Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.755
- 23.137
- 2.393
Adam cenk ergün'den daha fazla düşünüyor galatasaray'ı. Bizim sportif direktör de 40 milyona 3 oyuncu aldırıp kadroyu daha da kötü yapıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yavv sorma gardiyi de harcamaya çalıştılar. İki sene gardi sayesinde şampiyon olduk adamı düşman ilan ettiler. Okan sayesinde demiyorum gardi sayesinde.doue transferi olmayınca haluklara işleri gardi bozuyor anlatısı yaptırıp, döne döne erden timur imaları falan. yatacak yeriniz yok lan
maç yapmaya gerek yok direkt penaltılara geçilsinfutbol artık forvet sporu olsun maçlara sadece forvet ile çıkılsın: gs osimhen - icardi - batshuayi
Cicaldau ile beraber 13 degil mi?Beyler oturdum düşündüm bizim 13 yabancı oyuncumuz var şu an ve bunları Avrupa'ya yazdırdık. Şimdi bize göre hem kanat hem ortasaha bekliyoruz bu mümkün görünmüyor çünkü kimden çıkacaksın Avrupa'ya yazdığın adamı mı satacaksın veya kiralayacaksın başka takıma o zaman Avrupa da ne yapacaksın yani lafın kısası tek transferden başka birşey beklemeyin artık mümkün ve mantıklı değil.
Katılıyorum ama gidişine çok üzüldüm.Aldığı ücretin diğer 11 de ki oyunculara nazaran daha düşük olması ama mücadele gücünün diğerlerine göre daha fazla olması yine de üzdü hocam,Allah yolunu açık etsin.Kerem'in artık gitmesi gerekiyordu o konuda neden demiyorum çok fazla kırılgan hale gelmişti en ufak olayda yine Kerem'e tepki gösterilse bu sefer çok daha olumsuz bir tablo olurdu zaten çocuğu beşiktaş maçından sonra hedef tahtasına koyuldu ufak bir sarsıntıda yine Kerem hedefe koyulurdu.
Hem kendi geleceği hem de bize ciddi bonservis kazandırıp gitti ama asıl becereksizlik Kerem'i gönderip kanat almamaktır ya da 3-5-2'ye döndüysek o zamanda 1 tane kanat bek almamaktır.
o tek transfer de ugurcan olur muhtemelenBeyler oturdum düşündüm bizim 13 yabancı oyuncumuz var şu an ve bunları Avrupa'ya yazdırdık. Şimdi bize göre hem kanat hem ortasaha bekliyoruz bu mümkün görünmüyor çünkü kimden çıkacaksın Avrupa'ya yazdığın adamı mı satacaksın veya kiralayacaksın başka takıma o zaman Avrupa da ne yapacaksın yani lafın kısası tek transferden başka birşey beklemeyin artık mümkün ve mantıklı değil.
Kanat yok fazla zaten 352 aşırı bariz de iste bizim taraftar maçlara öyle başlasak hoca söylese hatta duyuru yapılsa resmi siteden yine aksini iddia edecekler gibiHoca osimhen icin sistemi degisiriz demis gardi’ye
Osimhen transferinden sonra dogal olarak icardi-osimhen forvet hatti ile oynayacagiz ama bu 4-4-2 mi 4-3-1-2 mi yoksa 3-5-2 mi olacak
4-4-2 icin merkez özelligi olan kanat oyuncusu eksik
3-5-2 icin stoper eksik
4-3-1-2 de orta saha eksik ve baris sag bekte olmaz yani disarda kaliyor
%100 böyle bir şey oldu. Arias bitti sandılar sattılar Kerem’i, sonra Arias’ı da alamadılar.Brezilya basını Fluminens bizim teklifi reddettiği için Arias ‘ın zamlı sözleşme uzatma tekliflerini geri çevirdiğini yazmış. 10 milyon getirirsen salarız demişler ama vermemişler. Bizimkilerde bundan satmıştır Kerem’i; mal herifler
bu roma'nın aldığı sağ bek tuhaf bir çocuk. ucuza aldılar baya.
Katılıyorum ama gidişine çok üzüldüm.Aldığı ücretin diğer 11 de ki oyunculara nazaran daha düşük olması ama mücadele gücünün diğerlerine göre daha fazla olması yine de üzdü hocam,Allah yolunu açık etsin.