Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem nasıl CL'ye gitti ama. Top kaybı ustası denilen kanadımızı Benfica alıp CL'de oynatacak.

4 sezonda 80+ gol katkısı yaptı adam yaranamadı be. Taraftarı geçtim, Gökhan Dinç adlı bjkli programda sövdü, demediğini bırakmadı, yönetim açıklama yapma gereği duymadı.

Bir de bu Gardi'ye muhabirler üstünden iftira atmışlardı. Gardi'de hayrına iş yapmıyor neticesinde de bu adam olmadan bir halt yiyemezler.

eee ??? bunu alsaydık ya bari !!!

Brezilya basını Fluminens bizim teklifi reddettiği için Arias ‘ın zamlı sözleşme uzatma tekliflerini geri çevirdiğini yazmış. 10 milyon getirirsen salarız demişler ama vermemişler. Bizimkilerde bundan satmıştır Kerem’i; mal herifler

doue transferi olmayınca haluklara işleri gardi bozuyor anlatısı yaptırıp, döne döne erden timur imaları falan. yatacak yeriniz yok lan

Kerem nasıl CL'ye gitti ama. Top kaybı ustası denilen kanadımızı Benfica alıp CL'de oynatacak.

4 sezonda 80+ gol katkısı yaptı adam yaranamadı be. Taraftarı geçtim, Gökhan Dinç adlı bjkli programda sövdü, demediğini bırakmadı, yönetim açıklama yapma gereği duymadı.
Çünkü yönetim planladı ve aksini iddaa etmedi. Bu sene bu g dinç gibi insanların ayağını kaydırmak lazımdı. Mahrem şeyleri açık açık anlattı diye.

eee ??? bunu alsaydık ya bari !!!

Inşallah kral
1000006677.webp

futbol artık forvet sporu olsun maçlara sadece forvet ile çıkılsın: gs osimhen - icardi - batshuayi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt