkadaşa göre.

Sırf yönetime ve hocaya sallamak popüler diye iyice “ukala” tavırlarla yorum yapmaya başladı.

Ben bu Uğur Karakullukçu kadar içi boş yorum yapan birini görmedim.

3-5-2’de kanatlar 4-4-2’ye göre daha önemliymiş.

Galatasaray’ın zaafı orta alanda kanatta değil. Senin 4-4-2’yi kaldıracak orta hattın yok. Ve 4’lü savunmada topla çıkamıyorsun. Ona yöre kanatlardan biri Sara olmalıymış. Orta sahada da yine iki ayaksız ile oynayıp Nelsson’a falan uzun top attıracağız arkadaşa göre.

Sırf yönetime ve hocaya sallamak popüler diye iyice “ukala” tavırlarla yorum yapmaya başladı.

Bence Galatasaray'ın şuan orta sahası 3-5-2 için gayet iyiyken kanatları yetersiz, 4-4-2 için kanatları yeterliyken orta sahası yetersiz kalıyor.

Uğur K. babamın oğlu değil neticede kendisini savunmak için özel bir sebebim yok ancak;

Galatasaray muhabiri diye geçinenlerin çoğu yalamakla meşgulken medyada gücü olup da adam akıllı yangın yapan birkaç kişiden biri.

Herkesin mükemmel olmasını beklemeyin.

Ben burada TSL içinden transfer yapalım dediğimde benimle daşdaş geçen arkadaşlar vardı, neymiş Galatasaray gidip Antep'ten falan orta saha mı alacakmış. İşte realist olup biraz yönetimdekilerin çapını bilmek böyle bir şey. Bu yönetim adamı böyle TETE'YE MUHTAÇ BIRAKIR.

Hala Goretzka bilmem ne haberleri dönüyor.

Bu yönetim para harcamasın ya. Harcamasınlar. TSL içinden gitsinler birkaç tane rotasyon oyuncusu alsınlar geçsinler.
Tete iyi oyuncu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt